Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Plus Hotel Eyde

Stemningsfuldt hotel i Herning

Det firestjernet Best Western Plus Hotel Eyde passer perfekt både til forretningsrejsende, selskaber og turister. Her bor du lige i hjertet af Herning gågade, med gåafstand til kongrescentret, spisesteder og shopping muligheder?

Det klassiske byhotel er perfekt til forretningsrejsende, eller dem som vil opleve en af de mange spændende arrangementer som Herning afholder året rundt. I hotellets lobby står hotellets imødekommende receptionister klar til at hjælpe dig og sørge for, at dit ophold bliver uforglemmelig. Læg vejen forbi baren for at nyde en drink eller brug tiden i hotellets fællesområder med arbejde, fælles hygge eller afslapning. Hotellet har fokus på den bæredygtige fremtid, og er derfor både Green Key og God Adgang- certificeret.


Værelserne

Hotellet er gennemrenoveret og moderniseret med respekt for fortiden. Værelserne er alle moderne og stilrene, men med et særligt touch, der skaber både hjemlig hygge og god atmosfære. De 136 værelser findes i flere forskellige kategorier, med plads til 1-4 personer, og alle værelserne er røgfrie og med gratis WiFi. Enkeltværelset er et godt valg til den travle forretningsrejsende, mens værelset med twin/dobbelt seng og ekstra opredninger har masser af plads til gruppen der skal til arrangement i Herning.


Morgenmad og Restaurant Sankt Jørgen

På Best Western Plus Hotel Eyde er man stolte af, at kunne præsentere en restaurant, der leverer service i topklasse, lækker mad på hver eneste tallerken og et personale, der alle dage sætter hotellets og lokalområdets gæster i første række. Den sunde og friske morgenmad buffet, serveres i den nyrenoverede morgenmads restaurant med udsigt ud til Hernings travle gågade.  


Skræddersyede kunst- og golfophold

Riv en dag ud af kalenderen og tag på golfophold eller kunstophold på Best Western Plus Hotel Eyde. Nyd en overnatning med betalt greenfee og spil på nogle af Danmarks bedste baner. Eller brug dagen lige udenfor hotellets døre, hvor Herning byder på et væld af oplevelser i form af spændende kunstmuseer og masser af seværdigheder, her i blandt Ingvar Cronhammars gigantskulptur Elia, Heart Museum, de Geometriske haver og Skulpturparken.


Konferencer, møder og selskaber

På Best Western Plus Hotel Eyde, finder du hyggelige lokaler som er ideelt til afholdelsen af intime forretningsmøder, samtaler, fester eller noget helt tredje. De erfarne kokke står glædeligt klar til at sammensætte en skøn menu til dit arrangement, som garanterer, at dig og dine gæster får en helt igennem fantastisk dag.

Kundevurderinger: 4,6/5 (1.456 anmeldelser)
Best Western Plus Hotel Eyde

Torvet 1, 7400 Herning

Telefon: +45 97221800

E-mail: info@eyde.dk

BW Hotel Eyde facade

Fra kro til hotel

Hotel Eyde har en stolt og smuk historie og er et af landets ældste hoteller. I 1839 blev en lille kro ved navn Christians Minde Kro opført som den 3. bygning i Herning. I slutningen af 1850’erne købte John Eyde kroen, (deraf navnet Hotel Eyde), renoverede og udvidede bygningen med hovedfløjen, som står den dag i dag.

Vælg værelse

Mad og drikke

BW Hotel Eyde Restaurant

Restaurant Sankt Jørgen

Traditionel dansk- og sæsonprægede retter er nogle af højdepunkterne ved hotellets restaurant. Vinkortet er fyldt med alt godt til ganen og naturligvis afstemt med restaurantens retter. I forbindelse med restauranten er der også en særdeles hyggelig bar. I sommerhalvåret åbner hotellet op for en meget charmerende terrasse beliggende ud til torvet, hvor der er udendørs servering.

BW Hotel Eyde Breakfast Restaurant

Best Breakfast

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 14:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Børn op til 4 år, er gratis i eksisterende senge ved 2 betalende voksne.


Kæledyr

Hund er tilladt på udvalgte værelser mod et gebyr på 300 DKK per ophold.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Der er gratis parkering ved hotellet samt 4 pladser til opladning af elbiler. Her bruges en app fra Powerfuel til afregning.


Andre ydelser

 • Restaurant
 • Lounge/bar
 • Forretningscenter
 • Gratis parkering
 • Udendørs parkering
 • Accessible parking
 • Sauna
 • Safety boks
 • Wi-fi
 • Fitnesscenter
 • Omklædning

Møder og konference

119

Hotelværelser

8

Mødelokale

140

Bio opstilling

Hotel Eyde tilbyder individuelt tilpassede mødepakker i hotellets flotte og stemningsfulde mødelokaler. Hotellet har 8 mødelokaler med plads til op til 140 personer. Lokalerne lægger op til kreativitet og eftertanke og er alle meget indbydende indrettet.

 • Banketten

  Number of personsMax 140 gæster
  Area235 m2

  Fantastisk stort og atmosfærisk mødelokale med vinduer, der skaber et skønt lysindfald. Lokalet er 235 kvadratmeter, smukt og stort og har plads til 140 siddende deltagere.

 • Ambassadeur

  Number of personsMax 90 gæster
  Area110 m2

  Charmerende og unikt mødelokale på 110 kvadratmeter. Her er der også fine vinduer, som giver et stort og flot lysindfald.

 • Konsulen

  Number of personsMax 42 gæster
  Area77 m2

  Stort og bageligt lokale, som er godt til både møder, konferencer og andre festselskaber, da det kan opstilles efter behov.

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det der lille ekstra. Firestjernede, moderne hoteller med lækkert design og god beliggenhed, ofte i større byer.