Spring til hovedindhold
Best Western logo

The Huxley Copenhagen, BW Premier Collection

Luksuriøst designhotel i hjertet af det kulturelle København

Komfort, stil og fabelagtig beliggenhed er kodeordene for hotellet The Huxley Copenhagen. Beliggende på en af byens mest eftertragtede adresser, gemmer denne designperle sig og byder gæsterne indenfor i en elegant og stilren overflod af dansk design.

Sofistikeret, dansk designhotel med storslået placering centralt i København. Hotellet ligger i en stille, smuk gade bag Det Kongelige Teater og er dermed tæt på alle byens kulturelle perler.


Danske designklassikere

Ved et ophold på The Huxley Copenhagen er den danske oplevelse i gang fra du træder ind ad døren. Hotellet er fyldt med danske designperler og alle møbler er nøje udvalgt efter placering. Her møder du både Arne Jakobsen, GUBI, Fritz Hansen, Nichba og mange flere. Detaljerne er gennemførte ligesom udseendet og komforten er i top – både når det drejer sig om hotellet og de mange verdensberømte designmøbler.


The Huxley lounge

Hotellet har en stilren og charmerende bar med navnet The Huxley Lounge. Her serveres et bredt udvalg af delikate drikkevarer og ligesom resten af hotellet, er møblementet dansk, stilrent design.


Kulturelle og kulinariske tilbud 

Fra The Huxley Copenhagen er der kun 200 meter til Kongens Nytorv, hvor der også er gode transportforbindelser via metroen til bl.a. lufthavnen. Hvad end du vil slentre ned ad det charmerende havnemiljø, shoppe i stormagasiner og butikker eller benytte byens enorme kulinariske- og kulturelle tilbud, så er alt indenfor rækkevidde ved et ophold på The Huxley.


Kongeslot og flådehavn

Området Gammelholm i København er både rigt på historier fra den gamle flådehavn til de kongelige på Amalienborg, som i øvrigt ligger kun 5 minutters gang fra hotellet. Hotellet er omgivet af nogle af Københavns bedste restauranter, teatre og butikker.    

Kundevurderinger: 4,5/5 (694 anmeldelser)
The Huxley Copenhagen, BW Premier Collection

Peder Skrams Gade 24, 1054 Copenhagen

Telefon: +45 33130666

E-mail: info@thehuxley.dk

Kleiner munsterlander

Opkaldt efter hund

The Huxley Copenhagen, er et ganske unikt navn, der samtidig har en sød historie. Hotellet er nemlig opkaldt efter hotellets hund Huxley, som er en sød Kleiner Münsterländer, der elsker hotellets gæster.


Kleiner Münsterländer er kendt for at være en opmærksom og kærlig hund. Hotellet er også hundevenligt, og Huxley selv kommer af og til på besøg for at hilse på gæster og andre hunde.

Vælg værelse

Mad og drikke

BW The Huxley Cph Bar

Nyd en kølig drink

Hotellets loungebar tilbyder alt hvad ganen begærer. Her serveres både varmt og koldt, med og uden alkohol og især de lækre frisklavede cocktails, er meget eftertragtede. Baren er naturligvis også en stilfuld oplevelse af dansk design, ligesom resten af hotellet.

BW The Huxley Cph Breakfast restaurant

Start dagen med en lækker morgenmad

Morgenmad kan tilkøbes for 175 DKK. Morgenbuffeten er kendt for at have et meget bredt udvalg samt mulighed for individuelt tilberedte æg. I weekenderne serveres drinken Bloody Mary sammen med omeletten.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

Et barn op til 12 år bor gratis med to betalende voksne.


Kæledyr

Små hunde tilladt mod betaling på 250 kr. pr. ophold.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Grundet den centrale beliggenhed har hotellet ikke egen parkering, men en aftale med det nærliggende parkeringshus Jeudan Parkering Skt. Annæ Plads 34, som ligger 500 meter fra hotellet. Prisen er 300 kr. per 24 timer. Ellers kan der også parkeres på gaderne ved hotellet, ved brug af Easypark appen.


Andre ydelser

 • Lounge/bar
 • Konferencelokaler
 • Forretningscenter
 • Ismaskine
 • Receptionen er åben 24 timer

Møder og konference

Hotellet tilbyder et enkelt mindre mødelokale med plads til 16 personer. Lokalet er 40 kvadratmeter og stilfuldt indrettet med bekvemmelige stole, og en stemning som gør det populært til mange slags møder og begivenheder. Lokalet ligger ud til lobbyen, hvortil der er vinduer som skaber liv og lys.

Konferencebooking

E-mail: info@thehuxley.dk

Telefon: +45 3313 0666

 • Mødelokale 1

  Number of personsMax 16 gæster
  Area40 m2

  Lyst og moderne indrettet, mindre mødelokale med op til 16 siddepladser.

Hvorfor BW Premier Collection?

Eksklusive boutiquehoteller med mindst fire stjerner. Førsteklasses service og design samt udvidede faciliteter