icon

Best Western Hotel Hebron

BW Hebron restaurant

Komfort og elegance midt i København

Elegant og stilfuldt hotel beliggende i hjertet af smukke København, hvor der både tilbydes romantiske og kulturelle pakkeløsninger samt mulighed for særlige firmaaftaler eller booking af møderum. Hotellet emmer af nostalgi og afdæmpet luksus, hvor komforten altid er i centrum.

Hotellet fremstår elegant og afdæmpet luksuriøst. Læder, træ og douce jordfarver går igen i det stilfulde hotel hvor alle værelser har en god størrelse. Stemningen er stilfuld og enkel. De varme farver skaber hygge og ro, så værelserne danner de perfekte rammer for et afslappende ophold.


Blomstrende gårdhave

I stuen er der morgenmadsrestaurant, men morgenmaden kan også indtages i hotellets meget populære gårdhave. Gårdhaven er forbeholdt hotellets gæster og utrolig charmerende indrettet med delikat dekoration af blomster og grønt.


Lounge med internationale vibes

Indenfor er den hyggelige og stemningsfulde lounge med internationale vibes, som indbyder til gode samtaler og minderige stunder. Drikkevarer hertil kan bestilles i receptionen.


Coffee to-go - på cykel?

Det servicemindede personale hjælper naturligvis gæsterne med at finde lokale restauranter efter ønske og er gerne behjælpelige med udlejning af cykler. Er du på vej ud ad døren, kan du også bestille en kaffe to-go.


Mødelokaler i afslappet atmosfære

Forretningsfolk er også hjertelig velkomne på hotellet, som byder på flere gode mødelokaler i afslappet atmosfære. Hotellet indgår også firmaaftaler og man kan sågar leje et lokale for en dag, hvis man har brug for et mobilt kontor.


3 minutter fra Hovedbanegården

Hotellets beliggenhed er ganske unik og ligger bare 3 minutters gang fra Hovedbanegården og metroen, 5-10 minutters gang fra Tivoli og Strøget. For gæster i bil er der parkering i Helgolandsgade, som betales via app.

Kundevurderinger: 4,6/5 (1.461 anmeldelser)
Best Western Hotel Hebron

Helgolandsgade 4, 1653 København

Telefon: +45 33316906

E-mail: info@hebron.dk

icon
BW Hebron deluxe two single

Cradle to Cradle- certifikat

Hotel Hebron er Green Key certificeret og det første i Europa, som har fået nye 100% økologiske og bæredygtige tæpper lavet af ufarvet uld. Derudover er tæpperne Cradle to Cradle-certificeret, som blandt andet betyder, at det er produceret udelukkende ved hjælp af vindenergi og ved at sikre, at ingen ulovlige stoffer er blevet tilføjet i produktionsprocessen.

Vælg værelse

Mad og drikke

BW Hebron restaurant

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

BW Hebron outdoor lounge

Palmehave og lounge

Hotellet gemmer på en sand perle i form af en charmerende gårdhave. Den hyggelige lille oase er forbeholdt hotellets gæster, som både kan indtage morgenmaden herude eller en kop varmt eller koldt. Hvis vejret ikke tillader ophold i gårdhaven, henvises til hotellets charmerende og sofistikerede lounge-område.


Værd at vide

icon
Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 14:30

Udcheckning: kl. 11:00


icon
Barn

Børn er gratis i følgeskab med en voksen til og med 5 år.


icon
Kæledyr

Kæledyr er tilladt mod et gebyr på 150 kr. for hele opholdet.


icon
Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


icon
Parkering

Hotellet samarbejder med en P-kælder i nærheden af hotellet. Man skal blot henvende sig til receptionen og registrere bilen inden man kører i P-kælderen. Prisen er kr. 285,- for 24 timer. Alternativt er der offentlige parkeringspladser i Helgolandsgade. Her betales direkte i P-automaten eller via app. Der er også el ladestandere offentligt tilgængeligt på gaden.


Andre ydelser

 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Bagageopbevaring
 • Safety boks
 • Print-service tilgængelig
 • Pakketjenester
 • Konferencelokaler
 • Lounge/bar
 • Billetkontor teater
 • Tilgængelige faciliteter
 • Ismaskine
 • Wi-fi
 • Renseri

Møder og konference

icon

99

Hotelværelser

icon

7

Mødelokale

icon

50

Bio opstilling

Med placering midt i København, er hotellets mødelokaler ganske eftertragtede. Hotellets professionelle team står klar til at sikre succes ved ethvert arrangement.

 • Meeting Room

  Mødelokale 1

  iconMax 8 gæster
  icon21 m2

  Fint mindre mødelokale.

 • Mødelokale 2

  iconMax 20 gæster
  icon35 m2

  Rummeligt mødelokale med mange muligheder på 35 kvadratmeter.

 • kursus lokale

  Mødelokale 3

  iconMax 30 gæster
  icon60 m2

  Stort og rummeligt mødelokale.

icon

Hvorfor Best Western?

Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.