Spring til hovedindhold
Best Western logo

Hotel Astoria, BW Signature Collection

Historisk hotel i unik art-deco stil

Beliggenhed, historie og design møder hinanden på det arkitektdesignede og historiske Hotel Astoria, hvor stilen er helt unik. Den sjælfulde indretning tager gæsterne med på en rejse til en svunden tid og akkurat som dengang, er servicen helt i top.

Historisk boutiquehotel

Vil du opleve det ægte, gamle og evigt populære København, så er Hotel Astoria stedet at bo. Det elegante boutiquehotel ligger som en hemmelig perle midt i hjertet af København. Herfra er der 4 minutters gang til den eventyrlige forlystelsespark Tivoli og to minutters gang til Danmarks mest berømte shopping gade, Strøget. 


Nyrenoveret og stilfuldt

Hotellet blev bygget kort før 2. Verdenskrig og stilen er art-deco, elegant og bevaret i et autentisk look. Udtrykket er unikt, underbygget især af de originale svingdøre som er de første af sin slags lavet i Danmark. Hele bygningen er desuden fredet.


Sjælfulde klenodier

At hotellet har sjæl og charme, skyldes ikke kun dets modne alder, men også rundt omkring i receptionen og lobbyen finder man forskellige historiske klenodier, der understreger hotellets historik.


Fyrværkeri og udendørsareal

Hotellet har 93 værelser og flere af dem har balkon og udsigt til den pulserende gamle og smukke Hovedstad.  Om sommeren kan man fra flere af værelserne nyde det verdensberømte Tivoli-fyrværkeri. Der findes også et møbleret udendørsareal til hotellets gæster.


Cykeltur og turistattraktioner

Hvad end man er på storbyferie eller blot en lille smuttur i byen, kan det varmt anbefales at bevæge sig rundt i byen på cykel og til fods. Hotellet tilbyder cykeludlejning og har man lyst og mod på det, byder beliggenheden på hele 56 turistattraktioner indenfor 1 kilometers radius.

Kundevurderinger: 4,1/5 (744 anmeldelser)
Hotel Astoria, BW Signature Collection

Banegårdspladsen 4, 1570 Copenhagen

Telefon: +45 44401001

E-mail: hello@hotelastoria.dk

BW Hotel Astoria Reception

Stationshotel for Danmarks Statsbaner

Hotellet blev bygget i 1935 som det første luksus konduktørhotel i København. Bygningen er tegnet som stationshotel for Danmarks Statsbaner af den kendte danske arkitekt Ole Falkentorp. Hotellet er nomineret for dets smukke arkitektur af det landsdækkende dagblad Berlingske Tidende. Hotellet driftes af norske CIC Hospitality.

Vælg værelse

Mad og drikke

Lobby area

Nyd en drink i loungen

Hotellet har et meget populært loungeområde med et bredt udvalg af drikkevarer. Her ynder hotellets gæster at opholde sig, ligesom der kommer flere besøgende udefra og nyder et glas eller to i det stemningsfulde loungeområde.

Breakfast area

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

1 barn op til 12 år er gratis ved 2 betalende voksne.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt mod et gebyr på 300 kr.


Parkering

Grundet hotellets centrale beliggenhed tilbyder hotellet desværre ikke parkering. Personalet står dog altid klar til at vejlede gæsterne om nærmeste, billigste parkering og ladestandere i området.


Andre ydelser

  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Lounge/bar
  • Udendørs parkering

Møder og konference

Hotellet har ingen mødelokaler, men tilbyder et lille lokale hvor gæsterne kan sidde uforstyrret. I dette lokale er der plads til 12 personer. Lokalet er gratis for hotellets gæster og der står altid frisk vand, kaffe, te og frugt tilgængeligt.

Konferencebooking

E-mail: hello@hotelastoria.dk

Telefon: 0045 4440 1001

    Hvorfor BW Signature Collection?

    Firestjernede designhoteller med et unikt indretningskoncept. Inspirerende ophold i bynære områder.