Spring til hovedindhold
Best Western logo

Aiden by Best Western Herning

Højteknologisk og prisvenligt hotel i Herning

Aiden by Best Western Herning, er et prisvenligt hotel fyldt med innovative højteknologiske løsninger for at gøre gæsternes ophold så enkelt og komfortabelt som muligt. Stilen er enkel og udsigten grøn og åben.

Teknik er til for at hjælpe mennesker og det beviser Aiden by Best Western Herning i den grad. Alle tekniske løsninger er implementeret for at gøre opholdet så enkelt, brugervenligt og komfortabelt som muligt. Hotellet tilbyder derfor en række selvbetjeningsløsninger. Mad og drikke kan bestilles ved tryk på en knap, streaming sker direkte på egne enheder og gæsterne kan naturligvis også checke sig selv ind på hotellet via vores digitale indcheckningsmaskiner.


204 gennemtænkte værelser

Hotellet stod klar februar 2023 og har 204 værelser fordelt over tre etager. Ved hjælp af teknik og sund fornuft er der tænkt i brugervenlige løsninger, hvor fx alle handicapvenlige værelser er beliggende i stueplan. Stilen er enkel og farverne lyse med nøje udvalgte kontraster, der skaber det lidt moderne look på dette prisvenlige hotel.


Fitness ude og inde

For aktive gæster er der både et velassorteret fitnesscenter samt en sauna. Er man mere til udendørs motion, kan man nemt gå og løbe rundt ved markerne udenfor hotellet.  


Lounge, bar og terrasse

Indenfor findes et hyggeligt lounge- og barområde, hvor gæsterne kan slappe af ovenpå en aktiv dag. Hvis man søger lidt mere underholdning, tilbyder hotellet et gaming-området med arcade-maskiner, shuffleboard etc. Her er lyst og venligt og trænger man til mere dagslys, kan man benytte hotellets store terrasse, når vejret tillader det.


Rolig men central beliggenhed

Aiden by Best Western Herning ligger i rolige omgivelser, blot 25 minutter fra Midtjyllands Lufthavn, KRP, eller 40 minutters kørsel fra Billund Lufthavn, BLL. Herning Messecenter og Jyske Bank Boxen ligger ti minutter væk i bil ligesom Jyllands Park Zoo kun er 13 minutter væk. Hotellet serverer en morgenbuffet, som er inkluderet i prisen, og tilbyder også en aftenbuffet mod et tillægsgebyr. Parkering er gratis og udsigten grøn og lys. Velkommen i det fri.

Kundevurderinger: 3,9/5 (430 anmeldelser)
Aiden by Best Western Herning

Godstrupvej 38, 7400 Herning

Telefon: +45 44400660

E-mail: herning@aidenhotels.dk

Hotel

Bæredygtighed og solceller

Hotellet åbnede op for gæster i februar 2023 og er derfor et helt nyt, moderne og højteknologisk hotel med fokus på brugervenlighed. Foråret 2023 bliver hotellet selvforsynende vedr. energi, da der installeres en hel solcellepark på taget. Hotellet er også ideelt for allergikere, da det har fokus på bæredygtighed og et minimalt brug af kemikalier.

Vælg værelse

Mad og drikke

Aiden Herning breakfast buffet

Den bedste morgenmad

Morgenmaden er noget af det bedste ved et hotelophold. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Aiden Herning Hang out

Hæng ud i loungeområdet

Hotellet har en lys og charmerende bar i forbindelse med lounge-området. Her serveres både varme og kolde drikkevarer med og uden alkohol.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

Børn op til 3 år bor gratis med to betalende voksne. Ekstraseng koster 200 kr. pr. nat.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt på udvalgte værelser mod et gebyr på 300 DKK per kæledyr, per nat.


Parkering

Parkering er gratis og der er plads til 150 biler med 8 elbil ladestandere. (Ladestanderne kommer snart)


Andre ydelser

 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Konferencelokaler
 • Gratis parkering
 • Lounge/bar
 • Restaurant

Møder og konference

204

Hotelværelser

2

Mødelokale

50

Bio opstilling

Hotellet har to dejlige mødelokaler, som begge har udgang til tilhørende terrasser, så deltagerne nemt kan strække ben og trække lidt frisk luft med udsigt mod de nærliggende marker. Her betales kun for det man bruger og i den tid man bruger det.

 • Mødelokale 1

  Number of personsMax 50 gæster

  I hotellets største mødelokale er der hele 65 kvadratmeter at boltre sig på. Lokalet har vinduer og adgang til tilhørende terrasse.

 • Mødelokale 2

  Number of personsMax 16 gæster

  Dette mødelokale er mindre og mere intimt med sine 30 kvadratmeter. Lokalet har vinduer og adgang til tilhørende terrasse. Her er opsætningen sat til bestyrelse på max 16 deltagere.

Hvorfor Aiden?

Aiden er en ny generation af prisvenlige hoteller med legende detaljer, hvor teknologiske løsninger er i fokus. Her får du, hvad du har brug for til et behageligt ophold.