Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Plus Park Globetrotter Airport

Komfortabelt konferencehotel tæt på Københavns Lufthavn

Best Western Plus Park Globetrotter Airport tilbyder komfortabel indkvartering for forretnings- såvel som fritidsrejsende tæt på Københavns Lufthavn og Amager Strand. Her kan du nyde moderne faciliteter, venlig service og let adgang til offentlig transport, blot få minutters gang fra hotellet.

Hotellet råder over 295 velindrettede værelser i nordisk og enkel stil, med moderne faciliteter, som sætter rammerne for et komfortabelt ophold. Vælg imellem værelseskategorierne standard, superior og juniorsuite. Værelserne på den øverste etage har enten en skøn udsigt over Amager Strand, Øresund og Øresundsbroen eller over København.    


Restaurant og bar

Hotellets restaurant Salt & Pepper indbyder gæsterne til en skøn oplevelse i et hyggeligt miljø med dejlig morgenmad, frokost, aftensmad og lækre snacks. For dem, der foretrækker en mere afslappet atmosfære, tilbyder loungebaren en fristende snackmenu, hvor du også har mulighed for at følge med i sportsbegivenheder på den store TV-skærm.    


Aktivt ophold

Som nærmeste nabo til Amager Strandpark har du mulighed for at spænde løbeskoene på og tage en tur rundt om lagunen, som ligger blot et par minutters gang fra hotellet. Og hvorfor ikke slutte af med en forfriskende dukkert i Øresund?    


Konference

Om du planlægger et forretningsmøde, en fest eller en konference, så kan Best Western Plus Park Globetrotter Airport tilbyde moderne mødelokaler og AV-udstyr til din begivenhed. Hotellet råder over hele 23 mødelokaler og en kapacitet til op til 400 gæster.


I området

Hvad enten du er på forretningsrejse eller ferie, så har hotellet en praktisk beliggenhed i ganske kort afstand fra Københavns Lufthavn samt Femøren metrostation, som er direkte forbundet til Københavns centrum, Kongens Nytorv metrostation. Herfra kan du bl.a. opleve det hyggelige restaurantmiljø i Nyhavn, efterfulgt af en gåtur ned ad Langelinie, hvor du kan nyde synet af den Lille Havfrue. Eller hvad med at tage turen op i Rundetårn på Købmagergade og nyde udsigten over Københavns mange tårne og spire? Hvis du er mere til shopping, så ligger Strøget med et væld af spændende butikker lige om hjørnet fra Kongens Nytorv metrostation. Om du foretrækker at blive i nærheden af hotellet, så har du Nordeuropas største akvarium, Den Blå Planet, samt Amager Strandpark lige om hjørnet med en fantastisk beliggenhed lige ud til Øresund.

Kundevurderinger: 3,7/5 (98 anmeldelser)
Best Western Plus Park Globetrotter Airport

Engvej 171, 2300 Copenhagen

Telefon: +45 3287 0202

E-mail: hotelcopenhagen@parkcity.dk

Natur og kultur

Amager Strandpark åbnede i 2005, og er et yndet tilflugtssted både sommer og vinter for lokale såvel som turister. Her kan du glæde dig over en betagende udsigt over Øresund og Øresundsbroen, strandpromenader og måske endda en forfriskende badetur? Om sommeren bliver der ofte holdt større udendørs koncerter i områder som bl.a. med Ed Sheeran, som holdt fire koncerter i sommeren 2022.

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast restaurant

Morgenmadsbuffet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Kan tilkøbes på hotellet. Morgenmad er tilgængelig fra kl. 06:30 til kl. 10:00 alle hverdage og kl. 11.00 i weekenden.

Restaurant

Restaurant

Den hyggelige restaurant Salt & Pepper er beliggende i hotellets lobby og inviterer til en fornøjelig spiseoplevelse i en behagelig atmosfære. Restauranten præsenterer en varieret menu med velsmagende retter, der serveres til både morgenmad, frokost og aftensmad samt lækre snacks.

Bar

For dem, der foretrækker en mere afslappet atmosfære efter en lang dag med møder eller sightseeing, så er der mulighed for at finde en hyggelig plads i loungebaren, hvor der serveres snacks til den lille sult samt forfriskende drikkevarer.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

Et barn op til 12 år bor gratis i forældrenes værelse.


Kæledyr

Kæledyr tilladt mod en tillægsbetaling på 300 DKK per ophold.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Parkering er tilgængelig mod en tillægsbetaling på 150 DKK per dag.


Andre ydelser

 • Receptionen er åben 24 timer
 • Konferencelokaler
 • Parkering ved hotellet
 • Restaurant
Pool

Pool

Hotellets pool er tilgængelig fra kl. 08:00 - 20:00 alle dage. Gæster kan leje håndklæder. Kontakt receptionen ved check ind. Børn under 16 år skal være under opsyn af forældre.

Møder og konference

295

Hotelværelser

26

Mødelokale

360

Bio opstilling

Hotellet tilbyder 26 mødelokaler med en kapacitet til op til 400 gæster samt moderne AV-udstyr. Kontakt konferenceafdelingen direkte for at planlægge jeres begivenhed.

Konferencebooking

E-mail: hotelcopenhagen@parkcity.dk

Telefon: +45 32 870 202

 • Terminal 1 / Terminal 3

  Number of personsMax 360 gæster
  Area330 m2

  Store mødelokaler med plads til op til 360 siddende gæster i biografopstilling.

 • Terminal 2

  Number of personsMax 200 gæster
  Area197 m2

  Stort mødelokale med plads til op til 200 siddende gæster i biografopstilling.

 • Gate 3, 22

  Number of personsMax 120 gæster
  Area141 m2

  Stort og lyst mødelokale med plads til op til 120 siddende gæster i biografopstilling.

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det der lille ekstra. Firestjernede, moderne hoteller med lækkert design og god beliggenhed, ofte i større byer.