Spring til hovedindhold
Best Western logo

Hotel Lisboa, Sure Hotel Collection by Best Western

Hyggeligt, familiedrevet hotel i Frederikshavn

Her har du det perfekte udgangspunkt for en ferie i Nordjylland, hvor der ikke er langt til kulturelle oplevelser og aktiviteter som fiskeri, ridning, golf og surfing.

Hotellet er en del af alliancen med Small Danish Hotels. Se vilkår.


Hotellet råder over 32 lyse og hyggelige dobbeltværelser. Værelserne ligger i en separat bygning og sikrer på den måde et dejligt og fredeligt ophold, hvor der er mulighed for at slappe helt af. I hotellets restaurant har du mulighed for at nyde veltilberedte og lækre a la carte retter samt traditionel husmandskost.   


Behagelige og trygge rammer 

Her er den gode service i højsædet og gæsterne bliver taget imod med åbne arme. Hotellet er omgivet af en storslået natur, da skov og strand befinder sig i nærheden af hotellet. Er du mere til afslapning på værelset, vil du finde hurtig og gratis Wi-Fi overalt på hotellets areal.   


Naturskønne Bangsbo 

Det meget smukke Bangsbo-område omfatter en stor Dyrehave med råvildt, Botanisk Have, Pikkerbakken med udsigt over Kattegat, Niels Juels Kanoner og naturligvis Bangsbo Hovedgård, der danner rammen om Bangsbo Museum. Her finder du udstillinger om bl.a. besættelsestiden, søfartshistorie og det unikke Ellingskib, der kan dateres tilbage til år 1163. I området findes der også mountainbike-stier og gode fiskespots ved åen. 


Bar 

Når du er blevet fyldt op med kulturelle oplevelser og aktiviteter i nærliggende områder, har du mulighed for at vende hjem til hotellet og slappe af med en kølig drink i den hyggelige bar, som har åbent mellem 11.00 og 22.00.

Hotel Lisboa, Sure Hotel Collection by Best Western

Søndergade 248, 9900 Frederikshavn

Telefon: +0

E-mail: info@lisboa.dk

Vælg værelse

Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 14:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Kontakt venligst hotellet for yderligere information.


Kæledyr

Kæledyr er velkomne på hotellet. Dog vil der være restriktioner og evt. tillægsbetaling. Kontakt venligst hotellet herom før ankomst.


Parkering

Gratis og let tilgængelig parkering.


Andre ydelser

  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Lounge/bar
  • Ekspres indtjekning
  • Ekspres udtjekning
  • Sen udtjekning
  • Safety boks
  • Skopudsning maskine
  • Gratis parkering
  • Udendørs parkering

Hvorfor Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hoteloplevelse, et skønt og behageligt sted med charme. Gode hoteller med fornemmelse for design til en overkommelig pris.