Spring til hovedindhold
Best Western logo

Billum Kro, Sure Hotel Collection by Best Western

Ægte landevejskro fra 1700-tallet med nyrenoverede værelser.

På Billum Kro, som har eksisteret siden 1700-tallet, oplever du ægte og traditionsrig krostemning. Kroen har 30 dobbeltværelser, hvor man, trods renovering, har bibeholdt den oprindelige stil.

Hotellet er en del af alliancen med Small Danish Hotels. Se vilkår.


Hos Billum Kro kan du opleve en sjælden idyllisk stemning, som kun en ægte landevejskro fra 1700-tallet kan tilbyde. Kroen er i dag fuldt renoveret, dog med hensyntagen til den oprindelige stil. Nyd en afslappende stund i den hyggelige gårdhave eller på terrassen. Hvis du foretrækker indendørs hygge så søg ind i TV-stuen, hvor du både finder en behagelig sofa, bøger og brætspil.


Restaurant

Besøg også den hyggelige krostue, hvor der serveres klassiske, danske kro-retter, ligesom de blev lavet i gamle dage. I 2018 modtog Billum Kro prisen for den bedste restaurantoplevelse blandt gæsterne.  


Ting at lave i og omkring Billum

I området omkring Billum finder du oplevelser for enhver smag og for både store og små. Billum Kirke er en af Ribe egnens tufstenskirker, hvor man bl.a. kan se den oprindelige højaltertavle fra o. 1500. Besøg FLUGT - Refugee Museum of Denmark, hvor . verdenskendte Bjarke Ingels Group (BIG), med udgangspunkt i områdets historie, har designet FLUGT. Flygtningelejrens hospital bestod oprindeligt af 40 små syge- og operationsstuer. Ud fra dette har arkitekterne skabt et helt nyt museum med otte store udstillingsrum.


En smuk, svungen tilbygning binder de originale længder sammen til én helhed Slå også vejen forbi Varde Miniby, som er en miniatureudgave af Varde by, som den så ud omkring år 1860. Byen er bygget i størrelsesforholdet 1:10, og hver eneste bygning er opført som en tro kopi af den oprindelige Herudover er Hjerting Strandpark, Tirpitz og Blåvand Zoo også et besøg værd.

Kundevurderinger: 4,0/5 (1 anmeldelser)
Billum Kro, Sure Hotel Collection by Best Western

Vesterhavsvej 25, 6852 Billum

Telefon: +45 75258200

E-mail: billum@billum-kro.dk

Vælg værelse

Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Kontakt venligst hotellet for yderligere information.


Kæledyr

Kæledyr er ej tilladt.


Parkering

Gratis parkering.


Andre ydelser

  • Restaurant
  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Sen udtjekning
  • Gratis parkering

Hvorfor Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hoteloplevelse, et skønt og behageligt sted med charme. Gode hoteller med fornemmelse for design til en overkommelig pris.