Spring til hovedindhold
Best Western logo

Hotel Phønix Hjørring, BW Signature Collection

Moderne byhotel i hjertet af Hjørring

Hotel Phønix, BW Signature Collection er et rigtig godt udgangspunkt for at opleve stemningen og seværdighederne på toppen af Danmark fra Vesterhavet til Skagen. Dertil byder Hjørring på et livligt handelsmiljø med bl.a. det store shoppingcenter Metropol.

Hotellet er en del af alliancen med Small Danish Hotels. Se vilkår.


Samtlige af hotellets værelser blev i 2010 totalrenoveret. Hotellet tilbyder i alt 6 værelsestyper, lige fra enkeltværelses til junior suite, og derfor kan du nemt vælge det, der passer bedst til dine behov. Uanset hvilket værelse du vælger, kan du være sikker på at få et skønt ophold på Hotel Phønix, BW Signature Collection.  


Hotellets historie

Hotellet ligger i hjertet af vendelboernes hovedstad Hjørring, og det har det gjort lige siden 1. maj 1887. Dengang hed det W. Kyppers Hotel, og med sine tre etager og de fine ornamenter på facaden var det ubetinget byens smukkeste bygning. Siden kom det til at hedde Hotel Bristol, en overgang var det missionshotel, og under besættelsen beslaglagde tyskerne hotellet.


Efter krigen kom der nye ejere til, og de omdøbte hotellet til dets nuværende navn: Hotel Phønix. Ifølge mytologien lever Fugl Phønix nemlig i mange år, inden den brænder sig selv op og genopstår. Og det var præcis, hvad der skete med hotellet: Først blev det istandsat fra kælder til kvist, og siden er der både bygget ud og lagt en etage ovenpå.


Bar, terrasse og brætspil

På Hotel Phønix, BW Signature Collection kan du nyde et hyggeligt barmiljø og afslapningsområde med bløde møbler, der afspejler hotellets lange historie. Hvis du har haft en lang dag eller har brug for lidt lækkert til ganen, så er dette det rette sted at nyde en kop friskkværnet kaffe, en fadøl fra Bryghuset Vendia eller en forfriskende drink. Ved baren finder du også Kyppers Terrasse, som er en overdækket terrasse med udsigt til til Jernbanegade. Her er der stillet en række brætspil til rådighed, som du frit kan benytte.  


Oplevelser i Vendsyssel

Den ideelle placering centralt i Vendsyssel betyder at der ikke er langt fra hotellet til en masse seværdigheder, oplevelser, attraktioner og fantastisk natur både i og udenfor Hjørring by. Oplev fx det brusende Vesterhav eller Danmarks nordligste punkt Grenen. Eller hvad med at tage på ’ørkenvandring’ på Råbjerg Mile? En ting er i hvert fald sikkert: spændende oplevelser er der mange af i Nordjylland.

Hotel Phønix Hjørring, BW Signature Collection

6 Jernbanegade, 9800 Hjoerring

Telefon: +45 98 92 54 55

E-mail: hotel@phoenix-hjoerring.dk

Vælg værelse

Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 14:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Kontakt venligst hotellet for yderligere information.


Kæledyr

På visse værelser er kæledyr tilladt mod en tillægsbetaling på 150 kr. per booking. Dog skal dette meddeles hotellet, inden man booker.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Gratis parkering. Kræver blot at du oplyser nummerpladen i receptionen når du tjekker ind. Dertil er der ladestander til elbil.


Andre ydelser

  • Restaurant
  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Ekspres udtjekning
  • Sen udtjekning
  • Safety boks
  • Skopudsning maskine
  • Wi-fi
  • Gratis parkering

Hvorfor BW Signature Collection?

Firestjernede designhoteller med et unikt indretningskoncept. Inspirerende ophold i bynære områder.