Spring til hovedindhold
Best Western logo

Hotel Hedegaarden, BW Signature Collection

Moderne familiehotel hvor afslapning og god mad er i højsædet

Det moderne familieejede Hotel Hedegaarden ligger i Vejles nordlige udkant tæt på naturoplevelser. Hotellet har 75 værelser samt 7 konference- og selskabslokaler.

Hotellet er en del af alliancen med Small Danish Hotels. Se vilkår.


Hedegaarden er et familiehotel, som blev blev bygget i 1968. I 1984 overtog de nuværende ejere hotellet, som de i dag driver med deres to døtre og svigersøn. Hotellet har gennemgået flere større renoveringer, så det i dag fremstår nyt og moderne. De 75 værelser har alle arbejdsplads, fladskærm, gratis filmkanaler, bad, toilet, føntørrer, buksepresse og gratis trådløst internet.


Konference

Hotel Hedegaarden har 7 konferencelokaler, og selskabslokalerne har en samlet kapacitet på 350 personer, heraf 225 i samme lokale.


Fusionskøkken

Hotel Hedegaardens køkkenchef har arbejdet i Japan, USA, Mellemøsten, Asien, Frankrig og London og betegner sig selv som en troende fusionskok, der tror på balance og harmoni i smagssammensætningen. Hotellets værdigrundlag hedder økologi, dyrevelfærd og fair trade.


Området

Hotellet ligger på toppen af Vejle i byens nordlige udkant. Både på nordsiden og sydsiden af Vejle Fjord indbyder de skovklædte bakker til rekreation og naturoplevelser, og langs fjorden er der masser af gode gåture og mulighed for en dukkert i bølgerne.  


Ting at lave i og omkring Vejle

Små ti minutter fra hotellet findes en stor dyrehave med både dådyr og sikahjorte. Ved siden af ligger Skyttehushaven, hvor der er et smukt parkanlæg samt en legeplads til børnene. I Vejle by er der både hyggelige gågader, varehuse og et stort indendørs shoppingcenter.


Besøg også Bølgen, som ligger ned til Vejle Fjord og er navnet på et prestigefyldt boligbyggeri, hvor de største lejligheder er de øverste lejligheder i hver bølge. De er på 240 kvadratmeter. Bølgen er skabt af den anerkendte tegnestue Henning Larsen Architects, som bl.a. også står bag Operaen i København, Moesgaard Museum og Harpa i Reykjavik.


Bølgen har modtaget flere prestigefyldte priser for sin arkitektur, bl.a. Civic Trust Award og LEAF Award og er kåret som Årets Boligbyggeri i 2009.

Kundevurderinger: 4,3/5 (3 anmeldelser)
Hotel Hedegaarden, BW Signature Collection

Valdemar Poulsensvej 4, 7100 Vejle

Telefon: +45 75 820833

E-mail: hotel@hotel-hedegaarden.dk

Vælg værelse

Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Kontakt venligst hotellet for yderligere information.


Kæledyr

Kæledyr kan medtages ved forespørgsel. Tillæg kan forekomme.


Parkering

Gratis parkering.


Andre ydelser

  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Wi-fi
  • Gratis parkering
  • Sen udtjekning
  • Udendørs parkering
  • Restaurant

Hvorfor BW Signature Collection?

Firestjernede designhoteller med et unikt indretningskoncept. Inspirerende ophold i bynære områder.