Spring til hovedindhold
Best Western logo

Hotel Hovborg Kro, Sure Hotel Collection by Best Western

200 år gammel stråtækt og lavloftet kro midt i naturskønt område

Den traditionsrige Hotel Hovborg Kro ,Sure Hotel Collection by Best Western ligger i naturskønt område. Kroen er kendt for sin prægtige jyske mad, der laves som i de gode gamle dage.

Hotellet er en del af alliancen med Small Danish Hotels. Se vilkår.


Den 200 år gamle Hotel Hovborg Kro, Sure Hotel Collection by Best Western råder over 51 hyggelige værelser med bad, toilet og tv, og er kendt for sine lavloftede krostuer og sin prægtige jyske mad, der laves som i de gode gamle dage. Det stråtækte stuehus er bevaret fra generation til generation igennem de sidste mange år.


Konference

Kroen er landskendt for sin velbevarede og autentiske krostil, som giver indtrykket af blive skruet tilbage til en svunden tid. Igennem nænsom renovering og tilbygning har kroens ejere omdannet den gamle kostald og lade til moderne og utraditionelle kursuslokaler.


Fiskeri og golf

Der er gode fiskemuligheder i Holme Å, som løber lige gennem kroens kæmpestore have. Kroen ligger desuden i et område, hvor der er ikke mindre end 16 golfbaner, hvilket gør Hovborg Kro til det oplagte valg når du skal på golfferie.


Ting at lave i og omkring Hovborg

Hotel Hovborg Kro, Sure Hotel Collection by Best Western ligger midt i den smukke natur med omkring 6.000 tdr. land med skov. Området med Klelund, Baldersbæk og Høllund Søgård plantagerne er et stykke Danmarks historie. Det indbyder naturligvis til gode vandreture i skoven eller på naturstien langs Holme Å ved den gamle "Studedrivervej".


Man kommer næsten heller ikke uden om det nærliggende Lego House og Legoland, hvor man kan slippe fantasien og skabertrangen løs med millioner af byggeklodser eller tage på vilde rutchebaneture med børnene. Begge ligger små 19 km fra Hovborg.

Hotel Hovborg Kro, Sure Hotel Collection by Best Western

Holmeavej 2, 6682 Hovborg

Telefon: +45 75396033

E-mail: info@hovborg-kro.dk

Vælg værelse

Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Kontakt venligst hotellet for yderligere information.


Kæledyr

Kæledyr tilladt på forespørgsel. Tillæg vil forekomme.


Parkering

Gratis parkering. Adgang til ladestik til el-bil.


Andre ydelser

  • Restaurant
  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Wi-fi
  • Gratis parkering
  • Udendørs parkering

Hvorfor Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hoteloplevelse, et skønt og behageligt sted med charme. Gode hoteller med fornemmelse for design til en overkommelig pris.