Spring til hovedindhold
Best Western logo

Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference, BW Signature Collection

Et unikt ophold ved det sydfynske øhav

Med det sydfynske øhav i forhaven, privat strand med badebro og hyggelig skov i baghaven, udgør Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference, BW Signature Collection et unikt åndehul, hvor freden kan sænke sig over både krop og sjæl.

Hotellet er en del af alliancen med Small Danish Hotels. Se vilkår.


På Hotel Faaborg Fjord – Spa & Konference er der sørget for, at alle værelser har egen terrasse eller balkon. Nogle værelser har fjordkig og nogle udsigt til spa området mens andre har udsigt til skov og frodige marker. Vær opmærksom på at nogle værelser vender mod parkering. Hotellet har 128 unikke værelser som alle er indrettet med fokus på kvalitet og absolut hygge.


Restaurant og bar

Lokale og økologiske råvarer og stor fokus på velsmag og sæson bestemte menuer er nøglen til det nordiske køkken på Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference, hvor der bliver ydet en ekstra indsat for at tilfredsstille selv den kræsne gæst. En del af kropslig og sjælelig afslapning og forkælelse er utvivlsomt gastronomiens trygge favn, og derfor står hotellets dygtige kokke klar til at forkæle dine smagsløg. Til den gode kokkekunst hører sig naturligvis også friskbagt brød, som hver dag serveres til både morgenbuffeten, frokosten og de lækre aftenmenuer. Dertil kommer naturligvis også en udsøgt vinmenu eller måske din yndlingsdrink, som du kan bestille i hotellets bar.


Spa og wellness

Mærk også den helt særlige sydfynske energi når du opholder dig i hotellets spa-og wellness afdeling. Her kan du opleve freden sænke sig og geare helt ned i de forskellige dampbade og saunaer med mere. I velværebaren har du mulighed for at forsyne dig med lækre forfriskninger fra Restaurant Vinoteket. En verden af afslapning og velvære fylder dig under og efter dit besøg.


Et med naturen

Omgivelserne omkring Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference er generelt en guldgrube af potentielle eventyr. Du kan tage på kanotur, kajaktur, rappelling eller fisketur i de naturskønne omgivelser og friske vinde fra fjorden. Du kan også få nogle kilometer i benene på nogle af områdets idylliske vandreruter eller cykle ud i det blå på en af hotellets fine cykler. Hotellet står gerne til rådighed, om du ønsker en lille picnickurv, en termokande med varm kaffe eller måske en kold flaske hvidvin med på dine eventyr.

Kundevurderinger: 3,0/5 (2 anmeldelser)
Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference, BW Signature Collection

175 Svendborgvej, 5600 Faaborg

Telefon: +45 62 61 10 10

E-mail: info@hotelfaaborgfjord.dk

Vælg værelse

Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Kontakt hotellet for mere information.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt mod en tillægsbetaling på 200 kr. pr. ophold. Kontakt venligst hotellet direkte om du ønsker at medbringe dit kæledyr. OBS! Hunde skal være i snor og må ikke være i restauranten eller fællesområder.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Gratis parkering samt 4 Clever ladestik til el-biler, og 8 Base2Charge ladestandere. Husk at medbringe eget ladekabel.


Andre ydelser

  • Restaurant
  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Sen udtjekning
  • Safety boks
  • Skopudsning maskine
  • Wi-fi
  • Gratis parkering
  • Udendørs parkering

Hvorfor BW Signature Collection?

Firestjernede designhoteller med et unikt indretningskoncept. Inspirerende ophold i bynære områder.