Spring til hovedindhold
Best Western logo

Tornøes Hotel, BW Signature Collection

Historisk strandhotel i charmerende fiskersamfund

I mere end 150 år har der været drevet logidrift på stedet, hvor Tornøes Hotel, BW Signature Collection ligger i dag. Med en smuk udsigt og et hotel i klassisk stil kan du nyde både inde og ude i charmerende Kerteminde.

Hotellet er en del af alliancen med Small Danish Hotels. Se vilkår.


Hotellet har 76 værelser indrettet i klassisk hotelstil, hvilket harmonerer med, at hotellet har ligget samme sted i 150 år. Landsbyen Kerteminde er et gammelt fiskersamfund, og den arv mærker besøgende i landsbyen. Fra hotellet har du udsigt til havnen og man kan se sejlbåde komme og gå.


Restaurant

I hotellets restaurant kan du ikke blot glæde dig over udsigten over fjorden og havnen, men også over resultatet af hotellets dygtige kokkes arbejde med årstidens fristelser. Om sommeren kan I nyde jeres mad på terrassen, hvor lokale og turister mødes for at følge det hyggelige havnemiljø, mens de nyder en lækker middag.


Konference

På Tornøes Hotel finder du lyse og indbydende mødefaciliteter. Hotellet byder på fem velindrettede lokaler med komfortable møbler, trådløst internet og det nyeste AV-udstyr. Alle lokaler er velegnede til at huse mindre dagsmøder, større kursusophold og alt midt imellem, lokalerne kan huse op til 200 deltagere.  


Ting at lave i Kerteminde

I vore dage er Kerteminde indbegrebet af fynsk idyl. Mange af de små fiskerhuse og de gamle købmandsgårde i bykernen er bevaret, og byen er ikke større, end at man kan gå til og fra stort set alting. Det gælder f.eks. byens badestrande, det gælder Lillestranden med fiskegarn, små joller og tjærede skure og det gælder den store marina med tusindvis af lystsejlere.

Kundevurderinger: 4,5/5 (1 anmeldelser)
Tornøes Hotel, BW Signature Collection

Strandgade 2, 5300 Kerteminde

Telefon: +45 65321605

E-mail: tornoes@tornoeshotel.dk

Vælg værelse

Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 14:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Kontakt venligst hotellet for yderligere information.


Kæledyr

Kæledyr må medtages på forespørgsel. Tillæg kan forekomme.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Gratis parkering.


Andre ydelser

  • Restaurant
  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Wi-fi
  • Gratis parkering
Exterior Torn es Hotel

Tidligere købmandsgård fra 1600-tallet

Det gamle badehotel Tornøes Hotel kan føre sin historie mere end 300 år tilbage. Tilbage i 1600-tallet var det en købmandsgård, men i 1862 købte brygger og gæstgiver Wentzel Tornøe ejendommen, og i 1865 fik han borgerskab som gæstgiver. Det var begyndelsen på Tornøes Hotel, som lige siden har været et fast holdepunkt i byen. Udsigten over vandet, byen og havnen er vidunderlig.

Hvorfor BW Signature Collection?

Firestjernede designhoteller med et unikt indretningskoncept. Inspirerende ophold i bynære områder.