Spring til hovedindhold
Best Western logo

Hotel Oasia, BW Signature Collection

Boutique- og designhotel i hjertet af Aarhus

Tæt på byens puls finder du Hotel Oasia, som er indrettet med rene linjer og nordisk design – og med fokus på æstetik og funktionalitet.

Hotellet er en del af alliancen med Small Danish Hotels. Se vilkår.


På Hotel Oasia Aarhus er nøgleordene kvalitet og service. Her kan du læne dig tilbage og nyde den elegante og diskrete luksus, som danner rammen for alt på hotellet. Alt er nøje udvalgt for at give dig den bedst mulige oplevelse. Hotellets indretning er præget af rene linjer og nordisk design – med fokus på æstetik og funktionalitet. Hotellet er møbleret med designmøbler fra nogle af de største designere i Norden. På værelserne finder du specialfremstillede Montana møbler, Hästens senge, Bang & Olufsen tv og telefoner samt loungestole fra Theselius og Kjærholm.  Hotel Oasia Aarhus råder over 89 værelser samt 2 suiter.  


Lounge og bar

I hotellets hyggelige loungeområde, kan du nyde de naturlige, rå detaljer og, ikke mindst, de smukke Bent Hansen-stole. I baren og loungeområdet har du mulighed for at nyde noget varmt eller koldt.


Gratis fitnessområde

Ønsker du at holde formen ved lige? Hotellet har et moderne fitnessområde med alle de nødvendige facilieteter. Det er gratis at bruge og har åbent 24/7.


Morgenmad

I morgenmadsbuffeten kan du glæde dig til hjemmelavet bærkompot og granola samt et stort udvalg af lækre morgenmadsprodukter med både kolde og varme retter.  


Mødelokaler

Hotel Oasia tilbyder to lækre, lyse og rummelige mødelokaler, som er udstyret med både lækkert design i form af store B&O-skærme og Bent Hansen-stole og lyse vinduespartier. Grundlæggende er lokalerne skabt med sans for detaljen og afspejler tydeligt hotellets store fokus på design, æstetik og diskret luksus. Lokalerne er rummelige, lyse og indbydende.  


Ting at lave i Aarhus

Kommer du for at udforske Aarhus – smilets by, så er Hotel Oasia det ideelle udgangspunkt. Hotellet er beliggende kun nogle få hundrede meter fra ARoS Aarhus Kunstmuseum, Musikhuset og Scandinavian Center. Og ligeledes inden for gåafstand ligger købstadmuseet Den Gamle By, Domkirken, Vor Frue Kirke og Kvindemuseet. Kommer man i bil, kan man p�� nogle få minutter tage på tur til Mindeparken med Dronningens sommerresidens Marselisborg Slot. Både nord og syd for byen ligger skov og badestrand, og i Marselisborgskovene, syd for Aarhus, finder man Moesgaard Museum med den 2000 år gamle Grauballemand.

Kundevurderinger: 4,8/5 (4 anmeldelser)
Hotel Oasia, BW Signature Collection

Krieersvej 27, 8000 Aarhus

Telefon: +45 87323715

E-mail: mail@hoteloasia.dk

Vælg værelse

Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 14:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Kontakt hotellet for yderligere information.


Kæledyr

Kæledyr ej tilladt.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Hotellet råder over nogle parkeringspladser i gården. Disse skal forudbestilles og afregnes direkte på hotellet, såfremt der er ledige pladser. Prisen for parkering i gården er 150 DKK pr. døgn.


Andre ydelser

  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Lounge/bar
  • Ekspres indtjekning
  • Ekspres udtjekning
  • Sen udtjekning
  • Safety boks
  • Wi-fi
Motionsrum Oasia 2

Gratis fitnessområde

Ønsker du at holde formen ved lige? Hotellet har et moderne fitnessområde med alle de nødvendige facilieteter. Det er gratis at bruge og har åbent 24/7.

Hvorfor BW Signature Collection?

Firestjernede designhoteller med et unikt indretningskoncept. Inspirerende ophold i bynære områder.