Spring til hovedindhold
Best Western logo

Hotel Svanen, BW Signature Collection

Designhotel tæt på Legoland

Charmerende hotel i Billund tæt på både lufthavnen og Legoland. Her kan du sove godt i et af de hyggelige værelser, hvor du kan parkere din bil tæt på. Hotellet har en eksklusiv restaurant, bar og vinkælder.

Hotellet er en del af alliancen med Small Danish Hotels. Se vilkår.


Overalt er der kælet for detaljerne på de unikt designede værelser, i den hyggelige lounge med den knitrende pejs og i restauranten No8. Målet er at give alle gæster en anderledes oplevelse, som er så tæt på det sublime som muligt uanset om det drejer sig om et ferieophold af flere dages varighed, et møde, en konference eller en kort stopover. Hotellet har 102 værelser i fire forskellige kategorier, alle med brusekabine, hårtørrer, tv med filmkanaler og gratis trådløst internet.   


Restaurant 

En god måde at starte opholdet på Hotel Svanen er med en drink i loungen, inden man sætter sig til rette i restauranten. Menukortet er internationalt inspireret, og køkkenet sætter en ære i at levere en fremragende oplevelse til en overkommelig pris. Vælg mellem alskens lækkerier fra sommerbuffeten med flere forskellige forretter, hovedretter og desserter. Under alle omstændigheder er køkkenets udgangspunkt altid i årstidens friske råvarer. Bagefter kan kaffen indtages og nydes på den hyggelige lounge-terrasse.   


Lounge både inde og ude 

Hotellet har en indendørs lounge med pejs, bøger, spil, fladskærm og pc’er som står til rådighed for hotellets gæster. I sommermånederne trækker mange gæster også ud på hotellets udendørs lounge-terrasse med lys og varme.  


Børn 

Hotel Svanen i Billund er noget så usædvanligt som et firestjernet designhotel, hvor også børnene er meget velkomne. Her findes både legerum ved restauranten og en udendørs legeplads.   


Konference 

Hotel Svanen ligger kun 3 km fra Billund Lufthavn, og det gør det til et ideelt sted at afholde firmamøder, konferencer og teambuilding med deltagere fra hele landet. Hotellet råder over 6 forskellige mødelokaler, der med flytbare vægge giver plads til alsidige anvendelsesmuligheder, som tilpasses dit arrangement.   

Ting at lave i Billund 

Hotel Svanen et perfekt udgangspunkt for en familietur, fordi både Legoland og Lalandia ligger indenfor gåafstand. Der er kun ganske få minutter i bil til nogle af de andre store seværdigheder i området, f.eks. Kongernes Jelling og Givskud Zoo.

Hotel Svanen, BW Signature Collection

Nordmarksvej 8, 7190 Billund

Telefon: +45 75332833

E-mail: billund@hotelsvanen.dk

Vælg værelse

Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

300 kr. pr nat og barn.


Kæledyr

Kæledyr ej tilladt.


Parkering

Gratis parkering.


Andre ydelser

  • Restaurant
  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Lounge/bar
  • Receptionen er åben 24 timer
  • Safety boks
  • Wi-fi
  • Gratis parkering

Hvorfor BW Signature Collection?

Firestjernede designhoteller med et unikt indretningskoncept. Inspirerende ophold i bynære områder.