Spring til hovedindhold
Best Western logo

Hotel 6400, Sure Hotel Collection by Best Western

Minimalistisk og moderne hotelperle i udkanten af Sønderborg

Hotel 6400 sikrer de centrale rammer for et dejligt hotelophold: en god seng, gode faciliteter og en skøn morgenmad. Dertil ligger hotellet blot 2 km fra den hyggelige bymidte i Sønderborg.

Hotellet er en del af alliancen med Small Danish Hotels. Se vilkår.


Hotel 6400 i Sønderborg præsenterer sig selv som "tre-stjernet minimalisme på alle områder". Dette moderne hotel åbnede i foråret 2017 og tilbyder 48 nyrenoverede værelser. Med fokus på en minimalistisk tilgang, har hotellet til hensigt at give gæsterne en unik oplevelse, der afspejler en cool, afslappet og moderne livsstil uden at gå på kompromis med service og kvalitet. Dette gælder også morgenmaden, hvor der ikke spares på noget, og hvor størstedelen er økologisk.  


Natur og historie

Hotellet er beliggende i udkanten af Sønderborg og nyder godt af den nære beliggenhed ved både skov og strand. På trods af den idylliske og naturskønne placering er der kun en kort afstand på cirka 2 km til det pulserende byliv i Sønderborg. Her finder man det historiske Sønderborg Slot, hvor Christian 2. blev holdt som fange i det 16. århundrede. I dag huser slottet et fascinerende museum, der fortæller om Sønderjyllands turbulente historie.   Royal nabo Gråsten Slot, som er sommerresidens for kongefamilien, er også et besøg værd. Her kan du gå en tur i den smukke slotshave beundre den farverige variation af blomster og planter. En særlig sønderjysk tradition, der går tilbage til middelalderen, er ringridning, som finder sted hver sommer i Sønderborg, Gråsten og Aabenraa.


Aktiviteter i området

Hotellet tilbyder et bredt udvalg af faciliteter, der selvfølgelig er tilgængelige for gæsterne. Hvis du har lyst til udendørs aktiviteter, findes der mange muligheder. Der er både familievenlige strande i nærheden samt en idyllisk natur med dybe, skyggefulde skove, der er værd at udforske. Du kan fx vælge at tage på en segway-tur med en erfaren guide, eller du kan nyde en kajaktur på Flensborg Fjord og langs Als' kyst. Der er også cykeludlejning på hotellet, så du kan udforske Als på to hjul, og hvis du har lyst til at prøve fiskelykken, er der mange fiskesøer og gode fiskesteder i nærheden.

Hotel 6400, Sure Hotel Collection by Best Western

Solglimt 6, 6400 Sønderborg

Telefon: +45 73 70 64 00

E-mail: info@hotel6400.dk

Vælg værelse

Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Kontakt venligst hotellet for yderligere information.


Kæledyr

Kæledyr tilladt på forespørgsel. Tillæg kan forekomme.


Parkering

Gratis parkering.


Andre ydelser

  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Ekspres udtjekning
  • Sen udtjekning
  • Safety boks
  • Gratis parkering
  • Udendørs parkering

Hvorfor Sure Hotel by Best Western?

Personlige hoteller til en overkommelig pris hvor du får et behageligt ophold og overnatning.