Spring til hovedindhold
Best Western logo

Hotel Randers, BW Premier Collection

Information

Hotellet er snart klart at booke.

Historisk og sofistikeret hotel centralt beliggende i Randers

Hotel Randers, BW Premier Collection har en rolig beliggenhed i Torvegade i hjertet af den gamle købstad, hvor det har stået siden hestemarkedets dage. Den hyggelige gågade samt mange af Østjyllands seværdigheder ligger inden for kort afstand, og der er praktisk busforbindelse til Aarhus Lufthavn.

Hotellet blev opført i 1856 og er en tidløs perle med i alt 84 værelser, herunder flere eksklusive og antikke. Her kan gæsterne glæde sig til afslappede omgivelser præget af historisk charme. Alle værelser blev omhyggeligt renoveret i 2016.  


Restaurant og bar

Restauranten på Hotel Randers, BW Premier Collection byder på en skøn madoplevelse i hyggelige omgivelser. Køkkenet serverer både klassiske og moderne retter, med fokus på sæsonens friske råvarer, hvilket afspejles i brasseriets menukort. Her kan du glæde dig til en hyggelig aften, med god mad og imødekommende service. Start eventuelt med en cocktail i Hornsleth Loungebar, som har plads til 30 gæster, og som er udsmykket af kunstneren Kristian Von Hornsleth. Her holdes indimellem øl-og vinsmagninger, spændende musikarrangementer og meget mere.  


Møder og konferencer

Hotellet har en langvarig tradition for at facilitere møder og kurser og tilbyder en kapacitet til op til 100 personer. De lyse og rummelige lokaler er udstyret med alt nødvendigt teknisk udstyr, og hotellets personale står klar med den praktiske assistance. Øverst på formularen  


Royal renovering

Hotellet blev opført i 1856 og fik en omfattende renovering i 2016 i samarbejde med Novel Cabinet Makers og Baumann Boe-Whitehorn, en anerkendt Kongelig Bygningsinspektør, der også restaurerede Frederik VIII’s palæ på Amalienborg. Renoveringen omfattede alle 84 værelser med respekt for de historiske detaljer. Resultatet er en indretning, der er præget af sofistikeret æstetik og en afslappet atmosfære.  


Aktiviteter i området

Den bekvemme beliggenhed midt i Randers gør det let for hotellets gæster, at nå mange spændende seværdigheder i Østjylland. Tag familien under armen og nyd fx en tropisk tur til Randers Regnskov, eller prøv de vilde rutsjebaner i Djurs Sommerland. Eller hvorfor ikke besøge Elvis' hjem, Graceland, hos Memphis Mansion? Hvis du er mere til natur og golf, er der også rig mulighed for at svinge køllen hos Randers Golf Klub eller Mariagerfjord Golf Klub. også rig mulighed for at svinge køllen hos Randers Golf Klub eller Mariagerfjord Golf Klub.

Kundevurderinger: 4,0/5 (1 anmeldelser)
Hotel Randers, BW Premier Collection

Torvegade 11, 8900 Randers

Telefon: +45 8642 3422

E-mail: hr@hotel-randers.dk

Vælg værelse

Mad og drikke

Brasserie Mathisen

På hyggelige Brasserie Mathisen vægtes både god mad og service højt. Her kan du glæde dig til et varieret menukort bestående af velsmagende retter skabt med en passion for sæsonens friske råvarer og med et udgangspunkt i både det traditionelle og det moderne køkken.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Kontakt venligst hotellet for yderligere information.


Kæledyr

Kæledyr tilladt på forespørgsel. Tillæg kan forekomme.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Parkering mod betaling. Adgang til ladestik til elbil.


Andre ydelser

 • Restaurant
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Lounge/bar
 • Fitnesscenter
 • Receptionen er åben 24 timer
 • Sen udtjekning
 • Safety boks
 • Skopudsning maskine
 • Wi-fi
 • Udendørs parkering

Møder og konference

84

Hotelværelser

6

Mødelokale

100

Bio opstilling

Hotellet har en lang historie med at arrangere møder og kurser og tilbyder en kapacitet til op til 100 personer. De lyse og rummelige lokaler er indrettet med moderne udstyr og dertil står hotellets personale altid klar til at yde praktisk assistance.

Konferencebooking

E-mail: hr@hotel-randers.dk

Telefon: +45 86 42 34 22

  Hvorfor BW Premier Collection?

  Eksklusive boutiquehoteller med mindst fire stjerner. Førsteklasses service og design samt udvidede faciliteter