Spring til hovedindhold
Best Western logo

Aiden by Best Western Harstad Narvik Airport

Prisvenligt og teknologisk lufthavnshotel tæt på naturen.

Lige overfor Evenes Lufthavn ligger Aiden by Best Western Harstad Narvik Airport, som sikrer et dejligt ophold med en fantastisk udsigt. Forskellige teknologiske løsninger såsom robotter eller selvbetjenings check-in giver en bedre og enklere hoteloplevelse for gæsterne. Hotellet ligger på en bakke overfor lufthavnen, med en flot udsigt over skovlandskab og betagende bjerge. Hotellet har også en dejlig tagterrasse, som kan nydes på solrige dage.

Når du tjekker ind på Aiden by Best Western Harstad Narvik Airport, bliver teknologi og smarte løsninger en naturlig del af dit ophold. Her bliver du også mødt af skandinavisk stil med lyse nuancer og legende farvekontraster. Indtjekningen er let og problemfri via check-in automaterne. Alternativt kan du prøve hotellets hologramreceptionist – en ny teknologi, der i øjeblikket kun er tilgængelig hos Aiden i Skandinavien. Hotellets værter står også klar til at hjælpe eller få en snak. På værelset kan du nemt streame din yndlingsserie via Chromecast.


Hos Aiden er der fokus på værtsrollen og gæsten. Hotellet har derfor ikke receptionister, men dedikerede værter, der passer på dig under hele dit ophold, uanset om du har brug for hjælp til check-in, er sulten eller har lyst til en snak i loungeområdet.  


Lounge med spilleområde

Når du træder ind på hotellet, bliver du mødt af en rummelig og indbydende lobby, hvor gæsterne bydes på kaffe og te. Her er også et spilleområde, hvor du fx har mulighed for at hygge dig med en omgang shuffleboard. I loungen har du mulighed for at nyde et glas vin eller en øl efter en lang dag med arbejde, rejser eller sightseeing.  


Service point og shop

På hver etage af hotellet er der et service point, hvor du kan få kaffe, låne et strygejern og strygebræt, få ekstra håndklæder og andet. Der er også en lobbyshop, hvor du kan købe småfornødenheder såsom toiletartikler, snacks eller lækre forfriskninger.  


Fitnessrum og sauna

Hvis du kan lide at holde dig aktiv under dit ophold, har hotellet eget fitnessrum og sauna til rådighed.  


I området

Evenes ligger i smukke Ofoten i Nordland, og her står naturoplevelserne i kø, uanset om du ønsker en aktiv ferie eller en lidt mere rolig ferie, spækket med frisk luft, smukke naturoplevelser og kulturelle indslag. Vil du på bjergtur, er bjergene Lilletind og Stortind værd at tage med, hvorfra der er en spektakulær udsigt over bjerge, hav, øer og holme. For kulturinteresserede kan et besøg i Steinkirka anbefales. Steinkirka er skabt af en dansk kunstner, Bjørn Nørgaard, og ligger yderst på Evenestangen ved Ofotfjorden. En gåtur væk fra Steinkirka ligger den smukke Evenes Kirke og præstegård. Spadserer du lidt længere, kommer du til Evenestangen med dens ruiner, spor og minder fra Anden Verdenskrig. For mere urbane oplevelser ligger byerne Narvik og Harstad en kort køretur fra hotellet.

Kundevurderinger: 3,8/5 (456 anmeldelser)
Aiden by Best Western Harstad Narvik Airport

Bedringens Vei 15, 8536 Evenesmarkja

Telefon: +47 41366109

E-mail: evenes@aidenhotels.no

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast

Morgenmaden er inkluderet

Morgenmadsbuffet

Morgenmad er et af højdepunkterne ved at bo på et hotel. Derfor er det altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmaden er også meget personlig, og alle foretrækker at nyde den på deres egen måde. Best Breakfast konceptet betyder, at du kan sammensætte din morgenmad ud fra et stort udvalg af førsteklasses råvarer.Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


A menneske

Til de morgenfriske er der en begrænset morgenbuffet hver dag fra kl 04.00-06.00.Restaurant

Aftensmad

I hotellets restaurant serveres en nærende og varieret morgenbuffet, som giver en god start på dagen. Om aftenen er der mulighed for at købe et godt og overkommeligt aftensmåltid, hvor du kan forsyne dig selv lige så mange gange, du ønsker. Aftensmåltidet består af forskellige valgmuligheder, hvor du blandt andet finder varme retter, salater og noget sødt, til under 300 NOK. per person.

Bar

Lobbyshop og barception

I loungeområdet finder du en barception, hvor du kan slå dig ned og nyde en lækker forfriskning. Der er også en lobbyshop, hvor du kan købe småfornødenheder såsom toiletartikler, snacks eller lækre forfriskninger.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 16:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

Ét barn under 12 år kan sove gratis sammen med en voksen i den eksisterende seng. Ekstraseng koster 200 NOK pr. nat.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt mod et tillæg på 400 NOK pr. ophold.


Parkering

Hotellets gæster kan parkere gratis, hvis der er plads – der er 50 parkeringspladser til rådighed med 9 Tesla ladestandere.


Andre ydelser

 • Receptionen er åben 24 timer
 • Morgenmad er inkluderet
 • Fitnesscenter
 • Ekspres indtjekning
 • Ekspres udtjekning
 • Gratis parkering
 • Sen udtjekning
 • Lounge/bar
Sauna

Fitnessrum og sauna

Hvis du kan lide at holde dig aktiv under dit ophold, har hotellet eget fitnessrum og sauna til rådighed.

Shuffleboard

Game Zone

I hotellets spilleområde kan du udfordre en ven eller medrejsende til shuffleboard, dart eller et af de andre tilgængelige spil.

Møder og konference

150

Hotelværelser

1

Mødelokale

20

Bio opstilling

Hotellet har et mødelokale på 40 kvadratmeter. Her er projektor, flipover og andet praktisk udstyr. Mødelokalet har desuden god ventilation, store vinduer med godt lysindfald og egne toiletfaciliteter.

 • Mødelokale

  Number of personsMax 20 gæster
  Area40 m2

  Mødelokalet har god ventilation, store vinduer med godt lysindfald og egne toiletfaciliteter.

Hvorfor Aiden?

Aiden er en ny generation af prisvenlige hoteller med legende detaljer, hvor teknologiske løsninger er i fokus. Her får du, hvad du har brug for til et behageligt ophold.