Spring til hovedindhold
Best Western logo

Bergen Harbour Hotel, WorldHotels Crafted

Et charmerende boutiquehotel i hjertet af Bergen

Bergen Harbour Hotel er et lille, charmerende og behageligt boutiquehotel i hjertet af Bergen – de fleste af byens seværdigheder ligger kun få minutters gang væk. Personlig og ærlig service er i højsædet. Alt er tilrettelagt for at give dig et mindeværdigt ophold og sikre, at du føler dig hjemme. Værterne på hotellet har en stærk lokal forankring og kender Bergen og Fjord-Norge bedre end de fleste. Velkommen til en hoteloplevelse ud over det sædvanlige!

Værelser

Hotellet har 50 lyse og indbydende værelser i forskellige værelseskategorier. Værelserne er indrettet for at give dig et ophold, der er så behageligt og afslappende som muligt.


Restaurant og bar 

Hotellet serverer morgenmad i sin hyggelige gastropub, Belgio. Morgenbuffeten er af høj kvalitet og indeholder både varme og kolde retter samt dejlig baristakaffe. Belgio er Bergens eneste belgiske ølbar og tilbyder et stort udvalg inden for belgisk øl. På Belgio serveres velsmagende asiatiske tapasretter fra den anmelderroste Soya Restaurant, der ligger i samme bygning som hotellet. Soya Restaurant serverer autentisk kinesisk mad til både frokost og aften. Om sommeren serveres hotellets morgenbuffet også i Soya Restaurant.


Bergen – "The Gateway to the Fjords"

I Bergen er du tæt på naturen, men også en del af et pulserende storbyliv. I nærheden af hotellet finder du den kendte bydel Bryggen, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste over fælles kulturarv.  Du kan gå til Bryggen på ca. 2 minutter. Lige i nærheden finder du også fiskemarkedet Fisketorget. Hotellet ligger desuden kun få minutters gang fra kabelbanestationen. Fra stationen kan du tage med Fløibanen op ad fjeldvæggen, hvilket kun tager 6 minutter. På toppen kan du nyde en spektakulær udsigt.

Bergen Harbour Hotel, WorldHotels Crafted

Finnegardsgaten 6, 5003 Bergen

Telefon: +47 55 300910

E-mail: post@bergenharbourhotel.no

Bergen Harbour lobby interior details

En hoteloplevelse ud over det sædvanlige.

Hotellet er optaget af at kunne tilbyde sine gæster noget ud over det sædvanlige, som gør opholdet mindeværdigt. Du får blandt andet gratis adgang til træningscenteret i Vikinghallen og gode rabatter på udvalgte spisesteder i Bergen.

Vælg værelse

Mad og drikke

Bergen Harbour bar

Morgenmad

Hotellet serverer morgenmad i sin hyggelige gastropub, Belgio. Morgenbuffeten er af høj kvalitet og indeholder både varme og kolde retter samt dejlig baristakaffe.Servering af morgenmad 

Man.-fre.: 07.00-09.30

Lør.-søn.: 07.30-10.30

Bergen Harbour breakfast area

Gastropub Belgio

Belgio er Bergens eneste belgiske ølbar og tilbyder et stort udvalg inden for belgisk øl. På Belgio serveres velsmagende asiatiske tapasretter fra den anmelderroste Soya Restaurant, der ligger i samme bygning som hotellet.

Bergen Harbour Soya restaurant

Soya Restaurant

Soya Restaurant serverer autentisk kinesisk mad til både frokost og aften. Om sommeren serveres hotellets morgenbuffet også i Soya Restaurant.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

Et barn under 12 år kan sove gratis i forældrenes seng. Kontakt hotellet, hvis du har brug for barneseng eller ekstraseng. Det er vigtigt at være opmærksom på, at der er et begrænset antal værelser med plads til ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er ikke tilladt.


Parkering

Hotellet har ikke egen parkering, men der er flere parkeringshuse i umiddelbar nærhed af hotellet, for eksempel Rosenkrantz Parkeringshus.


Andre ydelser

  • Restaurant
  • Morgenmad er inkluderet
  • Lounge/bar
  • Receptionen er åben 24 timer
  • Ismaskine
  • Parkering ved hotellet
Bergen Harbour Superior King room view

Lidt ekstra luksus, som giver et mindeværdigt ophold

Hotellet er optaget af at kunne tilbyde sine gæster noget ud over det sædvanlige, som gør opholdet mindeværdigt. Som gæst på Bergen Harbour Hotel får du blandt andet gratis adgang til træningscenteret i Vikinghallen, der ligger ca. 8 minutters gang fra hotellet. Hotellets gæster får også gode rabatter på udvalgte spisesteder i Bergen.

Hvorfor World Hotels Crafted?

Hoteller som, udover en førsteklasses service, tilbyder noget unikt indenfor arkitektur, design, kunst eller musik.