Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Hotel Bentleys

Cityhotel på Stockholms hovedgade

Best Western Hotel Bentleys er hotellet til dig, der ønsker at opleve så meget som muligt af Stockholm under dit ophold. Her bor du nemlig på Sveriges mest populære gågade, Drottninggatan, og har gåafstand til både Sergels Torv, parken Kungsträdgården og alt derimellem. Her kan du opleve hovedstaden fra sin bedste side!

Værelser i nygustaviansk stil

Selve bygningen, som hotellet ligger i, blev opført i 1908, og i 2010 blev der foretaget en større ombygning af husets indvendige konstruktion. Indretningen er præget af nygustavianske indslag fra byggeåret med stuklofter, krystallysekroner og tidstypiske farver som antikhvid, kongeblå og rosa. Hotellet tilbyder 119 smukt indrettede værelser fordelt på seks etager. Værelserne har antikhvide møbler og klassisk tapet, der følger den nygustavianske stil, og desuden moderne indslag i form af behagelige kvalitetssenge og badeværelser med gulvvarme.


Morgenbuffet i indergården

Når du vågner på Best Western Hotel Bentleys, venter der dig en dejlig morgenbuffet i hotellets glasinddækkede indergård – en rolig og dejlig oase med en loftshøjde på 17 meter, som er dækket af et glastag på 200 kvadratmeter. Her kan du også slå dig ned med noget godt at drikke om eftermiddagen og aftenen. I indergården ligger også hotellets lobby og reception.  


Hovedstadens hjerte

Drottninggatan strækker sig hele vejen fra Sagerska-paladset ved Riksdagen og op til Observatorielunden i Vasastan. Langs gaden er der næsten endeløse butikker, restauranter og caféer, som du kan besøge og opleve. Derudover er der mange seværdigheder i byens centrum, såsom Stockholms rådhus, kongeslottet, Avicii Museum og kulturcentret Space Stockholm.

Kundevurderinger: 4,1/5 (1.745 anmeldelser)
Best Western Hotel Bentleys

Drottninggatan 77, 111 60 Stockholm

Telefon: +46 8 14 13 95

E-mail: info@bentleys.se

Et historisk hjem

Selvom nutidens hotelbygning stod færdig i 1900-tallet, kan selve konstruktionen faktisk dateres tilbage til 1700-tallet. I den daværende bygning blev den alsidige forfatter og komponist Carl Jonas Love Almqvist født. Hold øje med dette skilt ved hotellets indgang!

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast Buffe

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

Et barn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er ikke tilladt.


Svanen

Hotellet er miljømærket med Svanen, hvilket betyder at det opfylder ambitiøse miljøkrav.


Parkering

Hotellet har ikke egen parkering. Nærmeste parkeringsmulighed er Aimo Park på Wallinggatan 10.


Andre ydelser

  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Renseri
  • Ekspres indtjekning
  • Ekspres udtjekning
  • Lounge/bar
  • Safety boks

Hvorfor Best Western?

Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.