Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Hotel Gamla Teatern

Smukt hotel i det tidligere teater i Östersund

I en af Europas ældste træbygninger i byen Östersund i Jämtland finder du Best Western Hotel Gamla Teatern. Når man træder ind i bygningen, står det straks klart, hvor hotellets navn stammer fra – her mødes man af røde gardiner, mønstrede tæpper og smukke lamper. Velkommen til et charmerende og mildest talt unikt hotelmiljø fra 1883!

Værelser med antik indretning  

Hotelværelserne på Best Western Hotel Gamla Teatern har et særligt antikt præg, hvilket gør dem rare og hyggelige. Væggene er prydet med fine tapeter i forskellige mønstre og farver. De snirklede, mørkebrune møbler giver sammen med fløjlstekstilerne et legende indtryk, som leder tankerne hen på teaterverdenen. Her kan man enten bo på enkelt-, dobbelt- eller familieværelser.  


Meget mere end bare et hotel 

Ud over charmerende hotelværelser er der en spa- og relaxafdeling, hvor du kan booke en dejlig behandling for både krop og sjæl. Spaafdelingen har også jacuzzi og sauna. Som gammelt teater tilbyder hotellet også flere konferencerum med plads til 450 personer. Derudover er der et fitnessrum med moderne maskiner til både styrke- og konditionstræning.  


I hotellets restaurant Teaterbistron kan du nyde en lækker morgenbuffet og veltilberedte retter fra a la carte-menuen. Derudover serverer Teaterbaren en dejlig afternoon tea hver eftermiddag og brunch i weekenden. Om sommeren kan du hænge ud i hotellets have med noget køligt i glasset og god mad fra Teaterträdgårdens sommermenu.


Östersund – porten til fjeldene  

Östersund er en dejlig by, der både har puls og ligger tæt på fjeldene. Da der kun er lidt over en times kørsel til skisportsstedet Åre, kan du nemt tage en dagstur til skibakken og derefter nyde en koncert eller gå på restaurant i Östersund om aftenen. Byen har et stort udvalg, når det gælder lokalt producerede fødevarer og små håndværksbryggerier. Östersund er også hjemsted for Sveriges femtestørste sø, Storsjön, som siges at være hjemsted for det sagnomspundne Storsjö-uhyre.

Kundevurderinger: 4,3/5 (1.029 anmeldelser)
Best Western Hotel Gamla Teatern

Thoméegränd 20, 831 34 Östersund

Telefon: +46 63 511600

E-mail: info@gamlateatern.se

Store navne på teatrets scene

Den teaterbygning, hvor hotellet i dag har til huse, blev indviet i 1883. Dengang var teatret en stor del af samfundet med mere eller mindre udsolgte forestillinger hver aften. Her har mange store navne optrådt fra 1886 og frem til udbruddet af Anden Verdenskrig i 1939, eksempelvis Harriet Bosse, Gösta Ekman, Karl Gerhard, Inga Tidblad, Zarah Leander og Jussi Björling.

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast Area BW Hotel Gamla Teatern

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant Bistron BW Hotel Gamla Teatern

Teaterbistron

Teaterbistron kan du nyde god mad af primært svensk karakter, men også enkelte internationale retter. Mange af råvarerne kommer fra skoven og søerne i Norrland.


Åbningstider: 

Mandag-lørdag 17:00-21:00

Teaterbaren BW Hotel Gamla Teatern

Teaterbaren

Teaterbaren byder på et flot udvalg af vin, øl og andre drinks, som kan nydes i en af de behagelige lænestole. Her serveres også en lækker morgenbuffet for hotellets gæster og afternoon tea om eftermiddagen.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt på visse værelser mod et gebyr på 300 SEK pr. booking. Kan kun bookes ved direkte kontakt med hotellet.


Parkering

Hotellet tilbyder gratis parkering i parkeringsanlægget, hvis der er plads. Der er også et kommunalt parkeringsanlæg i nærheden, hvor du som hotelgæst kan parkere til nedsat pris.


Andre ydelser

 • Restaurant
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Sauna
 • Safety boks
 • Wi-fi
 • Konferencelokaler
 • Ismaskine
 • Gratis parkering
Relax hamam BW Hotel Gamla Teatern

Hamam & spa

I hotellets kælder bydes du velkommen til en fuldt flisebelagt spaafdeling med to spabade, sauna, omklædningsrum og brusere. Der er også en bænk til tyrkisk bad og to behandlingsrum til massage og andre kropsbehandlinger.

Relax entr BW Hotel Gamla Teatern

Relaxafdeling

I tilslutning til spaen er der også et harmonisk relaxområde med behagelige lænestole i fløjl, hvor du kan hvile mellem badene og vente på, at det bliver din tur i behandlingsrummet. Der kan lånes badekåber og håndklæder under besøget.

Gym BW Hotel Gamla Teatern

Fitnessrum

I hotellets fitnessrum kan du som gæst holde træningen ved lige under dit hotelophold. Der er maskiner til både styrke- og konditionstræning.

Møder og konference

64

Hotelværelser

7

Mødelokale

450

Bio opstilling

Best Western Hotel Gamla Teatern tilbyder syv konferencerum, hvoraf det ene er den gamle teatersal, som er kernen i bygningens historie. Tre af lokalerne er større sale, og de andre fire er mindre lokaler, der egner sig til mindre konferencer eller møder med færre deltagere.

Konferencebooking

E-mail: moa@gamlateatern.se

Telefon: +46 63 57 12 51

 • Salongen

  Number of personsMax 450 gæster
  Area306 m2

  Salongen er hotellets største konferencerum. Her er den scene, der blev betrådt af flere store skuespillere i teatrets storhedstid. Forhænget, der pryder scenen, er det originale fra 1902 og er designet af C.E. Orhling. Her arrangeres flere store koncerter og forestillinger hvert år. Salongen er velegnet til konferencer og store arrangementer med op til 450 deltagere og kan også bruges til banketter og middage.

 • Ordensalen

  Number of personsMax 100 gæster
  Area112 m2

  Ordensalen er et dejligt og rummeligt lokale med fleksibel møblering, der egner sig godt til store konferencer og møder.

 • Torget

  Number of personsMax 66 gæster
  Area66 m2

  Et mellemstort lokale, hvis navn og udseende går hånd i hånd. Væggene er prydet med forskellige husfacader, der giver fornemmelsen af et torv. Lokalet har fleksibel møblering og er velegnet til mellemstore konferencer.

Hvorfor Best Western?

Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.