Spring til hovedindhold
Best Western logo

Hoteller i Östersund

Jämtland fascinerer både helårsbeboere og turister. Her er luften lidt friskere, højere til himlen, og en afslappende atmosfære. Ikke underligt, at så mange rejsende leder efter hoteller i Östersund-regionen for at nyde et par dages fred og ro..

Her i Jämtlands dybe skove langt væk fra storbyens puls hersker fred og ro. Östersund bliver også kaldt for Sveriges hjerte, da det er landets mest centralt beliggende by. Et andet tilnavn er Vinterbyen, da Östersund er en rigtig skisportsby.

Hoteller i Östersund

Området omkring Östersund er et af landets mest snesikre steder og har en række fantastiske skifaciliteter. Af samme grund er en komplet hotelpakke om vinteren blevet et stort hit hos Best Westerns gæster. Det er dog ikke kun om vinteren, at Östersund er et populært rejsemål. Om sommeren byder byen i stedet på masser af gode muligheder for at tage på hyggelige vandreture i skovene, bade i den skønne Storsjön eller tage på sejlture med hele familien.

Book hotel i Östersund med Best Western

Ønsker du at booke hotel i Östersund hos Best Western, har du tre steder at vælge imellem. Er du til hyggelige og historiske omgivelser, kan du med fordel vælge det centralt beliggende Hotel Gamla Teatern. Det flotte, gamle hotel er nænsomt restaureret, men har “ingen skrå brædder” trods navnet – og så er det endda et af Europas ældste træhuse. De klassiske omgivelser byder dog også på moderne komfort såsom en wellnessafdeling.

En anden mulighed er vores familie hotel Hotell Ett, som ligger i udkanten af byen, tæt på flot natur. Vil du direkte ud på løjperne efter morgenmaden eller ud at løbe en tur om sommeren, er det her, du skal bo.

Er du endnu ikke medlem af vores loyalitetsprogram , hvor du optjener point på dine hotelophold? Næste gang du skal bo på hotel hos Best Western i Östersund, fortæller vi dig gerne mere om vores loyalitetsprogram.

Seværdigheder i Östersund

Östersund er perfekt til en aktiv ferie via sine golfbaner og idylliske søer, hvor du bl.a. kan dyrke vandsport. Lokalområdet huser dog også flere temaparker med fokus på for eksempel teknik, eventyr og det vilde vesten.

Oplevelser i Östersund

  • Udnyt de mange skisportsmuligheder – skiløb, hundeslæde, snescooter-race, skøjteløb etc.

  • Besøg Storsjöbadet med hele familien

  • Spil golf på nogle af Sveriges bedste baner

  • Tag tilbage i historien – udforsk runestenen Frösöstenen eller meteoritnedslaget Locknekratern

  • Brug en dag i frilandsmuseet Jamtli

  • Sig hej til elgene i Moose Garden

  • Tag et smut forbi Teknikland eller Julemuseet