Spring til hovedindhold
Best Western logo

Sure Hotel by Best Western Älgen

Uformelt hotel i hjertet af Östersund

Velkommen til Sure Hotel by Best Western Älgen og den fjeldnære by Östersund! På dette hotel hyldes naturen og skovens konge, elgen, både i lobbyen og på værelserne. Med en central beliggenhed tæt på byens togstation er Östersunds mange restauranter og shoppingmuligheder blot en kort gåtur væk.

Fjeldinspirerede værelser

Hotellet tilbyder dobbeltværelser og enkeltværelser, der er indrettet med inspiration fra Jämtlands natur og fjeldlandskab. Værelserne er holdt i neutrale farver, hvilket skaber en afslappet atmosfære, og de er udstyret med lænestole fra det skandinaviske mærke Andrarum og behagelige senge.


Morgenbuffet

Når du bor på Sure Hotel by Best Western Älgen, får du hver morgen en dejlig morgenbuffet, som er inkluderet i prisen. Morgenmaden består af såvel varme retter, f.eks. røræg og pandekager, som frisk frugt og et stort udvalg af pålæg.


Oplev Östersund

Östersund, der ligger i den nordsvenske region Jämtland, er en by, der tager sig bedst ud i vinterdragt. Her kan du både dyrke langrend, skøjteløb og slalom samt køre på sparkstøtting og slæde. Du kan desuden vinterbade, fiske og gå en tur på den isdækkede sø Storsjön. Men byen har også meget at byde på om sommeren, såsom klatring, vandreture, cykelture og kano- og kajaksejlads. Hvis du interesserer dig for kunst og kultur, må du heller ikke snyde dig selv for et besøg på det kulturhistoriske museum Jamtli, som blandt andet byder på fortællinger fra den oldnordiske gudeverden og vikingernes fremfærd.

Kundevurderinger: 3,5/5 (210 anmeldelser)
Sure Hotel by Best Western Älgen

Storgatan 61, 831 33 Ostersund

Telefon: +46 63517525

E-mail: info@hotelalgen.se

En hyldest til fjeldene og skovens konge

Når du bor på Sure Hotel by Best Western Älgen, bydes du velkommen i et miljø, som er inspireret af den omkringliggende natur i Östersund. Her får du oplevelsen af at bo i en hyggelig fjeldhytte i Jämtlands fjeldlandskab. For at afspejle hotellets navn er der også en hel del indslag med skovens konge, elgen, såsom malerier og kunstige elgskind både i lobbyen og på værelserne.

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast area Sure Hotel by BW lgen

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Et barn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt uden ekstra omkostninger. Skal bookes ved direkte kontakt med hotellet.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Hotellet tilbyder gratis parkering, hvis der er plads.


Andre ydelser

  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Ekspres udtjekning
  • Wi-fi
  • Gratis parkering
  • Safety boks

Møder og konference

Sure Hotel by Best Western Älgen har ikke egne konferencelokaler, men i Östersund er der flere forskellige muligheder, hvis man vil holde møder og konferencer. For eksempel ligger Storsjöteatern, som har kapacitet til op til 425 personer, kun ti minutters gang fra hotellet.

    Hvorfor Sure Hotel by Best Western?

    Personlige hoteller til en overkommelig pris hvor du får et behageligt ophold og overnatning.