Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Hotell Ett

Dejligt hotel i Östersund

I et roligt område lige uden for Östersund centrum bydes du velkommen til Best Western Hotell Ett. Her bliver du mødt af et indbydende hotel med moderne værelser, lobbybar, fitnessrum, en dejlig relaxafdeling og gratis parkering. Hotellet har en fremragende beliggenhed tæt på byens puls og naturnære aktiviteter året rundt.

Moderne værelser

Best Western Hotell Ett tilbyder 66 værelser i forskellige størrelser og med forskellige sengemuligheder. Værelserne er indrettet med neutrale og varme farver, der gør det nemt at koble af og falde til ro. Hvis du har børn med, kan du med fordel booke et værelse med sovesofa, hvor der er plads til hele familien. Nogle værelser er udstyret med badekar.


Middagsmuligheder, relaxafdeling og fitnessrum

Som gæst på dette hotel har du forskellige valgmuligheder, når det gælder aftensmad. Mandag til torsdag serverer hotellet en aftenbuffet med forskellige retter sammen med en lækker salatbuffet. Derudover er der altid en enklere a la carte-menu i lobbybaren. Som gæst har du desuden gratis adgang til hotellets fitnessrum og relaxafdeling, hvor der er en dejlig varm pool og sauna.


Oplev Östersund

Östersund er på mange måder en fantastisk by. Her er du tæt på den rolige natur samt byens butikker, restauranter og events. Om vinteren er der flere muligheder for at nyde sneen og kulden i form af skiløb, vinterbadning, skøjteløb og meget mere – både i Östersund og et lille stykke væk i eksempelvis Årefjällen. Om sommeren blomstrer byen op med frodige parker, camping, badning, festivaler og meget mere. Også om sommeren har fjeldene meget at byde på i form af dejlige vandre- og cykelruter.

Kundevurderinger: 4,1/5 (565 anmeldelser)
Best Western Hotell Ett

Körfältsvägen 4, 831 38 Östersund

Telefon: +46 63 12 76 60

E-mail: info@hotellett.com

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast area Hotell Ett

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Lobby Hotell Ett

Aftenbuffet og lobbybar

Mandag til torsdag serverer hotellet en lækker aftenbuffet bestående af forskellige retter og en dejlig salatbuffet. Du kan også bestille mad og drikke fra lobbybarens menu. Perfekt, når du vil afslutte dagen med et roligt måltid på hotellet!


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

To børn på op til 15 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt på visse værelser mod et gebyr på 100 SEK pr. ophold.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Hotellet tilbyder gratis parkering med adgang til motorvarmere. Parkeringen har også plads til lastbiler og busser.


Andre ydelser

 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Renseri
 • Gratis parkering
 • Ismaskine
 • Jacuzzi
 • Sen udtjekning
 • Lounge/bar
 • Udendørs parkering
 • Print-service tilgængelig
 • Sauna
Spa Hotell Ett

Relaxafdeling

Hotellets relaxafdeling tilbyder en varm pool og en sauna. Her kan du læne dig tilbage og slappe af efter en lang dag. Desuden er der en dejligt loungedel, hvor du kan hvile dig og fylde væske på mellem badene.


Relax-afdelingen er tilgængelig i receptionens åbningstider, kontakt hotellet for mere information.

Gym Hotell Ett

Fitnessrum

Hvis du vil træne under dit ophold, er du velkommen til at benytte hotellets hyggelige fitnessrum. Der er maskiner til både styrke- og konditionstræning samt håndvægte og andre redskaber såsom TRX-bånd.

Møder og konference

Hotellet tilbyder ikke traditionelle konferencelokaler, men det er muligt at holde et uformelt møde eller arbejde en stund i hotellets lobby og restaurant.

  Hvorfor Best Western?

  Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.