Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Hotel Karlaplan

Nyrenoveret hotel på Östermalm

Velkommen til et charmerende og hyggeligt hotel på det dejlige Östermalm i Stockholm! Hotellet har til huse i en historisk ejendom fra 1914 og er nyrenoveret i februar 2024. Du kan nyde stilheden i denne rolige del af Stockholm, men er samtidig tæt på det meste af det, byen har at byde på.

Hotelværelserne
På Best Western Hotel Karlaplan bor du i et komfortabelt værelse, hvor hvert værelse har skræddersyede møbler, specielt tilpasset det pågældende værelse. Værelserne har moderne møbler og behagelige senge. For dem, der rejser alene, er der enkeltværelser, og hvis I er flere, der rejser, er der både dobbeltværelser i forskellige størrelser og familieværelser.


Morgenmadslokale og indergård

Som gæst på dette hotel vågner du altid op til en indbydende og lækker morgenbuffet, der serveres i hotellets flotte morgenmadslokale. I løbet af forårs- og sommermånederne kan du desuden spise din morgenmad i den frodige indergård. I lobbyen kan du også købe varme og kolde drikke samt snacks.


Östermalm og Djurgården

Hotellet er tæt på det bedste, Östermalm har at byde på. Her kan du slentre i eksklusive boligkvarterer, besøge fine vintagebutikker og spise godt på caféer og restauranter. Kun 20 minutters gåtur væk ligger det smukke Djurgården, som byder på masser af aktiviteter for hele familien, såsom Gröna Lund, Skansen, Liljevalchs og Nordiska Museet.

Kundevurderinger: 4,0/5 (1.235 anmeldelser)
Best Western Hotel Karlaplan

Skeppargatan 82, 114 59 Stockholm

Telefon: +46 8 31 32 20

E-mail: info@hotelkarlaplan.se

Exterior BW Karlaplan

Tidligere hovedkvarter for Frelsens Hær

Best Western Hotel Karlaplan har ikke altid været et hotel. Da bygningen blev bygget i 1914, var det oprindeligt Frelsens Hærs hovedkvarter i Sverige, og huset er i dag fredet. Inden åbningen af hotellet i 2005 blev interiøret omhyggeligt renoveret, og en hel del af de charmerende detaljer fra det sidste århundrede blev bevaret.

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast area BW Karlaplan

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er ikke tilladt.


Svanen

Hotellet er miljømærket med Svanen, hvilket betyder at det opfylder ambitiøse miljøkrav.


Parkering

Hotellet har ikke egen parkering. Nærmeste gadeparkering er på Skeppargatan eller Valhallavägen. I butiksarkaden Fältöversten er der et parkeringshus.


Andre ydelser

  • Tilgængelige faciliteter
  • Bagageopbevaring
  • Forretningscenter
  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Renseri
  • Ekspres indtjekning
  • Ekspres udtjekning
  • Lounge/bar
  • Safety boks
  • Skopudsning maskine

Hvorfor Best Western?

Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.