Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Hotel Savoy

Flot hotel i det centrale Karlstad

Best Western Hotel Savoy er hotellet for dig, der er på udkig efter bekvem og central indkvartering under dit besøg i Värmland og Karlstad.

Nye pæne værelser

Hotellet blev gennemrenoveret i 2020 og 2021 og har 85 værelser af høj standard med løsninger til både solorejsende og større selskaber. Du kan vælge mellem alt fra enkeltværelser uden vindue til standardværelser med plads til en eller to personer, de lidt større familieværelser eller hotellets superior-værelser med spabad. Uanset værelsestype er der altid strygebræt, strygejern, bruser, toilet, wi-fi og tv.


Morgenmad og middag på Pinchos

Som gæst på Best Western Hotel Savoy kan du nyde en velsmagende morgenmad i et miljø, der leder tankerne hen på Moulin Rouge. Her kan du indtage et varieret morgenmåltid med nybagt brød, æggeretter, sprød bacon, pandekager, frugt og meget andet. Alt sammen serveret i Restaurant Pinchos' charmerende lokaler. Hvis du vælger at komme tilbage hertil senere til middag, kan du vælge mellem et antal eksklusive småretter.


Teater

I samme bygning som hotellet ligger Scalateatern, som er Karlstads mest centrale kulturscene for teater, koncerter, møder og events. 


Ting at tage sig til i Karlstad

Karlstad er en stor provinsby. Her er et rigt udvalg af restauranter, caféer og kulturliv. Besøg for eksempel galleri Sandgrund, hvor kunstneren Lars Lerin udstiller sine malerier. Du kan også opleve Wermland Opera, som er en smuk teaterbygning, hvor der regelmæssigt sættes nye forestillinger op. Värmlands Museum er afgjort et besøg værd, og byder ofte også på internationale udstillinger. Hvis du er til aften- og natteliv, har Karlstad flere klubber og livescener at vælge imellem. Vil du gerne opleve byen til fods, guider hotellets personale dig i den rigtige retning.

Kundevurderinger: 4,1/5 (703 anmeldelser)
Best Western Hotel Savoy

Västra Torggatan 1, 652 25 Karlstad

Telefon: +46 54 15 42 00

E-mail: info@savoy-karlstad.se

Best Western Savoy Karlstad Restaurant Breakfast

Tre i én:  hotel, teater og restaurant

Midt i det centrale Karlstad finder du en noget unik kombination af tre forskellige virksomheder inden for hotel- og turistbranchen, som samarbejder. På Savoy indtager gæsterne morgenbuffeten i restaurant Pinchos, som også står for hotellets roomservice. Scalateatern er et privatejet teater, som har til huse i samme bygning. Her vises 5-6 forestillinger hver uge med kendte kunstnere inden for standup, musik, teater samt forestillinger rettet mod børnefamilier.

Vælg værelse

Mad og drikke

Best Western Savoy Karlstad Restaurant Breakfast

Morgenmadsbuffet er inkluderet - i Pinchos lokaler

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Best Western Savoy Karlstad Restaurant Pinchos

Pinchos på hotellet

Måske kender du allerede restaurantkæden Pinchos? I hotellets lokaler finder du en afdeling af Pinchos med både restaurant og bar, hvis indretning har et legende udtryk. Konceptet er små lette retter fra mange af verdens køkkener. Du bestiller retterne i en app.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Hunde er velkomne på udvalgte værelser. Kontakt altid hotellet på forhånd for at tjekke, om der er et ledigt hundeværelse.


Svanen

Hotellet er miljømærket med Svanen, hvilket betyder at det opfylder ambitiøse miljøkrav.


Parkering

Der er masser af parkeringspladser både indendørs og udendørs i umiddelbar nærhed af hotellet. Spørg i receptionen, når du tjekker ind, for at få hjælp til at finde en parkeringsplads.


Andre ydelser

 • Tilgængelige faciliteter
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Konferencelokaler
 • Ekspres udtjekning
 • Ismaskine
 • Lounge/bar
 • Skopudsning maskine
 • Billetkontor teater

Møder og konference

Hotellet har ikke egne mødelokaler, men samarbejder med Scalateatern, der ligger i samme bygning som hotellet. Teateret har en stor sal, som kan rumme 400 personer i biografopstilling (fast møblering).

Konferencebooking

E-mail: anders@scalateatern.com

Telefon: +46 70-772 72 12

  Hvorfor Best Western?

  Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.