Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Hotel Statt

Historisk konferencehotel i Katrineholm

Velkommen til knudepunktet Katrineholm og det klassiske byhotel Best Western Hotel Statt! Her bor du i et miljø, der emmer af tradition og høj klasse og har alle tænkelige bekvemmeligheder. Bo på et behageligt værelse, afhold konferencer med op til 300 deltagere, og udnyt den fordel, det giver at være tæt på togstationen og alt det, Katrineholm har at byde på.

Stort udvalg af værelser

Hotellet har 92 værelser i forskellige størrelser og udførelser. Her er et varieret udvalg af enkeltværelser og dobbeltværelser samt mere rummelige familieværelser og deluxe-værelser. Værelserne er flot indrettede og har alle tænkelige bekvemmeligheder. I suiterne får du en ekstra stor seng og eget badekar eller jacuzzi på værelset.


Restaurant og konferencelokaler

Du og dit selskab kan spise på hotellets restaurant, Storgatan 20, hvis I har forudbestilt. Her serveres omhyggeligt sammensatte retter i et afslappet og smukt miljø. I dette lokale kan du også nyde den dejlige morgenbuffet. Side om side med Storgatan 20 finder du desuden O'Learys, som byder på en mere livlig atmosfære og mulighed for frokost. Til konferencer, møder, fester og messer har hotellet flere lokaler, både på stedet og i det nærliggende konferencecenter, Safiren. På hotellet er der kapacitet til op til 100 deltagere, og på Safiren er der plads til hele 300 deltagere.


Oplev Katrineholm

Katrineholm er en livlig provinsby, som er omgivet af et bølgende landskab og dybe skove. Byen har en dejlig bypark samt flere restauranter og caféer, du kan besøge. Kun 3 kilometer væk ligger søen Djulösjön i et område, der byder på flere aktivitetsmuligheder såsom vandreture, kanosejlads, fisketure, søbad, minigolf og en smuk herregård fra 1300-tallet, Stora Djulö. Stedet er et populært udflugtsmål til både frokost og kaffe om sommeren. Herregården drives i samme regi som hotellet, og de giver gerne tips om udflugtsmål i forbindelse med dit besøg.

Kundevurderinger: 4,3/5 (1.633 anmeldelser)
Best Western Hotel Statt

Storgatan 20, 641 45 Katrineholm

Telefon: +46 015050440

E-mail: info@hotelstatt.se

En rejse gennem tiden

Den historiske bygning, som huser Best Western Hotel Statt, har lige siden opførelsen i 1916 været centrum for hotel- og restaurantvirksomhed. Den over hundrede år lange historie kan følges gennem et stort antal fotografier, som hænger på hotellets vægge – mange af dem endda helt fra begyndelsen af 1900-tallet. Du er velkommen til at kigge nærmere på dem, når du besøger hotellet!

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast BW Hotel Statt Katrineholm

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Breakfast area restaurant BW Hotel Statt Katrineholm

Storgatan 20

Hotellets restaurant, Storgatan 20, er kun åben for grupper, som har forudbestilt. Restauranten serverer velkomponerede retter fremstillet af nøje udvalgte råvarer. Her kan I nyde en middag i et smukt og roligt miljø. Kontakt hotellet for at forudbestille. Det er også i dette lokale, at morgenmaden serveres.

Lobby BW Hotel Statt Katrineholm

O’Learys

På hotellet finder du desuden O'Learys, som har en livlig atmosfære og tilbyder frokostbuffet om efteråret, vinteren og foråret.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt på visse værelser mod et gebyr på 250 SEK pr. nat.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Der er et stort parkeringshus i nærheden, hvor du kan parkere mod et mindre gebyr. Nogle af pladserne har desuden ladestander til elbil. I nærheden af hotellet findes der også gratis kommunale udendørs parkeringspladser.


Andre ydelser

 • Morgenmad er inkluderet
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Print-service tilgængelig
 • Konferencelokaler
 • Udendørs parkering
Sauna BW Hotel Statt Katrineholm

Sauna og relaxafdeling

Som gæst på Best Western Hotel Statt har du gratis adgang til hotellets sauna og tilhørende relaxområde. Her kan du slappe af efter en intensiv dag og tage et hvil i siddegruppen ved siden af saunaen.

Møder og konference

92

Hotelværelser

14

Mødelokale

300

Bio opstilling

Hotellet har syv fleksible lokaler på stedet, som kan benyttes til forskellige typer af konferencer, møder og andre arrangementer. Derudover lejer hotellet yderligere syv lokaler på konferencecentret Safiren, som ligger syv minutters gang væk. Her er lokaler med en kapacitet på op til 300 deltagere.

Konferencebooking

E-mail: info@hotelstatt.se

Telefon: +46 150 504 40

 • Festsalen

  Number of personsMax 120 gæster
  Area120 m2

  Hotellets festsal kan lejes til forskellige former for højtidelige lejligheder såsom jubilæer og festmiddage. Her er plads til 120 siddende middagsgæster, og lokalet har også egen bar.

 • Strykjärnet

  Number of personsMax 100 gæster
  Area160 m2

  Strykjärnet er et stort og lyst lokale med parketgulv og godt teknisk udstyr. Det er velegnet til foredrag, store konferencer og andre arrangementer med mange deltagere. Her er højttaleranlæg og teleslynge.

 • Granhed

  Number of personsMax 35 gæster
  Area60 m2

  Granhed er et lyst lokale med fleksibel møblering. Lokalet er velegnet til mellemstore møder og har også en skydevæg, der kan bruges, hvis der er behov for mere afskærmning, f.eks. i forbindelse med gruppearbejde.

Hvorfor Best Western?

Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.