Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Plus Åby Hotel

Farverigt hotel med legende stil

Velkommen til dette tivoliinspirerede hotel, hvis atmosfære emmer af muligheder! Her træder du direkte ind i den følelse, du husker fra barndommen, af at stå forrest i køen til den kørende forlystelse, du har glædet dig til at prøve hele året, med sommerfugle i maven. Luk øjnene, og forestil dig duften af friskpoppede popcorn blandet med lyden af hysteriske glædesskrig, for nu kører vi!

Tivoliværelser

Værelserne på Best Western Plus Åby Hotel er, præcis ligesom resten af hotellet, indrettet med møbler med svungne former, lamper og detaljer med afrundet design samt legende symboler og illustrationer i flotte farver. Alle værelser er dobbeltværelser beregnet til en eller to personer, men takket være en række forbindelsesdøre kan hotellet også tilbyde større femsengsværelser til hele familien.


Hotellets faciliteter

Hvis du får lyst til en drink i det skønne tivolimiljø, behøver du ikke at gå længere end til hotellets reception, som også er en bar! I lobbyen er der desuden sjove aktivitetsspil, billard og forskellige brætspil for hele familien. Hotellet ligger i direkte tilknytning til travbanen Åbytravet, som har en hyggelig restaurant og et endnu hyggeligere orangeri. Der er desuden 17 konferencelokaler, 25 padelbaner og et Friskis & Svettis træningscenter i samme bygning.


Mölndal og Göteborg

Hotellet ligger en kort gåtur fra Mölndals centrum, som igen ligger lige uden for Göteborg. Hvis du vil nyde en kop kaffe eller en god middag på en restaurant, behøver du ikke at gå længere end til Mölndals torv. Hvis du i stedet ønsker at bygge videre på følelsen af forventningens glæde fra hotellet, er det nemt at komme ind til Göteborg og forlystelsesparken Liseberg. Her kan du også tage på safari i Universeums regnskov, besøge den gamle bydel Haga eller måske sejle en tur i Göteborgs skærgård.

Kundevurderinger: 4,3/5 (3.273 anmeldelser)
Best Western Plus Åby Hotel

Åby Arenaväg 8 B, 431 62 Mölndal

Telefon: +46 31 384 02 00

E-mail: info@abyhotel.se

Best Western Åby Lobby Detail

Forventningens glæde

Best Western Plus Åby Hotel er en del af Åby Arena, som har et unikt koncept for møder og oplevelser. Idéen bag hotellets indretning er at indfange den følelse af opstemthed, spænding, forventning og sommerfugle i maven, man kan opleve før forskellige arrangementer, møder, messer, sportskampe, aktiviteter – og ikke mindst i tivoli!

Vælg værelse

Mad og drikke

Best Western Åby Breakfast

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Lyon restaurant og bar

I direkte tilknytning til hotellet ligger Lyon restaurant og bar, som hører til Åbytravet. Her kan du nyde udsigten over travbanen i det hyggelige orangeri og spise en god a la carte-middag i et dejligt bistromiljø.

Best Western Åby Reception Lobby

Lobbybar

I lobbybaren, der også fungerer som hotellets reception, kan du nyde et glas bobler, spændende tivolidrinks og små lette retter. Slå dig ned og nyd den fine indretning, eller gå på opdagelse i alle de detaljer, som lobbyen har at byde på!


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Børn i alderen 0-2 år bor gratis og sover i de eksisterende senge. Kontakt hotellet direkte, hvis du rejser med børn i alderen 0-2 år. Barneseng kan bestilles på forhånd mod et tillægsgebyr. Børn i alderen 3-15 år regnes som betalende gæster.


Kæledyr

Husdyr er velkomne i visse værelser mod et gebyr på 200 SEK pr. booking.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Hotellet har 2.000 parkeringspladser og flere ladestandere til elbiler mod et gebyr på 120 sek/dag på hverdage, 60 sek/dag weekender og sommer. Betal og tilmeld din bil i receptionen. Parkering kan ikke forudbestilles.


Andre ydelser

 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Konferencelokaler
 • Ekspres udtjekning
 • Wi-fi
 • Sen udtjekning
 • Lounge/bar
 • Udendørs parkering
 • Restaurant

Møder og konference

Når du booker værelser på Best Western Plus Åby Hotel, er der mulighed for at afholde både små og meget store konferencer med op til 600 deltagere. Lokalerne ligger i samme bygning som hotellet, men drives af Åby Arena.

Konferencebooking

E-mail: konferens@abyarena.com

Telefon: +46 031-706 66 00, tillval 4

  Hvorfor Best Western Plus?

  Plusset står for det der lille ekstra. Firestjernede, moderne hoteller med lækkert design og god beliggenhed, ofte i større byer.