Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Plus Grow Hotel

Eksklusivt design af Note Design Studio

Interiøret på Best Western Plus Grow Hotel er designet af svenske Note Design Studio, som har vundet flere fremtrædende priser. Designet udmærker sig først og fremmest ved en receptionsdisk i teglstensrød marmor, kobberlamper og ferskenfarvede møbler i lobbyen samt minimalistisk indrettede værelser.

Skandinavisk design
Værelserne er lyse og moderne med vinduer fra gulv til loft. Her er både enkeltværelser til forretningsrejsende og større studiolejligheder med tekøkken til dig, der planlægger et længere ophold. Desuden er der dejlige dobbeltværelser med behagelige senge, som egner sig til dig, der rejser alene og ønsker en ekstra stor seng, eller til jer, der rejser som par.


Restaurant og relaxafdeling
På hotellets restaurant, Norobata, bliver du budt indenfor i en verden af spændende smage og tilberedningsmetoder baseret på nordisk kulgrill med påvirkninger fra Japan og Peru. Grundstenen i restaurantens koncept er bæredygtighed, hvilket blandt andet indebærer brug af råvarer med lang tilberedningstid og forædling af overskudsvarer fra avlerne. Ud over en fantastisk restaurant har hotellet også en relaxafdeling med fitnessrum og sauna, hvor du som gæst har gratis adgang.


Perfekt beliggenhed nær Stockholm
Best Western Plus Grow Hotel ligger nordvest for Stockholm, lige på grænsen mellem Sundbyberg og Solna. I nærområdet findes både butikker og restauranter, og der er også gode transportforbindelser, så du kan komme ind til det centrale Stockholm på 15 minutter. Hvis du foretrækker at opleve Sundbyberg og Solna på cykel, tilbyder hotellet gratis lån af cykler. I nærområdet er der masser af grønne områder og søer, hvor du kan gå på opdagelse, samtidig med at du får frisk luft og motion.

Kundevurderinger: 4,4/5 (2.295 anmeldelser)
Best Western Plus Grow Hotel

Landsvägen 30, 171 54 Solna

Telefon: +46 8 55760700

E-mail: info@growhotel.se

King Standard

Vælg værelse

Mad og drikke

BW Grow hotel frukost

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

BW Grow hotel frukostmatsal

Norobata

På restaurant Norobata serveres grillede lækkerier med smagspåvirkninger fra Norden, Japan og Peru. Restaurantens navn betyder faktisk netop nordisk (no) og varm kulgrill (robata). På Norobata handler det om at opleve nye smage, gerne i samspil med restaurantens kokke og tjenere.

BW Plus Grow hotel uteservering

Udeservering

I sommerhalvåret åbner hotellet sit hyggelige udeserveringsområde, som ligger i tilknytning til restauranten. Her kan du nyde en velsmagende drink eller noget andet lækkert i glasset sammen med små lette retter og snacks.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

Et barn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er ikke tilladt.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Ved siden af hotellet er der et parkeringshus med 870 parkeringspladser, som ejes af Humlegården Fastigheter. Det er desværre ikke muligt at betale for parkeringen på hotellet.


Andre ydelser

  • Morgenmad er inkluderet
  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Lounge/bar
  • Receptionen er åben 24 timer
  • Wi-fi
  • Parkering ved hotellet
Gym

Fitnessrum og sauna

I hotellets veludstyrede fitnessrum er der et stort udvalg af maskiner samt håndvægte, bænk, vægtstang og andre redskaber til et vellykket styrketræningspas. Dertil kommer konditionsmaskiner såsom løbebånd og romaskine. Efter træningen kan du tage en afslappende tur i saunaen.

Møder og konference

Hotellet har ingen traditionelle konferencelokaler, men nogle af studiolejlighederne kan bookes til mindre møder med op til fire deltagere. Det er også muligt at arbejde eller holde et uformelt møde i hotellets lobby.

    Hvorfor Best Western Plus?

    Plusset står for det der lille ekstra. Firestjernede, moderne hoteller med lækkert design og god beliggenhed, ofte i større byer.