Spring til hovedindhold
Best Western logo

Hotel Allinge, Sure Hotel Collection

Familiedrevet hotel på solskinsøen Bornholm

Her kan du se frem til en smuk udsigt over havet, og en placering tæt på alt fra havnen, strande og badevenlige klipper til forretningslivet, caféer, røgerier og de mange forskellige restauranter.

Hotellet indgår i alliancen med Small Danish Hotels. Se vilkår.


Hotel Allinge, Sure Hotel Collection er hygge, nærvær og personlighed i højsædet. Dette skinner igennem i værtskabet og de 55 flotte værelser, som hotellet råder over. Værelserne er pæne og lyse med standard komfort og eget bad og toilet. Det personlige værtskab skaber en tryghed og en følelse af at være hjemme, så du kan være sikker på at føle dig velkommen på Hotel Allinge.


Restaurant og have

I sommerhalvåret serveres en aftenbuffet bestående af salater, forret, suppe, hovedret samt dessert/kage. I vinterhalvåret serveres en 2-retters menu efter kokkens eget valg. Fælles for begge menuer er, at indholdet tager udgangspunkt i den klassiske danske madtradition. På hotellet er der også en hyggelig have, hvor du som gæst har mulighed for at indtage et forfriskende glas rosévin i rolige og afslappende omgivelser.  


Historie og natur

Fra Allinge er der ikke langt til Sandvig, hvor Hammerknuden starter og byder på vandreture og udsigter, som man ikke tror hører hjemme i Danmark. Det er også her Hammershus ligger. Hammershus ligger på den nordligste del af Bornholm og er et besøg værd. Fra Hammerhavnen (Sæne Havn) går der en spændende bådtur langs klippekysten til bl.a. Våde Ovn.

Kundevurderinger: 3,8/5 (2 anmeldelser)
Hotel Allinge, Sure Hotel Collection

Storegade 3-5, 3770 Allinge

Telefon: +45 56480025

E-mail: info@hotelallinge.dk

Vælg værelse

Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 14:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Kontakt venligst hotellet for yderligere information.


Kæledyr

Kæledyr må gerne medbringes mod en tillægsbetaling på 200 kr. pr. ophold. Dog må dyrene ikke færdes i møblerne på værelserne og heller ikke opholde sig i restauranten.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Gratis parkering samt ladestander til elbil. Der rådes over en 2×11 kW ladestander med type 2 stik. Har du ikke eget ladekabel medbragt, har du mulighed for at låne et i receptionen, hvor der ligeledes også er mulighed for at få udleveret et ladekort.


Andre ydelser

  • Restaurant
  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Sen udtjekning
  • Safety boks
  • Skopudsning maskine
  • Wi-fi
  • Gratis parkering
  • Udendørs parkering

Hvorfor Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hoteloplevelse, et skønt og behageligt sted med charme. Gode hoteller med fornemmelse for design til en overkommelig pris.