Spring til hovedindhold
Best Western logo

Hotel Amerika, BW Signature Collection

Information

Søndage i perioden 1.10.23 - 31.3.24 holder restauranten lukket efter morgenmaden.

4-stjernet hotel tæt på Mariager Fjord og Hobro Havn

At besøge det 4-stjernede Hotel Amerika er som at tage en rejse ind i en verden af ro og skønhed. Allerede på vejen ind gennem den gamle bøgeskov kan du mærke pulsen falde.

Hotellet indgår i alliancen med Small Danish Hotels. Se vilkår.


Hotel Amerika ligger blot 10 minutters kørsel fra motorvej E45, hvilket gør det både praktisk og belejligt i forhold til transport. Hotellet råder over 67 værelser, som alle har eget bad og tv og flere med egen terrasse eller balkon. Indretningen er hyggelig og komfortabel og klar til at byde dig velkommen til et skønt ophold.


Morgenmadsanretning

I hotellets restaurant kan du starte dagen med en skøn morgenmad som, på lidt usædvanlig vis serveres på et stativ ved jeres bord. A la carte morgenmad kan bestilles uden ekstra betaling.Aktiv ferie og skøn natur

Den smukke natur lige ude foran døren skal opleves. Gå på opdagelse ad de mange små grusbelagte stier, som blandt andet fører til Mariager Fjord og ned mod Hobro Havn. Er du til vandreture, kan Panoramaruten anbefales. Her går du blandt andet forbi den flotte cirkelbro ved Sildehagen, hvorfra du har mulighed for en dukkert i fjorden. Området byder desuden på mange kultur- og kunstoplevelser, maritim stemning og aktiviteter som løb og cykling. Spiller du golf, har du mulighed for at spille på hele 3 baner indenfor kort afstand.Hotel Amerika, BW Signature Collection

Amerikavej 48, 9500 Hobro

Telefon: +45 98544200

E-mail: post@hotelamerika.dk

Hotel Amerika

Hotellets historie

Man kan undre sig over at støde på Amerika i udkanten af Hobro, men forklaringen er, at for godt 100 år siden kom en mand til Hobro, efter at have været bosat i Amerika i en årrække. Han havde tjent penge ’over there’ og byggede nogle huse ved Østerskoven, og når folk skulle besøge ham, sagde man altid, at man skulle ud til Amerika.

Vælg værelse

Mad og drikke

En særlig oplevelse i Restaurant Uafhængig

Glæd dig til autentiske smagsoplevelser i Restaurant Uafhængig. Her er menuerne nøje sammensat og alle med udgangspunkt i sæsonens råvarer og med inspiration fra den omkringliggende natur; Østerskoven og Mariager Fjord. Maden står ikke alene. Passionen for vin er stor og vinene i vinskabet er nøje udvalgte og tilpasset sæsonens menuer.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Børn under 5 år er gratis i forældrenes seng. På udvalgte værelser er det muligt at tilkøbe en ekstra opredning for 300 kr. pr. dag inkl. morgenmad.


Kæledyr

Hunde er tilladt på udvalgte værelser mod en tillægsbetaling på 150 kr. pr. dag og under forudsætning af, at de ikke er alene længere tid ad gangen. Hunde er ikke tilladt i restauranten. Kontakt hotellet for at høre om der er ledige værelser, hvor hunde er tilladt.


Parkering

Gratis parkering. Ladestandere til el-bil forefindes.


Andre ydelser

 • Receptionen er åben 24 timer
 • Ekspres indtjekning
 • Ekspres udtjekning
 • Gratis parkering
 • Sen udtjekning
 • Lounge/bar
 • Udendørs parkering
 • Restaurant
 • Safety boks

Møder og konference

68

Hotelværelser

5

Mødelokale

200

Bio opstilling

Hotellet tilbyder flere muligheder som dagsmøder, konferencer og seminar samt foredrag, firmafester og andre sammenkomster med formålet at mødes udenfor kontoret. Alle lokaler har udgang til terrasse med smuk udsigt til park og skov.

  Hvorfor BW Signature Collection?

  Firestjernede designhoteller med et unikt indretningskoncept. Inspirerende ophold i bynære områder.