Spring til hovedindhold
Best Western logo

Hotel Gamla Stan, BW Signature Collection

Charmerende hotel, som stammer fra 1600-tallet

Hotel Gamla Stan, BW Signature Collection ligger på det smukke Skeppsbron i Stockholm. Her bor man på tidløse værelser fordelt på tre ejendomme, hvor man virkelig kan mærke historiens vingesus. Også uden for hotellets mure kan man opleve historiske bygninger, smalle gyder og brostensbelagte gader i den fantastiske bydel Gamla Stan.

Elegant komfort
Hotellets værelser er præget af de tre forskellige bygningers karakter og varierer i størrelse og form. Fælles for alle værelser er, at de har smukke væg til væg-tæpper, specialdesignede møbler og eksklusive stoffer, hvilket giver en fornemmelse af datidens luksus. Nogle af værelserne har en fantastisk udsigt over vandet og Skeppsholmen.


Morgenmad og motion i kælderen

På Hotel Gamla Stan, BW Signature Collection indtages den populære morgenbuffet i en middelalderlig kælder. Det er også muligt at bestille lettere mad i hotellets lobby. Desuden er der et fitnessrum med forskelligt udstyr, som hotellets gæster har gratis adgang til. Fitnessrummet ligger også i et af bygningens historiske kælderrum med hvælvinger.


Tæt på alt

Gamla Stan har meget at byde på, når det gælder restauranter, butikker, barer og caféer. Her kan du også tage på en guidet byvandring for at lære mere om gadernes og bygningernes spændende historie. Fra hotellet er der kun 250 meter til en af Stockholms mest besøgte seværdigheder: kongeslottet.  På kajen lige uden for hotellet kan du hoppe på Djurgårdsfærgen, der sejler til blandt andet Gröna Lund, Abba-museet og Skansen.

Kundevurderinger: 4,2/5 (921 anmeldelser)
Hotel Gamla Stan, BW Signature Collection

Skeppsbron 22, 111 30 Stockholm

Telefon: +46 8 4119545

E-mail: info@hotelgamlastan.se

Vægkunst fra 1600-tallet

Hotel Gamla Stan, BW Signature Collection har til huse i tre bygninger fra henholdsvis 1600-, 1700- og 1800-tallet. I nogle værelser er der smukke lofts- og vægmalerier, som er bevaret fra de forskellige epoker. Dette vægmaleri kan ses i værelse 310 og 410 og er dateret til slutningen af 1600-tallet.

Vælg værelse

Mad og drikke

DSC HotelGamlaStan FotografAndersES v

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

Et barn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er ikke tilladt.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Hotellet tilbyder ikke parkering. Fremkommeligheden for biler er ret begrænset i Gamla Stan.


Andre ydelser

  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Renseri
  • Ekspres indtjekning
  • Ekspres udtjekning
  • Lounge/bar
DSC HotelGamlaStan FotografAndersESka nberg

Gym

Hvis du ønsker at holde træningen ved lige under dit ophold i Stockholm, tilbyder Hotel Gamla Stan, BW Signature Collection et fitnessrum i en af kælderens hvælvinger. Fitnessrummet er udstyret med blandt andet motionscykel, romaskine og håndvægte.

Møder og konference

81

Hotelværelser

0

Mødelokale

0

Bio opstilling

Hotellet har ingen konferencelokaler, der kan bookes, men i lobbyen er der en række lænestole og borde, hvor det er muligt at holde et uformelt møde. Der serveres også lettere mad og drikkevarer.

    Hvorfor BW Signature Collection?

    Firestjernede designhoteller med et unikt indretningskoncept. Inspirerende ophold i bynære områder.