Spring til hovedindhold
Best Western logo

Hotel Giò, BW Signature Collection

Stilfuldt hotel i italiensk stil fra 1950'erne

Velkommen til Hotel Giò, BW Signature Collection i Solna! Dette hotel er blevet et naturligt mødested, som nu går under navnet The Social Hub Hotel. Her kan du både overnatte, arbejde og slappe af i et varmt og afslappet miljø med tidstypiske trapper, elevatorer og døre, som er inspireret af 50'ernes Pirelli-højhus i Milano.

Ikoniske værelser

Hotellet har 179 værelser i forskellige udførelser fordelt på ti etager. En del af værelserne er ekstra store og tilpasset længere ophold eller hele familier. Samtlige værelser er designet og indrettet til at skabe en stemning, som var det Italien i 1950'erne. Her sover du i behagelige senge med smukke sengegavle og interiørtekstiler i fløjl.  


Italiensk restaurant og fitnessrum i retrostil

Endnu tættere på Italien kommer du i hotellets restaurant Mama Giò, der serverer klassiske italienske retter med indslag fra andre dele af verden. Restauranten har 160 siddepladser og udeservering, hvor du kan nyde morgenmad, frokost og aftensmad i form af det bedste, Italien har at byde på inden for kogekunst. Om sommeren er den store terrasse åben for både mad og drikke – eller hvad med et spil boccia?


I hotellets lokaler finder du også et moderne fitnessrum med retrostemning. Fitnessrummet har moderne udstyr og tilhørende omklædningsrum og sauna.


Event

Vardagsrummet er velegnet til alle typer møder, arrangementer og aktiviteter. Her kan du for eksempel arrangere et afslappet morgenmadsm��de, mingle eller måske se en mindre livekoncert. 


Seværdigheder og udflugtsmål i Solna-området

Lige i nærheden af hotellet ligger den kongelige Hagaparken, hvor du kan motionere eller kigge på de historiske slotte, pavilloner og templer. I gåafstand fra hotellet finder du også Friends Arena, hvor du kan opleve forskellige events, såsom koncerter, fodboldkampe, ridning og andre sportsbegivenheder. Ved siden af Friends Arena finder du også Mall of Scandinavia med butikker og oplevelser til alle ugens dage og mere til. Hvis du skal ind til det centrale Stockholm, kan du nemt komme dertil med bus eller lokaltog på cirka et kvarter. Hotel Giòs beliggenhed er også velegnet til dem, der ankommer med lufthavnsbus fra Arlanda, da stoppestedet er lige uden for hotellet.

Kundevurderinger: 4,5/5 (2.098 anmeldelser)
Hotel Giò, BW Signature Collection

Råsundavägen 1–3, 169 67 Stockholm

Telefon: +46 8 122 00 550

E-mail: info@hotelgio.se

Med Giò Ponti som inspiration

Den modernistiske bygning, som hotellet ligger i, blev designet i 50'erne og er inspireret af datidens største arkitektoniske mester, Giò Ponti. Det er også ham, hotellet er opkaldt efter. Læg mærke til de smukke 50'er-døre og det særlige trappegelænder, der møder dig i hotellets lobby!

Vælg værelse

Mad og drikke

Restaurant

Mama Giò

Mama Giò består af restaurant og bar, hvor du nyder det bedste, Italien har at byde på med hensyn til mad og drikke.  Her er både olivenolie, urter, tomater, oste og charcuteri samt klassiske italienske vine og signaturcocktails. På Mama Giò serveres også den fantastiske morgenbuffet!

Restaurant

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Et barn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt mod et gebyr på 250 SEK pr. ophold.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Hotellet tilbyder parkering for 200 SEK i døgnet. Kontakt hotellet for at reservere en p-plads.


Andre ydelser

 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Ekspres indtjekning
 • Ekspres udtjekning
 • Ismaskine
 • Lounge/bar
 • Udendørs parkering
 • Safety boks
GYM Amenities

Motionsrum & Sauna

Ligesom hotellet i øvrigt er fitnessrummet inspireret af 1950'ernes Italien. Her træner du i et rum med retroinspireret indretning, der passer fint til det moderne udstyr. Hotellets gæster har gratis adgang til fitnessrum og sauna.

Møder og konference

Hotellet har tre konferencelokaler, hvoraf to er traditionelle mødelokaler og det ene er hotellets "vardagsrum", dvs. stue, som virkelig giver følelsen af at komme hjem til nogen. Derudover er det muligt at booke hotellets suite på 10. etage til møder med op til otte deltagere.

Konferencebooking

E-mail: bokning@hotelgio.se

Telefon: +46 8 122 00 556

 • Vardagsrummet

  Number of personsMax 80 gæster
  Area250 m2

  Vardagsrummet er velegnet til alle typer møder, arrangementer og aktiviteter. Her kan du for eksempel arrangere et afslappet morgenmadsmøde, mingle eller måske se en mindre livekoncert. En lounge-opstilling giver plads til 80 personer, og der er plads til 150 personer ved mingling.

 • Mødelokale 1

  Number of personsMax 10 gæster
  Area25 m2

  Et mindre mødelokale, hvor man kan lukke af og har alle forudsætninger for et vellykket hybridmøde.

 • Mødelokale 2

  Number of personsMax 10 gæster
  Area25 m2

  Et mindre mødelokale, som er lyst og venligt takket være de stilfulde glasdøre.

Hvorfor BW Signature Collection?

Firestjernede designhoteller med et unikt indretningskoncept. Inspirerende ophold i bynære områder.