Spring til hovedindhold
Best Western logo

Refborg Hotel Billund, Sure Hotel Collection

Dejligt hotel centralt beliggende i Billund med nem adgang til omkringliggende attraktioner.

Refborg Hotel Billund, Sure Hotel Collection ligger centralt i Billund og har 26 værelser, som alle er skandinavisk indrettet. På hotellet findes også en dejlig restaurant samt egen gourmetbutik.

Hotellet indgår i alliancen med Small Danish Hotels. Se vilkår.


Hyggelige Refborg Hotel Billund, Sure Hotel Collection ligger i midten af Billund by og har den perfekte beliggenhed i forhold til de mange attraktioner i og omkring Billund samt til Billund Lufthavn.


På hotellet kan man nyde en lækker middag på byens bedst anmeldte restaurant, Spiseriet. Her er det nordiske køkken omdrejningspunktet, hvor der bliver lagt stor vægt på bæredygtige og sæsonprægede råvarer, økologi samt høj kvalitet inden for både tilberedning og servering.


Refborg gourmetbutik er bestemt også et besøg værd. Butikken består af 150 m2 med delikatesser, vine, specialøl, chokolade og brugskunst. I gourmetbutikken vil man også kunne finde de ingredienser, som bliver benyttet til maden i Spiseriet.    


Ting at lave i og omkring Billund

Når man siger Billund, siger man naturligvis også Legoland. Forlystelsesparken ligger lidt over en kilometer fra hotellet, så man kommer nemt dertil både til fods eller i bil. 


Billund har dog også en masse andre seværdigheder i nærheden. F.eks. Teddy Bear Art Museum, som er et unikt bamsemusem, kun 200 meter fra hotellet. Læg også vejen forbi Sandskulpturpark eller den berømte Egtvedpiges Gravsted.


Hotellet er også den ideelle base, når man vil på opdagelse i det midtjyske. På højst 45 minutter kan man komme til Vejle, Horsens, Esbjerg og Kolding samt mange andre spændende steder. Billund Lufthavn ligger 4 km fra hotellet.

Refborg Hotel Billund, Sure Hotel Collection

Buen 6, 7190 Billund

Telefon: +45 75332633

E-mail: mail@refborg.dk

Vælg værelse

Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Børn under 2 år bor gratis, hvis de sover i forældrenes seng. Barneseng kan tilbydes til 200 kr. pr. nat / pr. barn. Børnepris er gældende indtil man er 12 år.


Kæledyr

Kæledyr kan medtages ved forespørgsel. Tillæg kan forekomme.


Parkering

Gratis parkering. Adgang til ladestik til el-bil.


Andre ydelser

  • Restaurant
  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Ekspres indtjekning
  • Ekspres udtjekning
  • Sen udtjekning
  • Safety boks
  • Wi-fi
  • Gratis parkering
  • Udendørs parkering

Hvorfor Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hoteloplevelse, et skønt og behageligt sted med charme. Gode hoteller med fornemmelse for design til en overkommelig pris.