Spring til hovedindhold
Best Western logo

Book bonusnat

En bonusnat er en hotelnat, som du booker og betaler med dine optjente point. Du kan bruge dine point til bonusovernatninger på alle vores hoteller rundt om i verden. Prisen i point for en bonusnat varierer mellem 5.000-70.000.

Sådan booker du en bonusnat

  • Log ind

  • Søg på dit hotel med muligheden "Bonusnat" udfyldt.

  • Tryk på "Bestil bonusnat".

  • Nu ser du prisen i point og booker som normalt.

Pointene for din bonusnat vil blive trukket fra din medlemskonto direkte ved booking, derfor skal du have nok point på din konto allerede ved booking. For nogle hoteller trækkes point i forbindelse med opholdet.

Du kan også booke din bonusnat via vores medlemsservice: 80 01 09 88.

Dette gælder, når du indløser en bonusnat

En bonusnat omfatter overnatning i standard dobbeltværelse med morgenmad for to personer.* Nogle hoteller tilbyder andre værelsestyper, men som regel kræver det et højere antal point. Alle hoteller har en række værelser afsat til bonusnat bestillinger hver dag. Antallet af værelser er imidlertid begrænset, så hvis du vil være helt sikker på at få et værelse på dit favorithotel, er det en god idé at bestille i god tid. Populære hoteller bliver fuldt booket ganske hurtigt. Ønsker du at overnatte mere end én nat, er det muligt at bestille ekstra nætter i forbindelse med din bonusnat. Disse tillægsnætter betales på almindelig vis. En bonusnat gælder som et kvalificeret ophold, og bidrager til grundlaget for opgradering af medlemsniveau.

*I lande udenfor Skandinavien er det muligt, at morgenmad ikke indgår i en bonusnat.

Hvor mange point kræves der for en bonusnat?

Antallet af point, der kræves for at indløse en bonusnat, varierer mellem 5.000-70.000 afhængigt af værelsestype, sæson, belægning af hotel på det aktuelle tidspunkt, hoteltype og beliggenhed.

For at se, hvor mange point der kræves for en bonusnat på dit yndlingshotel, skal du gøre følgende:

  • Log ind

  • Søg på dit hotel med muligheden "Bonusnat" udfyldt.

  • Tryk på "Book bonusnat".

Du vil nu se, hvor mange point der kræves for en bonusnat på den valgte dato og hotel.