Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Spahoteller

Tag en tiltrængt pause fra hverdagens stress og tjek ind på et spahotel! Der slipper du for alle de daglige musts og to-do-lister og kan i stedet nyde en fredfyldt atmosfære, mens stressen langsomt forsvinder.

Hvorfor ikke læse en bog i flere timer, nyde saunaen eller tage en dejlig svømmetur i poolen? Uanset hvad du har lyst til at gøre, er det som om tiden går langsommere i et spa! Her er der simpelthen mere tid til at passe på dig selv og din eventuelle virksomhed.

Vi har alle brug for en pause fra tid til anden for at passe på både krop og sjæl. Forkæl dig selv med et ophold på hotel med spa, god mad og beroligende atmosfære. Slap af i afslapningsområdet i løbet af dagen, tag en rigtig lang svømmetur eller reflekter over livet mens du sidder i saunaen. Eller hvorfor ikke kombinere din spa-weekend med shopping eller opdagelse af den lokale by? Mulighederne er mange!

Når du føler dig dejlig afslappet og rolig efter en dag på et spahotel, venter en behagelig hotelseng på dig. Nyd en god nats søvn, indtil det er tid til en luksuriøs hotelmorgenmad.

Vores hoteller med spa

20% rabat i sommer

Stranden, byen, skoven, den uendelige morgenmad. Nu er sommeren her, og du får 20% rabat, når du booker mindst to nætter på et af vores 191 forskellige hoteller i Skandinavien. Kan du nå dem alle? Psst. 25% rabat for medlemmer!

Tag mig til kampagnen

Mere hotelinspiration