icon
icon
icon
icon

Tag dit hold til det næste niveau

Vi elsker sport.

Sport tager dig nye steder hen, giver dig mulighed for at møde nye mennesker og skaber gode oplevelser og gode minder. Derfor vil vi opfordre folk til at dyrke endnu mere sport. I teams eller individuelt. For sjov eller alvor. I nærmiljøet eller langt væk. Med komfortabel overnatning til gode priser.

Holdtilbud

Hold, der deltager i træningslejre eller konkurrencer, overnatter fra 350 DKK pr. person. Tilbuddet inkluderer overnatning med morgenmad. Flere af vores hoteller tilbyder desuden måltider til fordelagtige priser, så du nemt kan skræddersy dit ophold til dine behov og ønsker. Derudover inkluderer Best Western altid gratis internet, så du nemt kan følge med i kampresultater under turneringer og indtaste dine egne opdateringer på holdets hjemmeside. Uanset hvordan konkurrencen går, sørger vi for, at holdet altid har det godt. Gælder for bookinger af mindst 8 værelser eller 12 personer.

Ved spørgsmål kontakt os venligst på: bestsport@bwhhotelgroup.se.

Vores sporthoteller

Best Westerns sporthoteller er ideelle for sportsfolk og dem med en aktiv livsstil, uanset om de rejser som grupper eller som enkeltpersoner. Med moderne faciliteter som fitnesscentre, cykeludlejning og gratis morgenmad, sikrer vi rammerne for et godt og aktivt ophold.

Bliv medlem af Best Sport

Kontakt bestsport@bwhhotelgroup.se for at tilmelde dig og få adgang til vores bedste sportspriser. Gælder for hold, eller for dig som er atlet. Ved tilmelding får du tilsendt et velkomstbrev med yderligere information om booking. Derudover vil der være mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev om fremtidige tilbud. Hvis du vil læse mere om vores politik og håndtering af persondata – kan du gøre det her .