icon
icon
icon
icon

WorldHotels

Best Westerns WorldHotels-varemærke er en samling uafhængige hoteller, der tilbyder unikke oplevelser for rejsende, der ønsker eksklusive indkvarteringsmuligheder og personlig service.

Fra 2019 er den eksklusive hotelkæde WorldHotels en del af samme koncern som Best Western Hotels & Resorts. WorldHotels er en hotelkæde bestående af 4- og 5-stjernede hoteller rundt om i verden, fra New York til Seoul. Som i Best Western Hotels & Resorts ejes og drives hotellerne af private ejere gennem franchisepartnerskaber.

Dette giver dig, som medlem af Best Western Rewards, endnu større valgmuligheder, når du booker hoteller. Du vil nu også optjene point og modtage dine medlemsfordele på de hoteller, der er forbundet med WorldHotels Rewards.

WorldHotels Crafted

Når det bare ikke er bedst, så vælg WorldHotels Crafted. En ny generation af livsstilshoteller for dem, der søger kvalitet og oplevelser ud over det sædvanlige. Selfie-venlig med andre ord.

Se vores Crafted-hoteller icon

Medlemstilbud på WorldHotels

Optjen 5000 bonuspoint på WorldHotels

Bo to nætter på et af vores WorldHotels og optjen 5000 bonuspoint!

Gyldig mellem 18. september - 20. november 2023, og gælder kun WorldHotels hoteller. Du skal tilmelde dig tilbuddet inden dit ophold begynder.

Læs mere icon