• Hjem
  • Vores hoteller i Danmark

VORES HOTELLER I DANMARK

Som andre Skandinaviske lande skuffer Danmark ikke.
Hvad enten du er til landlighygge i små idylliske landsbyer eller moderne design, storbyliv og gourmetoplevelser,
så har vi et hotel der passer til lige netop dig.

 

Hotel Astoria, BW Signature Collection

Hotel Astoria, BW Signature Collection
København

Bo i hjertet af København, på stilfuldt renoveret boutiquehotel opført i årene 1934-35, designet af arkitekten Ole Falkentorp.

The Huxley Copenhagen København  

The Huxley Copenhagen,
BW Premier Collection

København

Den perfekte base for alle eventyr. Hotellet er placeret i centrum af København, 2 gader fra Nyhavn, 3 minutter fra metroen og 5 minutters gang til Strøget

Gl. Skovridergaard  

Gl. Skovridergaard,
BW Premier Collection

Silkeborg

Denne historiske skovridergård ligger fredeligt ved de smukke søer i udkanten af Silkeborg - med ideel mulighed for afslapning og fordybelse.

Best Western Airport Hotel København

Best Western Plus Airport
Hotel Copenhagen
København

Det her hotel er det perfekte valg for dig, som rejser meget i forbindelse med arbejdet, og som gerne vil bo tæt på lufthavnen.

Best Western Hotel Hillerød

Best Western Hotel Hillerød
Hillerød

Når du vil bo bekvemt med en god blanding af natur og byliv, er Best Western Hotel Hillerød et godt valg. Og når du er så husk at besøg deres skønne restaurant Krydderiet!


Best Western Hotel Hebron København  

Best Western Hotel Hebron
København

Bo centralt i hjertet af København, tæt på attraktioner og seværdigheder, og en masse eventyrlige oplevelser.Best Western Torvehallerne Vejle

Best Western Torvehallerne
Vejle

Et unikt hotel- og multihus i hjertet af Vejle. Huset der emmer af liv, indeholder et stort eksklusivt loungeområde med Ginbar, 3 forskellige restauranter samt hotel- og konferenceafdeling.
Best Western Plus Hotel Fredericia

Best Western Plus Hotel Fredericia
Fredericia

Best Western Plus Hotel Fredericia, ligger ideelt placeret i Trekantområdet, midt i et rekreativt område med smuk udsigt til sø og park.Hotel Sønderborg Strand  

Hotel Sønderborg Strand, Sure Hotel Collection by Best Western
Sønderborg

Hotel Sønderborg Strand ligger direkte ud til stranden i naturskønne og historiske omgivelser kun 250 meter fra Sønderborgs hyggelige centrum.

Best Western Plus Hotel Eyde

Best Western Plus Hotel
Eyde
Herning

Midt i gågaden i Herning ligger dette charmerende hotel, hvis historie kan føres helt tilbage til 1839. Et hotel men en helt speciel og unik atmosfære.

Best Western Hotel Herman Bang  

Best Western Hotel Herman Bang
Frederikshavn

Det dejlige Best Western Hotel Herman Bang er placeret ved gågaden i Frederikshavn, ikke langt fra havet og stranden samt byens mange butikker og restauranter.

Hotel Petit, Sure Hotel Collection by Best Western  

Hotel Petit, Sure Hotel Collection by Best Western
Skagen

Hotel Petit er et lille og hyggeligt hotel med en fantastisk beliggenhed lige ved siden af gågaden, tæt ved Skagens Museum og stationen, i kort gåafstand til havnen og Sønderstrand.

Best Western Hotel Svendborg

Best Western Plus Hotel Svendborg
Svendborg

Ideelt til oplevelser i den sydfynske perle, hvor seværdigheder som Naturama, Valdemar Slot, Egeskov Slot og sejlture i Det Sydfynske Øhav venter på dig.

Best Western Plus Hotel Ilulissat

Best Western Plus Hotel Ilulissat
Ilulissat, Grønland

Internationalt og moderne hotel, med den smukkeste udsigt og mest centrale placering i byen. Det ideele udganspunkt når Ilulissat, Isfjorden, Diskobugten og resten af Grønland skal opleves.

Best Western Plus Hotel Kronjylland

Best Western Plus Hotel Kronjylland
Randers

Boutiquehotel i hjertet af Randers. Perfekt for dig, der ønsker at komme lidt hjemmefra og samtidig vil være tæt på spændende oplevelser i en af Danmarks største byer

Best Western Hotel Royal  

Best Western Hotel Royal
Holstebro

Hotellet ligger ved Den Røde Plads, Holstebros populære Musikteater og midt i byens gågade. Der er masser af muligheder for shopping samt restauranter og café

Menu

 Dansk
Menu