• Hjem
  • Blog
  • Lad et konferencehotel skabe rammerne for inspiration og succes

Når dit firma skal afholde konference, er rammerne for begivenheden i høj grad bestemmende for arrangementets udfald. Hvad enten der er tale om et lille bestyrelsesmøde eller en stor gallamiddag, er det vigtigt, at du og dine medarbejdere føler jer godt tilpas. Heldigvis findes der et konference hotel til ethvert behov!

Hver eneste gæst er unik, og det samme gælder hvert enkelt Best Western hotel. Selvom retningslinjerne for kvalitet og loyalitet er de samme for alle hotellerne, tilbyder det enkelte hotel sin egen, specielle oplevelse. Lokaler, faciliteter og tilbud varierer, hvorfor du med garanti kan finde et hotel, der lever op til de krav, netop dit firma stiller – og samtidig sætter kvalitet i højsædet.

Lydudstyr af høj kvalitet til de store gæstetalere, der skal inspirere dine medarbejdere. Eftermiddagssnacks, som holder gæsternes energiniveau på toppen hele dagen. Moderne projektorer, som får det bedste frem i dine vigtige fremlæggelser, eller fleksible mødelokaler, der kan inddeles til større eller mindre grupper af deltagere. De fysiske rammer er nærmest altafgørende for, at dine gæster får en fantastisk oplevelse, når firmaet afholder konference eller anden begivenhed.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Beliggenhed gør meget for helhedsindtrykket, når man er på forretningsrejse, men det varierer, hvad der betragtes som den ideelle beliggenhed. Hvad er vigtigst for dig? Nogle værdsætter et hotel, som er placeret belejligt i forhold til offentlig transport og byens centrum, mens andre foretrækker rolige, naturskønne omgivelser, som inspirerer og giver plads til at tænke nyt og kreativt. Vælg det hotel, der passer bedst til dit firmas stil!

Book konference hotel i Århus

Århus er både smilets by og årets europæiske kulturhovedstad. Best Western The Mayor Hotel ligger midt i byens hjerte og er det oplagte valg for dig, der prioriterer gode transportmuligheder samt pulserende byliv. Hotellet ligger kun et stenkast fra musikhuset, ARoS og det ikoniske rådhus, og det er samtidig nabo til hovedbanegården og dermed let tilgængeligt med offentlig transport.

Book konference hotel i Odense

Best Western Hotel Knudsens Gaard er med sit charmerende, idylliske udseende og gode beliggenhed det perfekte konference hotel, hvis du ønsker at være tæt på centrum, men samtidig sætter pris på at kunne trække dig tilbage i rolige, smukke omgivelser. Hotellet er opført i bindingsværk med hyggelig grøn have og gård og ligger i udkanten af Odense blot få kilometer fra byens oplevelser og seværdigheder.

Glade medarbejdere skaber gode resultater

Gode oplevelser styrker sammenholdet og gruppefølelsen, inspirerer til nye, kreative idéer og motiverer medarbejderne. Find det konference hotel, der passer bedst til din begivenhed, og giv dine medarbejdere og gæster et behageligt og inspirerende ophold. På den måde kan du opnå både glade medarbejdere, innovative forslag og bedre firmaresultater.

Menu

 Dansk
Menu