Spring til hovedindhold
Best Western logo

Aiden by Best Western Trondheim Airport

Hyggeligt og prisvenligt lufthavnshotel med teknologiske løsninger.

Nede ved fjorden i Stjørdal ligger lufthavnshotellet, Aiden by Best Western Trondheim. Udover at være tæt på Trondheim Lufthavn Værnes ligger hotellet tæt på erhvervsområdet i Stjørdal. Teknologiske løsninger som selvbetjenings-check ind er med til at gøre dit ophold så problemfrit som muligt. Her bliver du også mødt af en skandinavisk stil med lyse nuancer og legende farvekontraster.

Når du chekker ind på Aiden by Best Western Trondheim Airport, bliver teknologi og smarte løsninger en naturlig del af dit ophold. Indcheckningen er let og problemfri via selvbetjeningsautomaterne. Alternativt kan du prøve hotellets hologramreceptionist – en ny teknologi, der i øjeblikket kun er tilgængelig hos Aiden i Skandinavien. Hotellets værter står også klar til at hjælpe eller få en snak. På værelset kan du nemt streame din yndlingsserie via Chromecast.


Hos Aiden er der fokus på værtsrollen og gæsten. Hotellet har derfor ikke receptionister, men værter, der passer på dig under hele dit ophold, uanset om du har brug for hjælp til check-ind, er sulten eller har brug for en snak i loungeområdet.  


Lounge med spilleområde

Når du træder ind på hotellet, bliver du mødt af en rummelig og indbydende lobby, hvor gæsterne bydes på kaffe og te. Der er også et spilleområde, hvor du kan slappe af med en omgang dart eller shuffleboard. I loungen kan du nyde et glas vin eller en øl efter en lang dag med arbejdsdag, rejser eller sightseeing.  


Service point og shop

På hver etage af hotellet er der et service point, hvor du kan få kaffe, låne et strygejern og strygebræt, få ekstra håndklæder med mere. Der er også en lobbyshop, hvor du kan købe småfornødenheder såsom toiletartikler, snacks og forfriskninger.  


Fitnessrum og sauna

Hvis du kan lide at kombinere fysisk aktivitet med dit ophold, har hotellet et separat fitnessrum og sauna til rådighed for alle overnattende gæster gratis indtil kl. 21.00.    


I området

Stjørdal ligger kun 40 minutter fra Trondheim, hvor oplevelserne står i kø for dem, der kan lide det pulserende byliv. Er du mere til ro, afslapning og landsby-charme, kan du vælge at opholde dig i Stjørdal og omegn. De lokale anbefaler at tage til Hjelseng gård, hvor de har lette måltider og mulighed for at købe kunst. Tag også en tur til den historiske Hegra Fæstning eller det fantastiske slot Steinvikholmen som "svæver" i Åsenfjorden. Nationalparkerne Skarvan og Roltdalen ligger også kun en halv times kørsel fra hotellet.

Kundevurderinger: 3,8/5 (656 anmeldelser)
Aiden by Best Western Trondheim Airport

Strandvegen 9, 7500 Stjordal

Telefon: +47 74400610

E-mail: hello@trondheimairporthotel.com

Vælg værelse

Mad og drikke

Free Full Hot Breakfast

Morgenmaden er inkluderet

Morgenmadsbuffet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Serveres hver dag fra kl. 06.00-10.00


Sure Trondheim breakfast area

Aftensmad

Aftensmaden består af forskellige retter, herunder varme retter, salater og noget til den søde tand, til en pris på under 300 NOK pr. person. Serveres hver dag fra kl. 18.00-21.00.

Kjokken

Lobbybutik og bar

I loungeområdet finder du en barception, hvor du kan slappe af med en lækker drink. Der er også en lobbybutik, hvor du kan købe småfornødenheder såsom toiletartikler, snacks og forfriskninger.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

Gratis for børn op til 12 år i forældrenes seng. Barneseng tilgængelig for 150 NOK.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt mod et gebyr på 400 NOK.


Miljøfyrtårn

Hotellet er miljømærket med Miljøfyrtårn, Norges mest anvendte certificering for virksomheder som ønsker at dokumentere deres miljøindsats og udvise socialt ansvar.


Parkering

Stor gratis parkeringsplads tilgængelig udenfor hotellet. På bagsiden af hotellet er der 4 ladestandere tilgængelig til almindelige ladere. Betal via app eller et kort i automaten.


Andre ydelser

 • Receptionen er åben 24 timer
 • Accessible parking
 • Morgenmad er inkluderet
 • Ekspres indtjekning
 • Ekspres udtjekning
 • Gratis parkering
 • Lounge/bar
Sauna

Sauna

Hotellet har egen sauna, som er gratis for alle overnattende gæster indtil kl. 21.00.

Property amenity

Game Zone

I hotellets spilleområde kan du udfordre en ven eller medrejsende til shuffleboard, dart eller et af de andre tilgængelige spil.

Møder og konference

126

Hotelværelser

1

Mødelokale

40

Bio opstilling

Mødelokalet har whiteboard, projektor, wi-fi samt pen og papir. Derudover har mødelokalet en solrig altan med udsigt til søen.

 • Mødelokale

  Number of personsMax 40 gæster
  Area62 m2

  Mødelokalet har whiteboard, projektor samt pen og papir. Derudover har det en solrig altan med udsigt til søen.

Hvorfor Aiden?

Aiden er en ny generation af prisvenlige hoteller med legende detaljer, hvor teknologiske løsninger er i fokus. Her får du, hvad du har brug for til et behageligt ophold.