icon

Sure Hotel by Best Western Trondheim Airport

Sure Trondheim rooom double

Hyggeligt lufthavnshotel med tekniske løsninger

Nede ved fjorden i Stjørdal ligger lufthavnshotellet Sure Hotel by Best Western Trondheim. Ud over at være i nærheden af Trondheim Lufthavn Værnes ligger hotellet også tæt på forretningsområdet i Stjørdal. Det omkringliggende område er også et veludviklet friluftsområde med smukke gangstier langs fjorden. Hotellet passer til alle slags gæster, hvad enten man har en tidlig afgang, er på forretningsrejse eller til fodboldcup. Man kan selv tjekke ind via hotellets tekniske løsninger, så opholdet bliver så gnidningsløst som muligt. Hotellet har også en flot terrasse, hvor man kan nyde fjordudsigten.

Værelser og mødelokaler

Hotellet har 124 lyse og hyggelige værelser med chromecast, så man kan streame det indhold, man selv ønsker. Der er også et mødelokale med altan og havudsigt.


Restaurant og bar

I hotellets restaurant serveres en stor morgenbuffet, som giver dig en god start på dagen.  Om aftenen kan du købe hotellets aftensmad, som er et godt og prisvenligt alternativ, hvor du kan tage, så mange gange du vil. Aftensmaden består af forskellige retter, herunder varme retter, salater og noget til den søde tand, til en pris på under 300 NOK pr. person. Der er også en lobbybar og en lobbybutik, hvor der kan købes forskellige snacks og noget godt at drikke.


Stjørdal

Stjørdal ligger kun 40 minutter fra Trondheim, hvor oplevelserne står i kø for dem, der kan lide det pulserende byliv. Hvis man hellere vil slappe af og mærke småbycharmen, kan man blive i Stjørdal og omegn. De lokale siger, at et besøg hos mikroristeriet på Langøra er et must. Her indkøbes råkaffe fra de bedste kaffefarme i verden. Hver bønne er sporbar og etisk forarbejdet og ristes omhyggeligt for at bevare aromaen. Langøra har også et kaffeudsalg på den idylliske Hjelseng Gård. Tag også en tur til den historiske Hegra Fæstning eller det fantastiske slot Steinvikholmen, der "flyder" på Åsenfjorden. Nationalparkerne Skarvan og Roltdalen ligger også kun en halv times kørsel fra hotellet.

Kundevurderinger: 3,8/5 (689 anmeldelser)
Sure Hotel by Best Western Trondheim Airport

Strandvegen 9, 7500 Stjordal

Telefon: +47 74400610

E-mail: hello@trondheimairporthotel.com

icon
Trondheim airport digital check in

Tekniske løsninger for et gnidningsløst ophold

På hotellet kan man nemt tjekke ind og ud med de hurtige og nemme selvbetjeningstablets. I lobbyområdet er der også en robot, der gerne viser vej ved et tastetryk.  I værelserne kan du via chromecast streame, hvad du vil.

Vælg værelse

Mad og drikke

Free Full Hot Breakfast

Morgenmad

Morgenmadsbuffet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Serveres hver dag fra kl. 06.00-10.00


Sure Trondheim breakfast area

Aftensmad

Aftensmaden består af forskellige retter, herunder varme retter, salater og noget til den søde tand, til en pris på under 300 NOK pr. person. Serveres hver dag fra kl. 18.00-21.00.

Trondheim airport barception

Lobbybutik og bar

Her kan du købe forskellige snacks og noget godt at drikke.


Værd at vide

icon
Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


icon
Barn

Gratis for et barn under 12 år, som sover i forældrenes seng. Børneseng kan stilles til rådighed for 150 NOK


icon
Kæledyr

Kæledyr er tilladt mod et gebyr på 400 NOK.


icon
Miljøfyrtårn

Hotellet er miljømærket med Miljøfyrtårn, Norges mest anvendte certificering for virksomheder som ønsker at dokumentere deres miljøindsats og udvise socialt ansvar.


icon
Parkering

Uden for hotellet er der en stor gratis parkeringsplads.


Andre ydelser

 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Lounge/bar
 • Ekspres indtjekning
 • Ekspres udtjekning
 • Accessible parking
 • Gratis parkering
 • Parkering
Sure Trondheim gym

Sauna og fitnessrum

Hotellet har eget fitnessrum og sauna, som er gratis for alle overnattende gæster indtil kl. 21.00.

Møder og konference

icon

126

Hotelværelser

icon

1

Mødelokale

icon

40

Bio opstilling

Mødelokalet indeholder whiteboard, projektor, wi-fi samt pen og papir. Derudover har mødelokalet en solrig altan med søudsigt.

 • Sure Trondheim meeting room

  Mødelokale

  iconMax 40 gæster
  icon62 m2

  Mødelokalet indeholder whiteboard, projektor samt pen og papir. Derudover har det en solrig altan med søudsigt.

icon

Hvorfor Sure Hotel by Best Western?

Personlige hoteller til en overkommelig pris hvor du får et behageligt ophold og overnatning.