Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western and hotel

Det optimale cityhotel

Leder du efter et hyggeligt og prismæssigt overkommeligt hotel med perfekt beliggenhed midt i Stockholm? Så er du hjertelig velkommen på and hotel! Her bor du på lidt mindre, men moderne og funktionelle værelser til beskedne priser.

Plads til afslapning

and hotel har formået at tilpasse sig urbaniseringen ved at tænke nyt med hensyn til størrelse og formål – det bedste sted at opleve Stockholm er jo ikke på hotelværelset, men ude i menneskevrimlen på byens pulserende gader. Med komfortable senge fra Mille Notti, regnbruser og gulvvarme i badeværelserne, gigabit-fibernet og access points i alle værelser har du alt, hvad du kan forestille dig at få brug for til at slappe af efter en spændende dag med nye indtryk og oplevelser.


Flere fællesområder til socialt samvær

Ud over de komfortable værelser har hotellet også meget andet at byde på. F.eks. en dejlig lounge, der er perfekt, når du gerne vil hænge ud med familie, venner eller kolleger. Ved siden af loungen ligger en charmerende vinbar, der byder på et nøje udvalgt sortiment af både vin og øl. Hotellet har også en fantastisk restaurant, der hedder and restaurant, og som serverer både morgenbuffet, dagens frokost og middag. Når vejret tillader det, kan du nyde din morgenmad eller en forfriskende drink på den hyggelige terrasse.


Ting at tage sig til i den svenske hovedstad

Stockholm har et nærmest ubegrænset udvalg af restauranter, barer, shopping og aktiviteter. Inden for få minutters gang fra hotellet finder du eksempelvis den statelige Kungsgatan, det klassiske Sergels Torg og den indbydende park Humlegården. Du er mere end velkommen til at spørge på hotellet, hvis du vil have tips om byens bedste drinks eller andre personlige perler!

Kundevurderinger: 4,3/5 (3.131 anmeldelser)
Best Western and hotel

Apelbergsgatan 40, 111 37 Stockholm

Telefon: +46 8 550 016 00

E-mail: info@andhotel.se

desk in hotel room

Navn og koncept i ægte harmoni

Navnet and hotel er inspireret af, at selve hotellet ikke altid spiller hovedrollen. Oftest rejser du for at lave noget andet, og i den forbindelse skal du også reservere et hotelværelse. Business and hotel eller måske concert and hotel.

Vælg værelse

Tilbud

Sommertilbud fra 895 kr/nat

Oplev Stockholm eller tag en pause fra hverdagen og forkæl dig selv med en afslappende staycation. Tjek ind fra 895 kr/nat for to personer. Morgenmad er inkluderet!

Brug bookingkoden

Klik på knappen og bookingkoden vises i søgefeltet:

Mad og drikke

Breakfast buffet

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

bar wine

Middag

Du kan bestille middag fra den alsidige menu i baren. Personlig og imødekommende service er en selvfølge. Det skal føles som at besøge gode venner, der laver rigtig god mad.

bar drinks

&aw

Baren serverer velskænkede drinks, vin og øl. Du må heller ikke snyde dig selv for at udforske sortimentet i vinbaren. Om fredagen sætter en DJ fra So Fresh So Clean stemningen med soul, funk, R&B og house.

wine

&vinbar

I vinbaren kan du nyde nøje udvalgte vine i glasset i et charmerende hotelmiljø. Du vil givetvis værdsætte, at jo dyrere vinen er, jo skarpere er prisen. Hvis du gerne vil smage et udvalg af forskellige vine, kan du købe halve glas. Til vinene bydes på charcuteri og oste fra Totties Mat i Roslagen.

terrace

&terrassen

Sommerbaren &terrassen finder du i hotellets gårdhave – en stille oase midt i storbyen. Her serveres velsmagende drinks og dampende frisk pinsa. Terrassen kan også bestilles til arrangementer og indbyder til, at gæsterne kan mingle.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

Et barn på op til 12 år bor gratis sammen med to betalende voksne, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Hotellet er dyrefrit.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Hotellet har ikke egen parkeringsplads – i stedet henviser vi til parkeringshusene i området, f.eks. parkeringshuset Väderkvarnen på Brunnsgatan 26.


Andre ydelser

 • Receptionen er åben 24 timer
 • Forretningscenter
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Ekspres indtjekning
 • Ekspres udtjekning
 • Sen udtjekning
 • Omklædning
 • Lounge/bar
 • Restaurant
 • Sauna
Fitness Center Treadmills

Fitnessrumm

I fitnessrummet kan du gøre brug af løbebånd, crosstrainere, cykler og romaskiner. Du finder også vægtstænger, håndvægte, kabeltræk og meget mere. Alt udstyret er fra Life Fitness Integrity Series. Fitnessrummet har separate omklædningsrum til mænd og kvinder med hver sin sauna. Fitnessrummet har åbent dagligt kl. 05.30-22.30.

Fitness Sauna

Sauna

Benyt lejligheden til en afslappende tur i hotellets dejlige sauna. Fitnessrummet har separate omklædningsrum til mænd og kvinder med hver sin sauna. Medbring din egen lås til skabene.

Møder og konference

and hotel har ingen konferencelokaler, der kan reserveres, men der er flere områder i loungen, der er ganske velegnede til uformelle møder. Derudover er lobbyen med sin hyggelige indretning et godt sted at arbejde. Til arrangementer, hvor gæsterne skal mingle, er det muligt at booke restauranten, &terrassen samt loungen.

Konferencebooking

E-mail: info@andhotel.se

Telefon: 08-550 016 00

  Hvorfor Best Western?

  Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.