Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Plus Skogshöjd

Konferencehotel med pool i Södertälje

I den centrale del af Södertälje, et stenkast fra Torekällbergets frilandsmuseum, ligger Best Western Plus Skogshöjd. Her trives både forretningsrejsende, familier og de, der har brug for en god nats søvn i Södertälje.

Best Western Plus Skogshöjd er med sine mange hyggelige rum et godt sted at bo og mødes. Hotellets seks etager rummer 225 værelser med alt fra enkeltværelser til familieværelser.  


Restaurant og bar

Hver morgen serveres en lækker morgenbuffet til hotellets gæster. Om aftenen kan du afslutte dagen med et let måltid i hotellets bar, som byder på et udvalg af drinks og lette måltider.


Afslapningsområde med pool, fitnessrum og sauna

Hotellet inviterer dig også til at nyde en stille stund i afslapningsområdet, hvor der er pool, jacuzzi og sauna samt et veludstyret fitnessrum.


Stor konferenceafdeling

Hvis du ønsker at holde en konference, tilbyder Best Western Plus Skogshöjd 10 mødelokaler med kapacitet op til 350 personer.


Ting at lave i Södertälje

Best Western Plus Skogshöjd er med sin beliggenhed både tæt på Södertälje, Stockholms storbypuls samt det smukke Sörmlandske landskab. Blot en kort gåtur fra hotellet ligger frilandsmuseet Torkällberget, hvor du kan opleve Södertälje i gamle dage. Gå en tur mellem områder som "byen" og "landet" og se gamle skoler, bagerier, handelsboder med mere.


En storfavorit for Södertäljes besøgende er også Tom Tits Eksperiment og det charmerende Lådbilslandet i Nykvarn. Er du mere til golf, så ligger golfbanerne Viksbergs golfklub, Kallfors golf og Salem golfklub også i nærheden af ​​Best Western Plus Skogshöjd.

Kundevurderinger: 3,6/5 (142 anmeldelser)
Best Western Plus Skogshöjd

Täppgatan 15, 15121 Södertälje

Telefon: +46 8 503 53030

E-mail: info@skogshojd.se

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast area BW Plus Skogsh jd

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Lobby BW Plus Skogsh jd

Bar

I hotellets bar kan du vælge mellem et udvalg af drinks. For de sultne er der også lettere retter at vælge imellem.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 14:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

Et barn under 12 år bor gratis sammen med to betalende voksne i eksisterende møbler.


Kæledyr

Kæledyr ej tilladt.


Parkering

Gratis udendørs parkering. Parkering i garage 125 SEK.


Andre ydelser

  • Restaurant
  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Lounge/bar
  • Konferencelokaler
  • Udendørs parkering

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det der lille ekstra. Firestjernede, moderne hoteller med lækkert design og god beliggenhed, ofte i større byer.