Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Plus Skogshöjd

Konferencehotel med pool i Södertälje

I den centrale del af Södertälje, et stenkast fra Torekällbergets frilandsmuseum, ligger Best Western Plus Skogshöjd. Her trives både forretningsrejsende, familier og de, der har brug for en god nats søvn i Södertälje.

Best Western Plus Skogshöjd er med sine mange hyggelige rum et godt sted at bo og mødes. Hotellets seks etager rummer 225 værelser med alt fra enkeltværelser til familieværelser.  


Restaurant og bar

Hver morgen serveres en lækker morgenbuffet til hotellets gæster. Om aftenen kan du afslutte dagen med et let måltid i hotellets bar, som byder på et udvalg af drinks og lette måltider.


Afslapningsområde med pool, fitnessrum og sauna

Hotellet inviterer dig også til at nyde en stille stund i afslapningsområdet, hvor der er pool, jacuzzi og sauna samt et veludstyret fitnessrum.


Stor konferenceafdeling

Hvis du ønsker at holde en konference, tilbyder Best Western Plus Skogshöjd 10 mødelokaler med kapacitet op til 350 personer.


Ting at lave i Södertälje

Best Western Plus Skogshöjd er med sin beliggenhed både tæt på Södertälje, Stockholms storbypuls samt det smukke Sörmlandske landskab. Blot en kort gåtur fra hotellet ligger frilandsmuseet Torkällberget, hvor du kan opleve Södertälje i gamle dage. Gå en tur mellem områder som "byen" og "landet" og se gamle skoler, bagerier, handelsboder med mere.


En storfavorit for Södertäljes besøgende er også Tom Tits Eksperiment og det charmerende Lådbilslandet i Nykvarn. Er du mere til golf, så ligger golfbanerne Viksbergs golfklub, Kallfors golf og Salem golfklub også i nærheden af ​​Best Western Plus Skogshöjd.

Kundevurderinger: 3,6/5 (166 anmeldelser)
Best Western Plus Skogshöjd

Täppgatan 15, 15121 Södertälje

Telefon: +46 8 503 53030

E-mail: info@skogshojd.se

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast area BW Plus Skogsh jd

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Lobby BW Plus Skogsh jd

Bar

I hotellets bar kan du vælge mellem et udvalg af drinks. For de sultne er der også lettere retter at vælge imellem.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 14:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

Et barn under 12 år bor gratis sammen med to betalende voksne i eksisterende møbler.


Kæledyr

Kæledyr ej tilladt.


Parkering

Gratis udendørs parkering. Parkering i garage 125 SEK.


Andre ydelser

  • Restaurant
  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Lounge/bar
  • Konferencelokaler
  • Udendørs parkering
Spa BW Plus Skogsh jd

Spa

Nyrenoveret spa.

Åbningstider: 09-00-22.00


09.00-13.00: 195 SEK for voksne. Gratis adgang for alle hotellets gæster. Børn er gratis velkommen i følge med en voksen 09.00-13.00.


Øvrige tidspunkter: 395 kr. Hotelgæster får 50 % rabat. Lån af hjemmesko, badekåbe og håndklæde er inkluderet.

Spa BW Plus Skogsh jd

Pool

En opvarmet indendørs pool med dejlige liggestole ved siden af. Poolen er placeret i hotellets spa-område.

Spa BW Plus Skogsh jd

Jacuzzi

Læn dig tilbage i et af de to dejlige boblebade. jacuzzien er placeret i hotellets spa-afdeling.

Spa BW Plus Skogsh jd

Klassisk sauna

Traditionel sauna med høj varme og tør luft. Fyld luften med damp ved at hælde vand på komfuret og lad din krop slappe af i den behagelige varme.

Spa BW Plus Skogsh jd

Damp sauna

Dampsaunaen tilbyder en mildere udgave af saunabadet, da temperaturen er ca. 45–65° C. Dampen, der genereres i saunaen, skaber en høj luftfugtighed. Det varme og fugtige miljø transporterer fugt til hudoverfladen via sveden, hvilket er positivt for personer med tør hud.

Gym BW Plus Skogsh jd

Gym

Ønsker du at dyrke motion under dit ophold, er du velkommen i hotellets store fitnesscenter, hvor du både finder fitnessmaskiner og håndvægte.

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det der lille ekstra. Firestjernede, moderne hoteller med lækkert design og god beliggenhed, ofte i større byer.