Spring til hovedindhold
Best Western logo

Aiden by Best Western Karlstad Arena

Nyt og sporty hotel med udsigt over Klarälven

Skal du besøge Karlstad og måske til ishockey, travløb eller koncert? Så er Aiden by Best Western Karlstad Arena det rette hotel for dig. På dette nybyggede hotel bor I komfortabelt ved siden af Klarälven og tæt på store dele af Karlstads sportstilbud, hvor nærmeste nabo er Löfbergs Arena.

I tilknytning til Löfbergs Arena finder du dette hyggelige hotel. Med i alt 66 værelser danner hotellet en perfekt ramme for små og store arrangementer. Uanset om du rejser alene, med familien eller i en større gruppe, er der et værelse, der passer til dig. To af værelserne er handicapvenlige.

Det karakteristiske ved at bo på et Aiden-hotel er de brugervenlige, højteknologiske løsninger. For eksempel er der et smart-tv på de fleste af værelserne, og du kan selv checke ind med hotellets digitale indtjekningsenheder. Hvis du ikke ønsker at benytte selvindtjekning, er der også Aiden-værter til stede til at tage imod dig.


Servicepunkt, restaurant og festlokaler

På hver etage i hotellet er der et servicepunkt, hvor du, som bor på hotellet, kan hente en ekstra håndklæde og andre småting. Hotellets restaurant, The Locker Room, serverer international mad af høj kvalitet. Hvis du vil træne, har du adgang til fitnesscentret Actic, som er i samme bygning. Hotellet har også et festlokale og er derfor velegnet til at afholde eksempelvis bryllupper eller jubilæer.


Bo tæt på sporten i Karlstad

Hotellet ligger lige ved siden af Löfbergs Arena, 200 meter fra Färjestad travbane og kun et stenkast fra Solstadens sportcenter. I nærområdet finder du også Klarälven, og du kan prøve at gå på den den smukke promenade til byen, cirka tre km langs elven. Hvis du er heldig, kan du måske endda se professionelle ishockeyspillere. Löfbergs Arena er hjemmebane for ishockeyklubben Färjestad BK. Kommer du i bil på E18, skal du dreje fra ved Rudsmotet og følge skiltningen. Hvis du kommer med tog, går du mod Stora Torget, hvor du kan tage bus nr. 6.Aiden by Best Western Karlstad Arena

Norra Infarten 79, 65465 Karlstad

Telefon: +46 54 222222

E-mail: info@karlstadarena.se

Vælg værelse

Mad og drikke

Miscellaneous

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Morgenmaden serveres på The Locker Room, som du kan finde på 2. sal.

Miscellaneous

Restaurant Locker Room

På hotellets full service restaurant “Locker Room” serveres der både morgenmad og frokost. Nyd kolde såvel som lune retter i det internationale cuisine, der har lidt for enhver smag.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

Et barn op til 12 år bor gratis med to betalende voksne i eksisterende møbler.


Kæledyr

Kæledyr er ikke tilladt.


Parkering

Udendørsparkering. Er ikke drevet af hotellet; du betaler direkte på parkeringspladsen.


Andre ydelser

  • Restaurant
  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Lounge/bar
  • Receptionen er åben 24 timer
  • Udendørs parkering
Soap details

Fitnesscenter

Adgang til fitnesscenteret Actic, som ligger i samme bygning. Det vil sige, at du har adgang til både konditions- og styrketræning. Hotellets overnattende gæster træner her til en specialpris på 75 SEK pr. gang (normalpris 149 SEK).

Hvorfor Aiden?

Aiden er en ny generation af prisvenlige hoteller med legende detaljer, hvor teknologiske løsninger er i fokus. Her får du, hvad du har brug for til et behageligt ophold.