Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Plus Park City Solna

Information

Natindgang: Ved ankomst til Solna Centrum udenfor åbningstiderne, bedes du benytte indgangen på Centralvägen 16. Ring på døren til højre for svingdøren for at få adgang.

Et behageligt hotel i Solna Centrum, Stockholm

Velkommen til Best Western Plus Park City Solna, som byder på en fantastisk udsigt, moderne indrettede værelser og en stor konferenceetage. Hotellets beliggenhed i Solna Centrum gør det perfekt til både forretningsrejsen og til dig, der gerne vil benytte det livlige udbud af butikker og restauranter. Takket være den korte afstand til kollektiv trafik er det nemt at udforske Stockholms mange seværdigheder.

Bo i et af hotellets 256 værelser og suiter, hvoraf mange har en skøn udsigt over Solna og Stockholm. Alle værelser er indrettet med behagelige senge, trægulv, store vinduer og mulighed for at lave kaffe og te.  


Restaurant, bar, motionsrum og sauna

Hotellets restaurant Flamingo er åben til både morgenmad, frokost og aftensmad. Her serveres en morgenbuffet om dagen og middag om aftenen. En generøs morgenbuffet er inkluderet i prisen til dig, der bor på hotellet. I lobbybaren Aperitivo kan du nyde enklere retter, panini eller noget godt i glasset i et behageligt og afslappet miljø. Her er der også udeservering, som har åben i årets varmere måneder.


På 14. etage tilbyder motionsrummet og saunaen en spektakulær udsigt over Stockholm, når du skal motionere og dampe af.


Mødelokale til forretningsarrangementer og sociale arrangementer

Hotellet har 14 veludstyrede mødelokaler i forskellige størrelser, der er velegnede til både konferencer, private arrangementer og forretningsmøder.


Ting at tage sig til i Solna og Stockholm

Hotellets beliggenhed i Solna Centrum gør, at du har både butikker og restauranter lige uden for døren. Her kan du også benytte den kollektive trafik i form af metro, busser og letbane, så du kan gå på opdagelse i flere dele af Solna og Stockholm.


Hvis du skal til koncert i Friends Arena, er hotellets beliggenhed helt perfekt, og det gælder også, hvis du vil besøge et af Sveriges største indkøbscentre – Mall of Scandinavia. Hvis du skal besøge Solna Business Park, er det kun et par stop med letbanen. I Solna kan du tage du tage en afslappende spadseretur i den smukke Hagapark eller besøge Ulriksdals slot.

Kundevurderinger: 4,1/5 (178 anmeldelser)
Best Western Plus Park City Solna

Hotellgatan 11, 17125 Solna

Telefon: +46 8 4709100

E-post: hotelsolna@parkcity.se

På historisk fodboldbane

Hotellet ligger tæt på det nu nedlagte Råsunda-stadion, og fodbold er stærkt forankret i Solna. Engang var hotellet ejet af det svenske fodboldforbund, og i en del værelser findes der stadig en plade på døren med information om en kamp, som Sverige spillede, og årstallet. Når du er godt inde i værelset, ser du en tavle med resultatet fra kampen.

Velg rom

Mat og drikke

Restaurant BW Plus Park City Solna

Morgenbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Morgenmad serveres i restaurant Flamingo

Restaurant BW Plus Park City Solna

Restaurant Flamingo

Hotelrestauranten Flamingo holder åben for alle dagens måltider, fra morgenmad til aftensmad. Om aftenen kan du vælge noget lækkert fra à la carte-menuen.

Bar BW Plus Park City Solna

Aperitivo Bar

I den italiensk inspirerede lobbybar Aperitivo kan du nyde lækre snacks, varme retter og noget godt i glasset fra om eftermiddagen til sent ud på aftenen.


Om sommeren er Aperitivo Bars hyggelige udendørsterrasse åben på første etage.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

To børn op til 12 år bor gratis sammen med to betalende voksne, hvis der ikke er behov for ekstraseng. Husk altid at inkludere barnet, når du booker værelset.


Kjæledyr

Kæledyr er velkomne til en pris på 300 SEK pr. ophold.


Svensk Miljöbas

Hotellet er miljømærket med Svensk Miljöbas, hvilket betyder at det kan fremvise et struktureret, dokumenteret og fungerende miljøarbejde.


Parkering

Parkering i garage 250 SEK pr. nat.


Øvrige tjenester

 • Receptionen er åben 24 timer
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Fitnesscenter
 • Lounge/bar
 • Parkering ved hotellet
 • Restaurant
 • Sauna
Gym BW Plus Park City Solna

Motionsrum på 14. etage

Motionsrummet på 14. etage tilbyder gæster en spektakulær udsigt over Stockholm, mens de træner. Her er der udstyr til både konditions- og styrketræning.

Sauna BW Plus Park City Solna

Sauna på 14. etage

Lad blikket dvæle ved den smukke udsigt over Stockholms omgivelser, mens du lader kroppen slappe af i den varme sauna på 14. etage.

Møte & konferanse

256

Hotellrom

14

Møterom

120

Teater

Hotellet har 14 fleksible mødelokaler, hvoraf det største kan rumme op til 120 gæster. Alle lokaler er udstyret med topmoderne audiovisuelt udstyr og konferencetilbehør. Hotellets dedikerede møde- og arrangementskoordinator samt personale står klar til at give dine gæster specialtilpasset catering til et mindeværdigt arrangement.

Konferansebooking

E-post: meeting.solna@parkcity.se

Telefon:

 • Meeting room 5 & 6

  Number of personsMaks 120 gjester
  Area60+39 m2

  Disse lokaler kan slås sammen eller benyttes separat. I det ene lokale er der plads til 70 personer, i det andet 50. Hvis man slår dem sammen, er der plads til hele 120 personer i biografopstilling.

 • Meeting room 4

  Number of personsMaks 85 gjester
  Area104 m2

  Det største enkeltlokale har plads til op til 85 personer i biografopstilling.

 • Meeting room 7

  Number of personsMaks 70 gjester
  Area67 m2

  Her er der plads til op til 70 personer i biografopstilling.

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det der lille ekstra. Firestjernede, moderne hoteller med lækkert design og god beliggenhed, ofte i større byer.