Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Plus Park City Hammarby Sjöstad

Hyggeligt hotel i Hammarby Sjöstad tæt på Globen i Stockholm

På Best Western Plus Park City Hammarby Sjöstad kan du nyde udsigten, da bygningen rager op over de omkringliggende huse. Her bor du godt i et af de 178 værelser. Hotellet har fem mødelokaler med moderne teknik samt en restaurant, hvor du bl.a. kan nyde burgere og grillmad.

Best Western Plus Park City Hammarby Sjöstad har i alt 178 værelser og suiter i forskellige størrelser. Fælles for værelserne er, at de har trægulve, store vinduer og behagelige senge. Hvis du bor på en af de højere etager, belønnes du med en fantastisk udsigt ud over Stockholm og Hammarbybacken.  


Restaurant

Hotellets restaurant serverer alt fra morgenbuffet til à la carte-middag. Her kan du nyde en burger eller noget fra grillen, i sæsonen har du måske også lyst til at nyde hotellets udeservering?  


Konferencer

Hvis du vil holde et møde, tilbyder hotellet fem forskellige mødelokaler, hvoraf visse kan kombineres, så der bliver mere plads, hvis der er behov for det. Konferencen kan kombineres med teamaktiviteter – noget, som hotellet kan hjælpe jer med. Hvorfor ikke kombinere konferencen med skiløb på Hammarbybacken?  


Ting at tage sig til i Stockholm og Hammarby

Hotellet ligger i den rolige bydel Hammarby Sjöstad, men du har hele byen lige inden for rækkevidde. Ericsson Globe og Tele2 Arena ligger ca. tre km fra hotellet. Hammarbybacken ligger 200 meter væk, og her kan du stå på ski om vinteren, og på de mildere årstider kan du besøge eventyrparken, der byder på klatrepark og mountain coaster.


Den korte afstand til Hammarby sø og Sickla kanal er perfekt, når du gerne vil hoppe på færgen til mange af byens velkendte seværdigheder. Tag til Djurgården for at besøge det verdensberømte ABBA The Museum, Skansen og Gröna Lund. Hvis du vil shoppe, ligger den trendy bydel Södermalm med sine vintagebutikker og livlige restauranter kun en gratis sejltur væk.

Kundevurderinger: 4,0/5 (169 anmeldelser)
Best Western Plus Park City Hammarby Sjöstad

Midskeppsgatan 6, 12066 Stockholm

Telefon: +46 8 505 070 00

E-mail: hotelhammarby@parkcity.se

Guestroom not juniorsuite superior king BW Hammarby Sjostad

Kunst á la 2010

Kunsten indtager en stor plads på Best Western Plus Park City Hammarby Sjöstad. Her findes der en samling med værker fra 410 forskellige kunstnere – svenske kunstnere eller kunstnere, der er aktive i Sverige. Værkerne er udvalgt blandt kunstnere, der var i gang i 2010, som er det år, hvor kunsten blev indkøbt og hotellet stod færdigt. Samtlige værelser på hotellet repræsenteres af to kunstnere, hvilket gør hvert enkelt værelse unikt. Variationen blandt kunstværkerne og deres skabere er stor. Her er der værker i alle palettens farveskalaer og i alt fra olie, blyant og akvarel til fotografi.

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast BW Hammarby Sjostad

Morgenbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant BW Hammarby Sjostad

Restaurant

Velkommen til hotellets restaurant, som til spisetid serverer lækre måltider og drikke i et afslappet miljø. Hvis du bare vil koble af med en drink, gør du det i restaurantens baromåde.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

Et barn op til 12 år bor gratis sammen med to betalende voksne, hvis der ikke er behov for ekstraseng. Husk altid at inkludere barnet, når du booker værelset.


Kæledyr

Kæledyr er velkomne til en pris på 300 SEK pr. hver tredje dag og pr. kæledyr.


Svensk Miljöbas

Hotellet er miljømærket med Svensk Miljöbas, hvilket betyder at det kan fremvise et struktureret, dokumenteret og fungerende miljøarbejde.


Parkering

Parkering i garage 250 SEK.


Andre ydelser

 • Restaurant
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Lounge/bar
 • Receptionen er åben 24 timer
 • Wi-fi
 • Konferencelokaler
 • Parkering ved hotellet

Møder og konference

178

Hotelværelser

5

Mødelokale

52

Bio opstilling

Hotellet har fem fleksible og moderne indrettede konferencelokaler, der passer til både små og mellemstore møder. Lokalerne har vinduer, der strækker sig fra gulv til loft.


Hotellets møde- og arrangementetspersonale hjælper dig med at planlægge hver detalje i arrangementet, deriblandt teamaktiviteter på steder i nærheden af hotellet. Eksempelvis skiløb på Hammarbybacken eller kajakroning i Sicklasøen.

Konferencebooking

E-mail: Reservations.hammarby@parkcity.se

Telefon: +46 8 5050 7333

 • Meeting room 2 & 3

  Number of personsMax 52 gæster
  Area26 m2

  Mødelokale 2 og 3 er lige store og har samme kapacitet. Disse lokaler kan kombineres og har da plads til op til 52 personer. Med vinduer fra gulv til loft er der godt med dagslys.

 • Meeting room 4 & 5

  Number of personsMax 50 gæster
  Area24-26 m2

  Mødelokale 4 og 5 er næsten lige store og har samme kapacitet med hensyn til siddepladser. Disse lokaler kan kombineres og har da plads til op til 50 personer. Her er der godt med dagslys, da vinduerne går fra gulv til loft.

 • Meeting room 1

  Number of personsMax 16 gæster
  Area21 m2

  Hotellets mindste mødelokale har et bestyrelsesbord med plads til op til 16 personer. Perfekt til møder med ledergruppen eller teamet. Vinduer fra gulv til loft.

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det der lille ekstra. Firestjernede, moderne hoteller med lækkert design og god beliggenhed, ofte i større byer.