icon

Best Western Solna Business Park

Breakfast Area Solna Business Park

Personligt og hyggeligt i Solna Business Park

En kort gåtur fra Sundbyberg Station bydes du velkommen til Best Western Solna Business Park. Dette er et fremragende hotel til dem, der søger indkvartering i forbindelse med forretningsrejsen, og dem, der skal til et arrangement eller på ferie i Solna eller Stockholm. Ud over dejlige værelser har hotellet en hyggelig lobbylounge, hvor gæsterne bydes på kaffe og te.

Hyggelige værelser

Hotellet tilbyder lyse værelser i skandinavisk stil med et asiatisk touch. Her er der smukke trægulve, og mange af værelserne har vinduer fra gulv til loft. Samtlige værelser har fransk altan. Der er både hyggelige enkeltværelser, dobbeltværelser og mere rummelige værelser til dig, der rejser med familien. Værelserne er smagfuldt indrettet med komfortable senge af høj kvalitet, et solidt skrivebord og TV.


Personligt og hyggeligt

Når du træder ind ad døren, bliver du mødt af en hyggelig og personlig atmosfære. Hver morgen serveres en lækker morgenbuffet, som er inkluderet i prisen for gæster, der bor på hotellet. I hotellets lobbylounge tilbydes alle gæster kaffe og te om eftermiddagen og aftenen. I baren kan du bestille noget dejligt at drikke.


Ting at tage sig til i Solna og Sundbyberg

Solna Business Park ligger lige på grænsen mellem Solna og Sundbyberg. Området summer af aktivitet, og der er masser af restauranter, service og shopping. Hvis du har bestilt billet til et arrangement på Friends Arena, er hotellet det perfekte udgangspunkt. Ved siden af arenaen ligger Skandinaviens største indkøbscenter, Mall of Scandinavia, med shopping, biograf, underholdning og restauranter.


Gode transportforbindelser

Solna Business Park ligger i et af Stockholms bedste knudepunkter. Ved Sundbyberg Station, som ligger et par minutters gang væk, er der tog, regionaltog og metro. Der er også letbane og busser. Skal du til lufthavnen? Du kommer nemt til Bromma Lufthavn med letbanen, og du kan tage lufthavnsbussen til Arlanda ved Gjuteribacken i Sundbyberg, ca. 10 minutters gang fra hotellet.

Kundevurderinger: 3,4/5 (7 anmeldelser)
Best Western Solna Business Park

Englundavagen 2, 171 41 Solna

Telefon: +46 08 505 569 00

E-mail: info@businessparksolna.se

icon

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast Area Solna Business Park

Morgenbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Bar Solna Business Park

Lobbylounge med bar

I hotellets lobbylounge bydes gæsterne på kaffe og te om aftenen. Her ligger også hotellets bar, hvor du kan nyde noget velsmagende i glasset og lette snacks.


Værd at vide

icon
Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


icon
Barn

Børn op til 12 år koster 100 SEK ekstra.


icon
Kæledyr

Kæledyr er velkomne mod et gebyr på 400 SEK.


icon
Parkering

Der er parkering i tilslutning til hotellet, både i parkeringsanlægget og udenfor. Begrænset antal pladser. Der pålægges et ekstra gebyr på 250 SEK.


Andre ydelser

 • Restaurant
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Lounge/bar
 • Fitnesscenter
 • Renseri
 • Ekspres indtjekning
 • Ekspres udtjekning
 • Sen udtjekning
 • Wi-fi
 • Print-service tilgængelig
 • Parkering

Møder og konference

Hotellet har ikke egne konferencelokaler, men der er mange aktører i nærområdet, som tilbyder konference- og mødelokaler til små og store selskaber. Kontakt hotellet for at få råd og vejledning.

  icon

  Hvorfor Best Western?

  Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.