Spring til hovedindhold
Best Western logo

Hoteller langs vejen

Rejser du i bil denne sommer? Bo på et af vores hoteller undervejs

Det er tid til at pakke bilen og tage på eventyr! Lige rundt om hjørnet ligger der veje og landskaber, som kalder på udforskning. Bo hos os, når du kører gennem Danmark, Norge og Sverige. Vi er klar til at tage med dig på vejen og gøre din rejse mere mindeværdig med et bredt udvalg af hoteller undervejs.

Dit hjem langs vejen 

Når du er på farten, har du brug for et behageligt og bekvemt sted at hvile hovedet. Vores hoteller tilbyder alt, hvad du behøver for at få den perfekte nattesøvn under din bilferie. Hvert et hotel er helt unik men med samme høje standard. Du finder et bredt udvalg af hoteller med elbils ladere, gratis parkering og en morgenmadsbuffet, som giver dig en god start på dagen. Gå på opdagelse i vores mange hoteller og deres fordele til bilister. 

Nogle af vores danske hoteller langs vejen:

Nogle af vores svenske hoteller langs vejen:

Ved motorvej E6 nord for Malmø

Ved motorvej E6 nord for Malmø

Hotellet ligger et stenkast fra motorvejen og har en stor gratis parkeringsplads med lade standere fra Tesla.

Sure Hotel by Best Western Dahls
Nær motorvej E45 og søen Fryken

Nær motorvej E45 og søen Fryken

Ved hotellet er der to store gratis parkeringspladser med 6 lade standere. Der er nem adgang til E45.

Hotell Frykenstrand, Sure Hotel Collection by Best Western
Nær stor hovedskov i Illern området

Nær stor hovedskov i Illern området

Omgivet af naturskønne ruter, ligger hotellet, hvor du med kun 5 minutters gang væk kan parkere på en stor gratis parkeringsplads med lade standere.

Best Western Hotel Tranås Statt
Nær motorvej E18/E20 i udkanten af Örebro

Nær motorvej E18/E20 i udkanten af Örebro

Parker gratis som medlem på hotellets store parkeringsplads. Et oplagt stop, hvor du nemt kan komme til og fra motorvejen.

Best Western Eurostop Örebro
Langs motorvej E45 ved søen Vänern

Langs motorvej E45 ved søen Vänern

Hotellet har en stor, gratis parkeringsplads med plads til både biler, busser og lastbiler.

Sure Hotel by Best Western Dalhall
Tæt på motorvej E4, hovedvej og Store Mosse nationalpark

Tæt på motorvej E4, hovedvej og Store Mosse nationalpark

Hotellet ligger lige op ad E4 og tilbyder gratis parkering og mulighed for el lade standere, som kan benyttes via appen Pair Recarge.

Best Western Hotell Vidöstern
Tæt på E4 i Lagan, Småland

Tæt på E4 i Lagan, Småland

Hotellet har en praktisk beliggenhed ved E4. Gratis udendørs parkering lige uden for hotellet.

Sure Hotel by Best Western Lagan
Ved motorvej E18 vest for Stockholm

Ved motorvej E18 vest for Stockholm

Hotellet lægger til på motorvejen og har 70 gratis parkeringspladser omkring ejendommen samt en opvarmet garage mod et mindre gebyr, hvor der også er laderestandere.

Best Western Ta Inn Hotel
Nära E4:an norr om Stockholm

Nära E4:an norr om Stockholm

Bo vid ​​E4 i Upplands Väsby mellem Stockholm og Uppsala. Hotellet tilbyder 74 gratis parkeringspladser med mulighed for elbilopladning.

Ten Hotel, BW Signature Collection
Hotel ved samlingspunkt for motorvej E16 og større hovedveje

Hotel ved samlingspunkt for motorvej E16 og større hovedveje

Gratis udendørs parkering, hvor du også kan parkere i en garage mod betaling. Kører du i elbil er der 6 udendørs pladser med ladestander.

Best Western Gustaf Wasa Hotel

Nogle af vores norske hoteller langs vejen:

Opdag Skandinaviens skjulte Perler 

Skandinavien er fyldt med betagende landskaber, historiske seværdigheder og hyggelige småbyer. Og det bedste ved det hele? Vores hoteller er spredt ud over byer, langs veje og motorveje, så du aldrig er langt fra din næste destination. Uanset om du planlægger en langstrakt kysttur, en bjergoplevelse eller en rejse gennem frodige skove, har vi det perfekte stop for dig undervejs med attraktive fordele for bilister. 

Ideer til din bilferie 

Tag på en uforglemmelig road trip gennem Skandinavien. I Danmark kan du følge Margueritruten, en 4.218 km lang rute, der fører dig til smukke landskaber, historiske steder som Kronborg Slot og de idylliske strande ved Skagen. I Sverige kan du køre gennem majestætiske fjeldlandskaber og besøge Dalsland, kendt for sin vilde natur og charmerende restauranter. I Norge venter dramatiske kyststrækninger og idylliske fjorde langs ruter som Atlanterhavsveien og Trollstigen, hvor du kan opleve Geirangerfjorden og udsigten fra Preikestolen. Sæt dig bag rattet og opdag Skandinaviens naturskønne veje.  

Hoteller over hele Europa 

Dit eventyr stopper ikke ved Skandinaviens grænser! Best Western har et stort udvalg af hoteller over hele Europa, der venter på at byde dig velkommen til spændende destinationer såsom Tysklands grønne natur, Frankrigs romantiske landskaber, Italiens historiske byer eller Spaniens solrige kyster.

Book dit næste ophold  

Så hvorfor vente? Tag rattet og begynd at udforske! Uanset om du planlægger din næste bilferie eller leder efter et pitstop på vejen, har vi det ideelle hotel til dig. Book dit ophold og lad os være din partner på dit næste eventyr. 

Opdag vores andre destinationer: