Spring til hovedindhold
Best Western logo

Hoteller med pool

Kom og bad på et af Best Westerns hoteller med pool! Her finder du både hoteller med indendørs og udendørs pool til alle vores badeglade gæster.

Hvorfor ikke starte dagen med en svømmetur? Eller afslutte dagen med et skønt dyp i poolen. Flere af vores hoteller tilbyder desuden sauna- og afslapningsmuligheder.

For børnefamilier er et hotel med pool næsten et must, hvis det er op til familiens yngste medlemmer. Her kan børnene både øve sig i at svømme og lege i trygge omgivelser.

Her finder du et udvalg af vores hoteller med indendørs pool, så poolen kan nydes året rundt. Uanset vejr, er hotellerne altid klar til at byde badeglade gæster velkommen. Ønsker du hellere at bade ude om sommeren, så findes der selvfølgelig Best Western hoteller med udendørs pool. Kom og bad hos Best Western Hotels & Resorts!

Hoteller med udendørs pool

Hoteller med indendørs pool

20% rabat i sommer

Stranden, byen, skoven, den uendelige morgenmad. Nu er sommeren her, og du får 20% rabat, når du booker mindst to nætter på et af vores 191 forskellige hoteller i Skandinavien. Kan du nå dem alle? Psst. 25% rabat for medlemmer!

Tag mig til kampagnen

Find mere hotelinspiration her: