Spring til hovedindhold
Best Western logo

Hundevenlige hoteller Stockholm

Vi ønsker, at alle familiemedlemmer skal føle sig lige velkomne på vores hoteller - så tag din firbenede ven med og check ind på et af vores hundevenlige hoteller i Stockholm.

Bo på hotel med hund i Stockholm

Tag hunden med på din næste weekend i Stockholm! Over halvdelen af vores hoteller i Stockholm er hundevenlige og byder gladeligt din firbenede ven velkommen. Oplad til eventyr med din hund ved at nyde en hotelmorgenmad, som selvfølgelig er inkluderet på alle vores hoteller i Sverige.

Nogle af vores hundevenlige hoteller i Stockholm har et begrænset antal værelser, som er åbne for hunde. I de fleste tilfælde i Stockholm pålægges der en ekstra omkostning, hvis du vil bo på hotel med hund. Denne info finder du på hotellets bookingside under sektionen "Værd at vide". Informer altid hotellet om, at du tager hund med, når du booker værelset.

Se en liste over vores hundevenlige hoteller i Stockholm nedenfor. Læs mere om hotellets dyrepolitik direkte på deres bookingside.

Hundevenlige hoteller Stockholm

Stockholms indre by: City/Norrmalm

Stockholms indre by: City/Norrmalm

Når du tjekker ind på dette hyggelige byhotel, modtager din hund et VID-sæt (Very Important Dog).

Best Western Kom Hotel Stockholm
Stockholms indre by: Södermalm

Stockholms indre by: Södermalm

Gå på opdagelse i den hundevenlige Vitabergsparken, tag en kop kaffe på Nytorget eller slentre langs Hammarbykanalen.

NOFO Hotel, WorldHotels Crafted
Stockholms indre by: Östermalm

Stockholms indre by: Östermalm

Oplev den hundevenlige Humlegården, kaffe på cafeer omkring Stureplan eller slå dig ned på hotellets udendørs spiseplads, hvor hunde er velkomne.

Hotel Kung Carl, WorldHotels Crafted
Stockholms indre by: Östermalm

Stockholms indre by: Östermalm

Nyd hundevenlige gåture langs Strandvägen, kaffe på cafeer med udendørs siddepladser og udforsk smukke Djurgården.

Hotel Esplanade, BW Signature Collection
Stockholms indre by: Kungsholmen

Stockholms indre by: Kungsholmen

Oplev hundevenlige gåture langs Norr Mälarstrand og besøg cafeer i nærheden af ​​Fridhemsplan for en hyggelig pause med din firbenede ven.

Aiden by Best Western Stockholm City
Arlanda

Arlanda

Skal du rejse med hunden og tage et tidligt fly? Bo komfortabelt tæt på Arlanda Lufthavn med gratis transport til terminalen.

Aiden by Best Western Stockholm Arlanda
Bromma

Bromma

I værelset bliver du mødt af et velkomstsæt med madskåle, hundegodbidder & Aafføringsposer. Hunde er tilladt i restauranten (sted angivet).

Best Western Plus Sthlm Bromma
Danderyd

Danderyd

I Danderyd er du tæt på smuk natur og der er flere steder, hvor din hund kan lege frit, for eksempel hundeparken i Rinkebyskogen.

Best Western Hotel Danderyd
Hammarby Sjöstad

Hammarby Sjöstad

Oplev hyggelige Hammarby Sjöstad og gå langs molerne fra Sickla kanal til Lugnets terrass. Der er græs til hunden og en dock til at nyde udsigten fra.

Best Western Plus Park City Hammarby Sjöstad
Segeltorp

Segeltorp

Her har hundene deres egen afdeling at hænge ud i restauranten. På værelset er der hundeseng, vandskål og karamel.

Best Western Plus Kungens Kurva
Solna

Solna

Ved ankomsten modtager alle hunde en VID-pakke med en overraskelse. Hotellet ligger et stenkast fra Hagaparken, med hyggelige vandrestier.

Hotel Giò, BW Signature Collection
Solna

Solna

Udover hotellets hundeværelse er din hund også velkommen i lobbyen, Gallo Nero-restauranten og på tagterrassen (men ikke i poolen).

The Winery Hotel, WorldHotels Crafted
Solna

Solna

Hotellet ligger et stenkast fra Skytteholmsfältet hunde rastegård, hvor din firbenede ven kan lege frit.

Best Western Plus Park City Solna
Solna

Solna

Beliggende lige på grænsen mellem Solna og Sundbyberg kan du gå på opdagelse i begge områders hyggelige kvarterer med hundevenlige vandrestier og cafeer.

Best Western Solna Business Park
Solna

Solna

Oplev hyggelige Solna med mange hyggelige caféer og restauranter at besøge. I nærheden af ​​hotellet ligger også Skytteholmsfältets hunde rastegård.

Aiden by Best Western Stockholm Solna
Södertälje

Södertälje

Södertälje byder på lange vandrestier, el-lysstier, parker, skove og rastepladser for hunde, såsom Badparkens Hundrastgård et stenkast fra hotellet.

Best Western Plus Skogshöjd
Upplands Väsby

Upplands Väsby

Hotellet har flere hundevenlige værelser og ved check-in medfølger et lille hundesæt og madskål på værelset. Uden for hotellet er der et stort udvalg af vandrestier.

Ten Hotel, BW Signature Collection
Älvsjö

Älvsjö

Udforsk hundevenlige gåture langs Långsjön eller besøg cafeer, der byder hunde velkommen, såsom Herrängens Gård.

Sure Hotel by Best Western, Stockholm Älvsjö
Älvsjö

Älvsjö

Besøg en af ​​Älvsjös grønne parker, eller hop på pendlertoget, og du er i byen på kun 10 minutter.

Best Western Royal Star Hotel
Åkersberga

Åkersberga

Med hotellet som base er du tæt på Åkersbergas fantastiske vandrestier og badestrande som fx Svinninge hundebad.

Best Western Hotel Åkersberga

Du kan finde flere hundevenlige hoteller i hele Skandinavien her

Hundevenlige aktiviteter og udflugter i Stockholm

  • Hundeparken i Vasaparken En af Stockholms mest populære hundeparker, hvor hunde kan løbe frit rundt og lege med andre hunde i en sikker og indhegnet miljø, samtidig med at ejerne kan nyde parkens omgivelser.

  • Djurgården Udforsk smukke gåstier og grønne områder med din hund; Djurgården har også flere hundevenlige caféer og restauranter, hvor I kan tage en pause sammen.

  • Hagaparken En stor park med masser af plads til gåture og picnic med din hund, samt smukke udsigter over Brunnsviken og kongelige Hagaparken, perfekt til hele familien.

  • Hundebad ved Långholmen En strand hvor hunde er velkomne til at bade og lege i vandet, perfekt til varme sommerdage når din hund har brug for at køle sig ned og have det sjovt.

  • Nackareservatet Et stort naturreservat med mange vandrestier og søer hvor du og din hund kan udforske skov og mark sammen, og nyde naturens skønhed.

  • Humlegården En central park perfekt til en rolig gåtur med din firbenede ven, med mange træer og grønne områder at udforske, midt i byens hjerte.

  • Rålambshovsparken En stor park med masser af plads til gåture og aktiviteter med din hund, og tæt på vandet for en forfriskende pause, ideel til aktive dage.

Spørgsmål og svar - hundevenlige hoteller Stockholm

20% rabat i sommer

Stranden, byen, skoven, den uendelige morgenmad. Nu er sommeren her, og du får 20% rabat, når du booker mindst to nætter på et af vores 191 forskellige hoteller i Skandinavien. Kan du nå dem alle?

Læs mere

Få mere inspiration